sacred PIRANHA Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 pomysl dobry...tylko w jakim one są wieku? jakie maja charakterki (zeby problemow nie bylo)? czy jestes w stanie zajac sie nimi cale pare dni tak zeby same nie byly? co z transportem? co w razie gdyby cos nie tak poszlo? sorki, ze tak marudze ale sama mialam taka opcje sciagania do siebie ze szczecina trzech corek znajomych w ramach odwdzieczenia sie i....bylo roznie...za duza odpowiedzilanosc...w skrocie powiem tyle...po drodze do mnie autokar mial awarie, w czasie jednej przerwy jedna z nich zgubila dokumenty, podczas pobytu u mnie jedna sie zatrula i lazilam z nia po lekarzach a trzecia stroila takie fochy, ze mialam dosc po jednym dniu a byly u mnie tydzien...! na koniec moj Tim chcial jedna ugryzc z jej winy a ona twierdzila ze sie na nią rzucil morderca w nocy, powiedziala ze w zyciu nie miala gorszego tygodnia i nie wroci autokarem do domu tylko chce zebym ją zawiolza samochodem...paranoja przysiegam....za duza odpowiedzilanosc...wole psy:):):) Quote
furciaczek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Torzysława']Myślę, że dobry pomysł.. tylko musisz sie liczyc z odpowiedzialnoscią za nie .. i zależy tez w jakim sa wieku(?) bo trzeba by rozwazyc ich transport..:cool3: Ale pomysl sam w sobie mysle ze trafiony..:multi::razz:[/quote] NIo dziewczyny sa w wieku szkolnym, najstarsza ma cos kolo 14 lat ta mlodsza nie wiem... [quote name='Doginka']Pomysł z zaproszeniem dobry:razz: Cześć Furciaczku - wszyscy pytają o Furię, a ja zapytam o Prezia - jak tam mój ulubieniec????????:loveu:[/quote] A Prezio czuje sie dobrze, szaleje jak zwykle i tresuje sobie kota:lol: [quote name='Niki-lidka']pomysl dobry...tylko w jakim one są wieku? jakie maja charakterki (zeby problemow nie bylo)? czy jestes w stanie zajac sie nimi cale pare dni tak zeby same nie byly? co z transportem? co w razie gdyby cos nie tak poszlo? sorki, ze tak marudze ale sama mialam taka opcje sciagania do siebie ze szczecina trzech corek znajomych w ramach odwdzieczenia sie i....bylo roznie...za duza odpowiedzilanosc...w skrocie powiem tyle...po drodze do mnie autokar mial awarie, w czasie jednej przerwy jedna z nich zgubila dokumenty, podczas pobytu u mnie jedna sie zatrula i lazilam z nia po lekarzach a trzecia stroila takie fochy, ze mialam dosc po jednym dniu a byly u mnie tydzien...! na koniec moj Tim chcial jedna ugryzc z jej winy a ona twierdzila ze sie na nią rzucil morderca w nocy, powiedziala ze w zyciu nie miala gorszego tygodnia i nie wroci autokarem do domu tylko chce zebym ją zawiolza samochodem...paranoja przysiegam....za duza odpowiedzilanosc...wole psy:):):)[/quote] Zdaje sobie sprawe ze to duza odpowiedzialnosc, to narazie taki "wstepny" projekt a co z tego wyjdzie:roll: wspolczuje Ci tych gosci biedulo:shake: Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Niki-lidka']...paranoja przysiegam....za duza odpowiedzilanosc...wole psy:):):)[/quote] Tysz prowda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Cześć :lol: pomysł dobry, ale wymagający przemyślenia ;) a ja zapytam o Terrorka- Prezio daje mu żyć? :diabloti: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='furciaczek'] W tym tempie to chyba wieki mina zanim skoncze:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jeszcze nie skończyłaś???? buuuuuuuuuuuuu.... :placz: rzuć to w pierniki i chodź do nas ;)[/B][/COLOR][/FONT] Tak sobie mysle ze skoro oni nie maja czasu nigdzie sie ruszyc to moze zaprosic na ferie zimowe ich dziewczyny (maja dwie coreczki) do Londynu. Strasznie tesknia za Preziem i za Fur pewnie tez beda... no sama juz nie wiem:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dziewczyny pewnie by sie ucieszyły.... no chyba że tradycja nakazuje spędzanie świąt rodzinnie :razz: ale tak jak dziewczyny pisały- przemyśl... bo to nie lada wyzwanie.. może sylwester?? 2-3 dni, myśle że to byłaby większa radocha sylwek w Londynie :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Doginka']Tysz prowda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No tymbardziej ze ja za dziecmi to nie przepadam:diabloti: [quote name='agaciaaa']Cześć :lol: pomysł dobry, ale wymagający przemyślenia ;) a ja zapytam o Terrorka- Prezio daje mu żyć? :diabloti:[/quote] haha pytanie powinno brzmiec "czy Terror daje zyc Preziowi":evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dziewczyny pewnie by sie ucieszyły.... no chyba że tradycja nakazuje spędzanie świąt rodzinnie :razz: ale tak jak dziewczyny pisały- przemyśl... bo to nie lada wyzwanie.. może sylwester?? 2-3 dni, myśle że to byłaby większa radocha sylwek w Londynie :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja nie mialam na mysli swiat:lol: Tylko ferie ziemowe w szkole... jakos pod koniec lutego to chyba wypada:roll: Bede sie starala zeby cala rodzinka przyjechali...no nie wiem sama.. Kabelak znalazlam:multi: Fotki beda wieczorkiem... a teraz spadam pisac prace z analizy psch karm... porownuje wlasnie sklady itp... masakra normalnie i jestem w szoku... to co pisza na opakowaniach to kupe warte Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='furciaczek']a teraz spadam pisac prace z analizy psch karm... porownuje wlasnie sklady itp... masakra normalnie i jestem w szoku... to co pisza na opakowaniach to kupe warte[/quote]Powiedz coś więcej, oświeć nas! Quote
agaciaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no więc- czy Terror daje żyć Preziowi?? :diabloti: napisz nam tu coś o tych karmach- ciekawa jestem :cool3: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='furciaczek'] Ja nie mialam na mysli swiat:lol: Tylko ferie ziemowe w szkole... jakos pod koniec lutego to chyba wypada:roll: Bede sie starala zeby cala rodzinka przyjechali...no nie wiem sama.. [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]:splat: nie czytam ze zrozumieniem?? :crazyeye: no jasne że o feriach pisałaś :evil_lol: to mnie możesz na sylwka przygarnąć na tymczas :cool1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] a teraz spadam pisac prace z analizy psch karm... porownuje wlasnie sklady itp... masakra normalnie i jestem w szoku... to co pisza na opakowaniach to kupe warte[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale nie te co robią z psów??? :angryy:... a tak swoją drogą... ciekawe które to światowe firmy robiły takiego experymenta.. słyszałaś o tym??? czekam na fotencje :loveu:[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='agaciaaa'].....napisz nam tu coś o tych karmach- ciekawa jestem :cool3:[/quote] No właśnie, napisz, napisz, bo i mnie ciekawość zżera:razz: Quote
furciaczek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='maciaszek']Powiedz coś więcej, oświeć nas![/quote] [quote name='agaciaaa']no więc- czy Terror daje żyć Preziowi?? :diabloti: napisz nam tu coś o tych karmach- ciekawa jestem :cool3:[/quote] Napisze napisze...ale nie teraz:eviltong: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ale nie te co robią z psów??? :angryy:... a tak swoją drogą... ciekawe które to światowe firmy robiły takiego experymenta.. słyszałaś o tym???[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]czekam na fotencje :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie przypominaj mi nawet bo mnie zaraz trafi:angryy: [quote name='Doginka']No właśnie, napisz, napisz, bo i mnie ciekawość zżera:razz:[/quote] [quote name='Paula_']Cześć Fur :loveu:[/quote] To co chcecie... najpierw fotki a potem karmy?? Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Fur...boj sie Boga...dawaj fotki!!!!! Quote
furciaczek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Niki-lidka']Fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] [quote name='Doginka'][B][SIZE=7]fotki!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/quote] [quote name='Niki-lidka']Fur...boj sie Boga...dawaj fotki!!!!![/quote] Jezuuu spokojnie:evil_lol: sie wgrywaja juz:p Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ile sie beda wgrywac;p !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Doginka']Czekamy:mad::mad::mad:[/quote] Doginka szykuj miotłe omnibusa 2007...lecimy do Fur bo ona sobie w kulki z nami leci!!!:mad::diabloti: Quote
malawaszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no i myślałam, że na foty trafię a tu lipa :mad: Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Niki-lidka']Doginka szykuj miotłe omnibusa 2007...lecimy do Fur bo ona sobie w kulki z nami leci!!!:mad::diabloti:[/quote] [IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/nie%20nie.gif[/IMG]już lecę [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/19/5ce0470b1798829d.jpg[/IMG][/URL] Quote
furciaczek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 No juz sa:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/121/bdb9d5f872182e35.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/120/bc7d5c3c21d2b9ed.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/68/308de67c5b3d6570.jpg[/IMG][/URL] A czy pamietacie jeszcze to wredne suczydlo? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/121/9bb6277530da08b2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/121/0859b08261558457.jpg[/IMG][/URL] Quote
BBeta Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dobry wieczór ;) [url]http://images31.fotosik.pl/68/308de67c5b3d6570.jpg[/url] Jakie efektowne stanie na jednej łapie :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [URL]http://images24.fotosik.pl/121/bdb9d5f872182e35.jpg[/URL] Jaka fajna minka. :lol: :loveu: [URL]http://images26.fotosik.pl/121/9bb6277530da08b2.jpg[/URL] Jakie wredne? Jakie wredne? :mad: Toż to taka kochana mordeczka. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts