Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Nio dobra nech wam bedzie...

Papuga Gienia z Preziuchem
[url]http://images25.fotosik.pl/107/4d477771ec44d730.jpg[/url]
Fur to Ty:crazyeye::crazyeye::loveu:
Sliczna fota:loveu::multi:

Posted

[quote name='Marta_Ares']hehe no fakt trzeba przyznac masz racje:cool3:[/quote]

A co Ty sie tak podlizujesz:eviltong:

[quote name='Doginka'][quote name='furciaczek']Nio dobra nech wam bedzie...

Papuga Gienia z Preziuchem
[URL]http://images25.fotosik.pl/107/4d477771ec44d730.jpg[/URL]
Fur to Ty:crazyeye::crazyeye::loveu:
Sliczna fota:loveu::multi:[/quote]

A nio ja:evil_lol: wiem smieszna jestem:lol:

Niki a kto Ci powiedzial zem brzydka:cool3:

Posted

[quote name='lolka75']Goska...jestes sliczna babeczka:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Nio wrocilas:multi: a ja myslalam ze ucieklas:placz:

[quote name='Niki-lidka']no ja myslalam, ze ty jako moja siostra jestes taka jak ja paskudna:shake:[/quote]

No co Ty, obie jestesmy paskudne:evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']oj tam zaraz podlizuje, czlowiek chce cos milego napisac a ta sie czepia:shake:
ide sobie dobranoc![/quote]

Nio cio jeszcze sie nie przyzwyczailas do mnie:diabloti::evil_lol:

Dobranioc:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']I ja już mówię DOBRANOC;), ale będę jeszcze troszkę u siebie w Fotogalerii;)[/quote]

Dobranoc:loveu:

[quote name='maciaszek']Furciaku, jaka Ty ładna jesteś :). I żadna z Ciebie papuga![/quote]

Oj w blond mi lepiej, tutaj wygladam jak czarownica po turbulencjach na miotle:evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']to skad ta zmiana na braz???[/quote]

Chcialam sie farbnac na blond z lekkim odcieniem rudego...wyszedl rozowy, wiec stwierdzilam ze to przefarbuje na ciemny jakis... wyszedl wsciekly fiolet:evil_lol: nie wytrzymalam i zadzwonilam po fryzjerke zeby mnie doprowadzila do porzadku i powoli wracam do blondu:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Chcialam sie farbnac na blond z lekkim odcieniem rudego...wyszedl rozowy, wiec stwierdzilam ze to przefarbuje na ciemny jakis... wyszedl wsciekly fiolet:evil_lol: nie wytrzymalam i zadzwonilam po fryzjerke zeby mnie doprowadzila do porzadku i powoli wracam do blondu:loveu:[/quote]
hihi ja caly czas blondyna jestem...i to bialutka wrecz:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']hihi ja caly czas blondyna jestem...i to bialutka wrecz:diabloti:[/quote]

zazdroszcze:placz:

[quote name='Paula_']No właśnie, mi się wydawało, że Fur to blondina :p
Ale w ciemnych też Ci dobrze :lol:[/quote]

eeee wole sie w blond:loveu:
widzialas foty Furci:diabloti::mad:

Posted

[quote name='furciaczek']widzialas foty Furci:diabloti::mad:[/quote]
Widziałam :loveu: A jak będziesz mi machać kijaszkiem przed oczami, to następnym razem nie zobaczę :eviltong: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Paula_']Widziałam :loveu: A jak będziesz mi machać kijaszkiem przed oczami, to następnym razem nie zobaczę :eviltong: :evil_lol: ;)[/quote]

widzialas i nic nie powiedzialas:crazyeye::shake:

Posted

[quote name='furciaczek']widzialas i nic nie powiedzialas:crazyeye::shake:[/quote]
Wyleciało mi z bolącego łba :oops: To przez tą papugę :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Paula_']:evil_lol: No kogoś trzeba ;)
Dobranoc :hand:[/quote]

dobranoc:loveu:

Tak ogladalam prezia i jego "pryszcza" na brzuchu... pisalam ze cos z tego wystaje...i juz wiem co... to jest szef:crazyeye: i teraz nie wiem czy nie wyciagneli mu wszytkich po operacji czy to jest ten ktorym ma zoladek przyszyty...martwie sie kurde no...i ranka wokolo tego mu sie powieksza:-(

Posted

[quote name='Doginka']ojej, idź z nim konieczne do veta - niech to obejrzy:-o
Dobranoc - chociaż nie wiem czy zasnę, bo teraz będę myślała o Prezisławie:hmmmm::thumbs::puppydog:[/quote]

Nio pojde napewno, to wyglada okropnie:shake: jakby mu sie ta rana pooperacyjna otwierala...miecho ma na wieszku:-( i leci z tego cos smierdzacego... ehhh zawsze cos nio:placz:

dobranoc:loveu: