Doginka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='furciaczek']Nio dobra nech wam bedzie... Papuga Gienia z Preziuchem [url]http://images25.fotosik.pl/107/4d477771ec44d730.jpg[/url] Fur to Ty:crazyeye::crazyeye::loveu: Sliczna fota:loveu::multi: Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Marta_Ares']hehe no fakt trzeba przyznac masz racje:cool3:[/quote] A co Ty sie tak podlizujesz:eviltong: [quote name='Doginka'][quote name='furciaczek']Nio dobra nech wam bedzie... Papuga Gienia z Preziuchem [URL]http://images25.fotosik.pl/107/4d477771ec44d730.jpg[/URL] Fur to Ty:crazyeye::crazyeye::loveu: Sliczna fota:loveu::multi:[/quote] A nio ja:evil_lol: wiem smieszna jestem:lol: Niki a kto Ci powiedzial zem brzydka:cool3: Quote
lolka75 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Goska...jestes sliczna babeczka:loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='furciaczek'] Niki a kto Ci powiedzial zem brzydka:cool3:[/quote] no ja myslalam, ze ty jako moja siostra jestes taka jak ja paskudna:shake: Quote
Marta_Ares Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 oj tam zaraz podlizuje, czlowiek chce cos milego napisac a ta sie czepia:shake: ide sobie dobranoc! Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='lolka75']Goska...jestes sliczna babeczka:loveu::loveu::loveu:[/quote] Nio wrocilas:multi: a ja myslalam ze ucieklas:placz: [quote name='Niki-lidka']no ja myslalam, ze ty jako moja siostra jestes taka jak ja paskudna:shake:[/quote] No co Ty, obie jestesmy paskudne:evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Marta_Ares']oj tam zaraz podlizuje, czlowiek chce cos milego napisac a ta sie czepia:shake: ide sobie dobranoc![/quote] Nio cio jeszcze sie nie przyzwyczailas do mnie:diabloti::evil_lol: Dobranioc:loveu: Quote
Doginka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 I ja już mówię DOBRANOC;), ale będę jeszcze troszkę u siebie w Fotogalerii;) Quote
maciaszek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Furciaku, jaka Ty ładna jesteś :). I żadna z Ciebie papuga! Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Doginka']I ja już mówię DOBRANOC;), ale będę jeszcze troszkę u siebie w Fotogalerii;)[/quote] Dobranoc:loveu: [quote name='maciaszek']Furciaku, jaka Ty ładna jesteś :). I żadna z Ciebie papuga![/quote] Oj w blond mi lepiej, tutaj wygladam jak czarownica po turbulencjach na miotle:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='furciaczek'] Oj w blond mi lepiej[/quote] to skad ta zmiana na braz??? Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']to skad ta zmiana na braz???[/quote] Chcialam sie farbnac na blond z lekkim odcieniem rudego...wyszedl rozowy, wiec stwierdzilam ze to przefarbuje na ciemny jakis... wyszedl wsciekly fiolet:evil_lol: nie wytrzymalam i zadzwonilam po fryzjerke zeby mnie doprowadzila do porzadku i powoli wracam do blondu:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='furciaczek']Chcialam sie farbnac na blond z lekkim odcieniem rudego...wyszedl rozowy, wiec stwierdzilam ze to przefarbuje na ciemny jakis... wyszedl wsciekly fiolet:evil_lol: nie wytrzymalam i zadzwonilam po fryzjerke zeby mnie doprowadzila do porzadku i powoli wracam do blondu:loveu:[/quote] hihi ja caly czas blondyna jestem...i to bialutka wrecz:diabloti: Quote
Paula Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No właśnie, mi się wydawało, że Fur to blondina :p Ale w ciemnych też Ci dobrze :lol: Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']hihi ja caly czas blondyna jestem...i to bialutka wrecz:diabloti:[/quote] zazdroszcze:placz: [quote name='Paula_']No właśnie, mi się wydawało, że Fur to blondina :p Ale w ciemnych też Ci dobrze :lol:[/quote] eeee wole sie w blond:loveu: widzialas foty Furci:diabloti::mad: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 mam problemy z netem siostro wiec znikam...:( do jutra:) Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']mam problemy z netem siostro wiec znikam...:( do jutra:)[/quote] Bede musiala Ci chyba nowego neta zafundowac:diabloti: Spij tam slodko kochana:loveu: Quote
Paula Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='furciaczek']widzialas foty Furci:diabloti::mad:[/quote] Widziałam :loveu: A jak będziesz mi machać kijaszkiem przed oczami, to następnym razem nie zobaczę :eviltong: :evil_lol: ;) Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Paula_']Widziałam :loveu: A jak będziesz mi machać kijaszkiem przed oczami, to następnym razem nie zobaczę :eviltong: :evil_lol: ;)[/quote] widzialas i nic nie powiedzialas:crazyeye::shake: Quote
Paula Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='furciaczek']widzialas i nic nie powiedzialas:crazyeye::shake:[/quote] Wyleciało mi z bolącego łba :oops: To przez tą papugę :evil_lol: ;) Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Paula_']Wyleciało mi z bolącego łba :oops: To przez tą papugę :evil_lol: ;)[/quote] No tak i teraz wszytko na mnie zwalasz i na kaca:evil_lol: Quote
Paula Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='furciaczek']No tak i teraz wszytko na mnie zwalasz i na kaca:evil_lol:[/quote] :evil_lol: No kogoś trzeba ;) Dobranoc :hand: Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Paula_']:evil_lol: No kogoś trzeba ;) Dobranoc :hand:[/quote] dobranoc:loveu: Tak ogladalam prezia i jego "pryszcza" na brzuchu... pisalam ze cos z tego wystaje...i juz wiem co... to jest szef:crazyeye: i teraz nie wiem czy nie wyciagneli mu wszytkich po operacji czy to jest ten ktorym ma zoladek przyszyty...martwie sie kurde no...i ranka wokolo tego mu sie powieksza:-( Quote
Doginka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ojej, idź z nim konieczne do veta - niech to obejrzy:-o Dobranoc - chociaż nie wiem czy zasnę, bo teraz będę myślała o Prezisławie:hmmmm::thumbs::puppydog: Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Doginka']ojej, idź z nim konieczne do veta - niech to obejrzy:-o Dobranoc - chociaż nie wiem czy zasnę, bo teraz będę myślała o Prezisławie:hmmmm::thumbs::puppydog:[/quote] Nio pojde napewno, to wyglada okropnie:shake: jakby mu sie ta rana pooperacyjna otwierala...miecho ma na wieszku:-( i leci z tego cos smierdzacego... ehhh zawsze cos nio:placz: dobranoc:loveu: Quote
Recommended Posts