Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niki-lidka']a jak nie wrocisz za te 7 minut to co ja mam robic?????
dzwonic do ambasady??????????????????[/quote]

wrocilam wiec nic nie musisz robic:evil_lol: a do ambasady i tak bys sie nie dodzwonila...oni wiecznie zajete maja:roll:

w sklepie juz po polsku mnie obsloguja:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']wrocilam wiec nic nie musisz robic:evil_lol: a do ambasady i tak bys sie nie dodzwonila...oni wiecznie zajete maja:roll:

w sklepie juz po polsku mnie obsloguja:evil_lol:[/quote]
ach te ambasady:shake:
a w sklepie nauczyli sie polskiego??? ty ich tak wyedukowalas?

Posted

[quote name='Niki-lidka']ach te ambasady:shake:
a w sklepie nauczyli sie polskiego??? ty ich tak wyedukowalas?[/quote]

hehe narazie potrafia tylko dziendobry, dziekuje, nara, k*** :evil_lol:

Ale mi dogo muli....teraz nawet emotek nie mam :(
przepraszam wszystkich ktorych nie odwiedzialam...

Posted

[quote name='furciaczek']hehe narazie potrafia tylko dziendobry, dziekuje, nara, k*** :evil_lol:

Ale mi dogo muli....teraz nawet emotek nie mam :(
przepraszam wszystkich ktorych nie odwiedzialam...[/quote]
Tobie mulilo a mi wogole przestalo chodzic..."przepraszamy serwer jest w tej chwili zajety, sprobuj pozniej" :angryy::angryy::angryy:

Posted

Nie dam rady... :niewiem:
Zbyt obszerny jest Twój wątek... :oops:
Ale wpisuję się i odtąd - od strony 494 :o - będę już na bieżąco :p

Buziaki-kociaki od mojej zgrai co to w różnych konfiguracjach śpią pokotem :lol:

Posted

[quote name='Doginka']U mnie ten sam komunikat[/quote]

[quote name='Niki-lidka']Tobie mulilo a mi wogole przestalo chodzic..."przepraszamy serwer jest w tej chwili zajety, sprobuj pozniej" [/quote]

Ja mialam to samo, myslalam ze zaraz mnie cos trafi

[quote name='Pimpek']Już futrzaki u ciebie ?[/quote]

Jeszcze nie:-(

[quote name='Ewaa']Wczoraj była jakaś awaria na dogo [/quote]

ostatnio czesto sa niestety.
milo Cie widziec

[quote name='Rybka_39']Hej Furciaczki, buziaczki przesyłam ode mnie and KOry![/quote]

Nie przesylaj bo zarazam:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Cześć Gosiu jak zdrówko, lepiej troche?[/quote]

anio troszke lepiej

[quote name='ß@$!@']Hej Gosieńka!
jak się dziś czujesz? :)[/quote]

lepiej troszke:loveu:

[quote name='PaulinaT']Nie dam rady...
Zbyt obszerny jest Twój wątek...
Ale wpisuję się i odtąd - od strony 494 - będę już na bieżąco

Buziaki-kociaki od mojej zgrai co to w różnych konfiguracjach śpią pokotem :lol:[/quote]

Czesc paulinko:loveu: wkoncu dotarlas:evil_lol:

[quote name='eria']:lol:dobry wieczór Gosiaczku, jak samopoczucie?[/quote]

jestem w stresie teraz:placz:

[quote name='Doginka']I ja witam i o zdrowie pytam:p[/quote]

witam:loveu:

Stan radosci przechodzi powoli w stan stresu:roll: Zaczynam sie naprawde bardzo denerwowac tym wszystkim. Dzisiaj z rodzicami dogadalam szczegoly, przyjezdzam 21 a po psy pojade dopiero nastepnego dnia:-(
Nio ale lepiej tak niz w ogole:loveu:

Posted

Zapomnialam napisac:loveu:

Przekonalam TZ do kastracji:cool3: Zaczelam mu opowiadac o prostacie u psow, raku itp... tak wiec czarnuch idzie pod noz:diabloti: Zabieg chce przeprowadzic w PL u naszego weta, najprawdopodobniej zrobimy to po swietach:loveu: a za 2 tyg ciachamy Terrorka:loveu:
I TZ cos przebakuje o powiekszeniu naszego stadka w przyszlym roku:cool3:
(i nie mowimy tu o dzieciach:evil_lol:)

Posted

[quote name='furciaczek']I TZ cos przebakuje o powiekszeniu naszego stadka w przyszlym roku:cool3:
(i nie mowimy tu o dzieciach:evil_lol:)[/quote]
skąd ty wytrzasnęłaś takiego TZ?? :crazyeye:

Posted

[quote name='furciaczek']Zapomnialam napisac:loveu:

Przekonalam TZ do kastracji:cool3: Zaczelam mu opowiadac o prostacie u psow, raku itp... tak wiec czarnuch idzie pod noz:diabloti: Zabieg chce przeprowadzic w PL u naszego weta, najprawdopodobniej zrobimy to po swietach:loveu: a za 2 tyg ciachamy Terrorka:loveu:
I TZ cos przebakuje o powiekszeniu naszego stadka w przyszlym roku:cool3:
(i nie mowimy tu o dzieciach:evil_lol:)[/quote]
ciesze sie...niektorzy sie tego boja, ze to skrzywdzi psa itp:shake:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ciesze sie...niektorzy sie tego boja, ze to skrzywdzi psa itp:shake:[/quote]

Nio on wlasnie tak sie tlumaczyl:evil_lol: Ale naszczescie glupi nie jest i jakos mu to wyperswadowalam:diabloti:
pracuje teraz nad przekonaniem go do sterylki...

Posted

[quote name='furciaczek']Nio on wlasnie tak sie tlumaczyl:evil_lol: Ale naszczescie glupi nie jest i jakos mu to wyperswadowalam:diabloti:
pracuje teraz nad przekonaniem go do sterylki...[/quote]
moj tato tak sie upieral jak ja tima chcialam wykastrowac....i nie udalo sie mi wyperswadowac a teraz sam mowi ze trzeba bylo to zrobic...teraz Tim ma za duzo lat, zbyt niebezpiecznie jest usypianie go...poza tym pewnie i tak wieksz9sc zachowan ma na tyle utrwalonych, ze nie mialoby to wplywu na jego charakterek:-(

Posted

[quote name='Niki-lidka']moj tato tak sie upieral jak ja tima chcialam wykastrowac....i nie udalo sie mi wyperswadowac a teraz sam mowi ze trzeba bylo to zrobic...teraz Tim ma za duzo lat, zbyt niebezpiecznie jest usypianie go...poza tym pewnie i tak wieksz9sc zachowan ma na tyle utrwalonych, ze nie mialoby to wplywu na jego charakterek:-([/quote]

Nio niestety ale bedziesz musiala juz zyc z jajecznym psem;)
ja sie teraz modle zeby tej mojej wredocie cieczka sie skonczyla zanim przyjade do PL...u rodzicow nie bardzo bede miala jak ich odizolowac i kontrolowac, a nawet jesli to starsi ze wkurza ze Preziuch ciagle drze pape i okoliczne psy koczuja pod brama:roll: