Agushka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Hej Gosia, ja to już chyba tylko "dobranoc" mogę powiedzieć.. Zasuwam do pracy na 5 rano to i posiedzieć sobie nie mogę. Buziaki :) Quote
diabelkowa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Piekna wpadaj i mow jak tam Twoja swinia :)))) i wpadnij do mnie mi poradzic :( Quote
sacred PIRANHA Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='diabelkowa']Piekna [/quote] hahahhahhahahha piekna papugoswinia!! Ps. siostro aj low ju:loveu: Quote
furciaczek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='agaciaaa']daj linka cześć [/quote] zaraz poszukam bo mi sie gdzies zapodzial:roll: [quote name='Rybka_39']Witam piękne![/quote] witam:) [quote name='Niki-lidka']dokladnie:lol: a kupilas rozowe szeleczki, czerwony kaganiuec i smycze w kurczaczki? [COLOR=red]jeszcze nie...musze mloda zmierzyc bo jej sie uroslo:evil_lol: zastanawiam sie czy nie zainwestowac w rozowa sukieneczke:diabloti:[/COLOR] jak sie nie uda, to ja sie na tą granice przejade i palne wszystkim tam w leb!! :angryy: [COLOR=red]nie zdazysz, ja juz ich tam zalatwie[/COLOR] zapraszam do mnie ...duzy brazowy karton za druga laweczka liczac od lewej na dworcu głównym w Zamosciu [COLOR=red]jak cos to sie do Ciebie wprowadze... postaram sie o wlasny karton:evil_lol:[/COLOR] wlasnie dawaj linka...poczytam sobie dla poprawy humoru...odzywac sie nie bede bo mnie zbannuja ...nie bylo mnie wczoraj....ale zawzielam sie dzis i przebrnelam przez wszystkie nieprzeczytane strony (a troche naprodukowalyscie !) I musze przyznac Furr ze swietnie sobie radzice beze mnie, wiec nie musze juz na dogo siedziecz Wami bo jestem zbedna co do produkcji chipsow...ja poprosze duuuuuuzo paprykowych!!!!!!![/quote] [COLOR=black]nie mow ze jestes zbedna... siedzenie w nocy na dogo to nie to samo bez Ciebie siostrzyczko:loveu: [/COLOR] [COLOR=black]wroc i powiedz co to za rozmowa:cool3: mam nadzieje ze wszystko OK[/COLOR] [quote name='Rudzia-Bianca']Furciaczku wszystko się uda i już za kilkanaście dni będziesz miała swoje piekności obok siebie a my więcej zdjęć właczamy trzymanie kciuków z Bianką .[/quote] Oj na brak zdiec nie bedziecie narzekac:loveu: [quote name='Marta_Ares']Hejcia Gosiu[/quote] witaj martus [quote name='ß@$!@']witaneczko! juz coraz blizej![/quote] tak coraz blizej:loveu::multi: [quote name='maciaszek']Wpadłam ponadrabiać zaległości (neostrada w domu zdechła już zupełnie i teraz tylko w pracy mogę korzystać z netu). Dziewczyny, dajcie spokój.... chipsy??? Błeeee. Czasami tak, ale hurtowo? E tam.... Jak tam Twoja świnka Gosiu? Troszkę lepiej chociaż?[/quote] Ja chipsy tylko hurtowo:loveu: a swinka ciagle u mnie siedzi:roll: dzisiaj doszla mi goraczka i bol ucha:-( [quote name='Doginka']No właśnie, co ze świnką?Bardzo boli??Zdrowiej szybciutko[/quote] Jutro do lekarza ide i zobaczymy jak to bedzie:) [quote name='Rybka_39']Furciaczki gdzie się podziewacie?[/quote] Ja na dogo w nocy siedze tylko:diabloti: zmalymi wyjatkami;) [quote name='Niki-lidka']za wczesnie dla niej...toz to dopiero poludnie jest mnie tez by nie bylo jako wzorcowego nocnego marka, ale mam sprawy adopcyjne na glowie ktore mi sen z powiek spedzaja wiec musze choc co pol godziny na dogo zajrzec takze spokojnie Furr sie pojawi ...kolo23-24 napewno[/quote] nio dzisiaj troche pozniej przyszlam, ale tylko dlatego ze TZ pojechal pozniej do roboty:p [quote name='Agushka']Hej Gosia, ja to już chyba tylko "dobranoc" mogę powiedzieć.. Zasuwam do pracy na 5 rano to i posiedzieć sobie nie mogę. Buziaki :)[/quote] witaj agus:loveu: widze ze zapracowana jestes strasznie:shake: mizianko dla suczydel:loveu: [quote name='diabelkowa']Piekna wpadaj i mow jak tam Twoja swinia :)))) i wpadnij do mnie mi poradzic [/quote] nio juz lece do Ciebie :) [quote name='Niki-lidka'] Ps. siostro aj low ju:loveu:[/quote] hehe ja cie tyz:loveu: [quote name='anetta']Doobry wieeczór :cool3:[/quote] dziendoberek:loveu: Quote
Paula Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witanko :multi: W końcu dotarłam :oops: Chciałam się odezwać dopiero, jak wszystko przeczytam, ale to dla mnie fizycznie nie możliwe :evil_lol: ;) Ale od teraz będę na bieżąco :razz: Quote
AśkaK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hej Furciaczkowa!:loveu: Oj Paula, nawet nie próbuj :evil_lol:, ja już dawno dałam spokój z nadrabianiem co te gaduły napisały, nie sposób tego ogarnąć.:lol: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='paula_z']Witanko :multi: W końcu dotarłam :oops: Chciałam się odezwać dopiero, jak wszystko przeczytam, ale to dla mnie fizycznie nie możliwe :evil_lol: ;) Ale od teraz będę na bieżąco :razz:[/quote] hehe nio ja tez bym nie dala nadrobic tego wszystkiego:evil_lol: Zreszta ostatnio nic ciekawego sie nie dzialo, ale jak juz bede z moimi sloneczkami to bedzie ciekawie:loveu: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='AśkaK']Hej Furciaczkowa!:loveu: Oj Paula, nawet nie próbuj :evil_lol:, ja już dawno dałam spokój z nadrabianiem co te gaduły napisały, nie sposób tego ogarnąć.:lol:[/quote] Cesc Asiu:loveu: Ma ktos jakis sposob na pozbycie sie bolu szczeki i ucha?? Dzisiaj juz nawet papki ledwo jem tak mnie boli:placz: Mam takie uczucie jakby mi sie szczeka blokowala:roll: Quote
AśkaK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :crazyeye:A co Ci się stało Gosia? Ktoś ci przyłożył..?:oops:;):evil_lol: Kurcze, miałam kiedyś coś takiego, rzuchwa mi się w zawiasach przesunęła przy jakimś gwałtownym skórczu mięśni (nie mam pojęcia, jak to się stało :evil_lol:). Ale nie pamiętam czy coś wtedy brałam na ból.:oops: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='AśkaK']:crazyeye:A co Ci się stało Gosia? Ktoś ci przyłożył..?:oops:;):evil_lol: Kurcze, miałam kiedyś coś takiego, rzuchwa mi się w zawiasach przesunęła przy jakimś gwałtownym skórczu mięśni (nie mam pojęcia, jak to się stało :evil_lol:). Ale nie pamiętam czy coś wtedy brałam na ból.:oops:[/quote] Swiniak mnie dopadl chyba:roll: Ale nie jestem do konca pewna czy to to, wezly mam troche powiekszone, temperaturka i ten bol ucha i rzuchwy... Quote
Paula Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='AśkaK']Kurcze, miałam kiedyś coś takiego, rzuchwa mi się w zawiasach przesunęła przy jakimś gwałtownym skórczu mięśni (nie mam pojęcia, jak to się stało :evil_lol:). Ale nie pamiętam czy coś wtedy brałam na ból.:oops:[/quote] A może miałaś tak, jak Debe, jej też kiedyś żuchwa wypadła z zawiasów :roll: ale raczej nie ze skurczu :evil_lol: o okolicznościach nie napiszę na fo, opowiem Ci jak się spotkamy :evil_lol: [quote name='furciaczek']Swiniak mnie dopadl chyba:roll: Ale nie jestem do konca pewna czy to to, wezly mam troche powiekszone, temperaturka i ten bol ucha i rzuchwy...[/quote] Ja miałam świnkę jak byłam mała, ale aż takiego bólu nie pamiętam :shake: Współczuwam :glaszcze: Quote
goldenka245 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 CZeść! :buzi: Nię będe inna! Aj low ju tuu! :diabloti::loveu: Quote
agaciaaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześć :loveu: Jak tam Gosiu, u lekarza byłaś? Świnka czy nie świnka? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 zdrowiej szybko bo godzina zero zbliża się szybkimi krokami - jak opuchniesz to zwierzaki Cię nie poznają :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hej :) jak się dziś czujesz? :loveu: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='paula_z'] Ja miałam świnkę jak byłam mała, ale aż takiego bólu nie pamiętam :shake: Współczuwam :glaszcze:[/quote] Nio dzisiaj sie dowiedzialam ze to nie swinka:roll: [quote name='goldenka245']CZeść! :buzi: Nię będe inna! Aj low ju tuu! :diabloti::loveu:[/quote] Jestes inna:diabloti::eviltong: [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: Jak tam Gosiu, u lekarza byłaś? Świnka czy nie świnka?[/quote] Bylam i to nie prosiak [quote name='Rudzia-Bianca']zdrowiej szybko bo godzina zero zbliża się szybkimi krokami - jak opuchniesz to zwierzaki Cię nie poznają :evil_lol:[/quote] Mam nadzieje ze mnie poznaja:loveu: zaczynam sie schizowac ze beda mnie traktowac jak obca osobe:-( [quote name='eria']przywitać się wpadłam, kuruj się :loveu:[/quote] witam:loveu: staram sie pozbyc tego swinstwa:p [quote name='ß@$!@']Hej :) jak się dziś czujesz? :loveu:[/quote] witam:loveu: Bylam u lekarza, nie bardzo zrozumialam co mi jest ale to nie swinka:evil_lol: jakies zapalenie czegos tam:roll: dostalam zastrzyk i jakies antybiotyki chyba... do PL powinnam juz zdrowa wyjechac:loveu: czuje sie fatalnie:shake: ale humorek mi dopisuje bo juz niedlugo zobacze moje futerka kochane:loveu: Quote
wiq Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 cze chora :) teraz jesteśmy w podobnej syt - chore i bez futer :placz: Quote
Likaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dobry wieczorek Jak dzionek minał ? Dalej bez sierściuchów ? ojej .. trzymaj sie ! Pozdrawiamy Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No,no :cool3: Lecz się lecz (na mózg:diabloti:) :eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześć :loveu: czyli jednak nie prosiak :diabloti: to zdrowiej, żebyś wyzdrowiała do wyjazdu :loveu: do łóżka, pod kocyk, a TZ niech Ci usługuje- w końcu jesteś chora :evil_lol: Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: czyli jednak nie prosiak :diabloti: to zdrowiej, żebyś wyzdrowiała do wyjazdu :loveu: do łóżka, pod kocyk, a TZ niech Ci usługuje- w końcu jesteś chora :evil_lol:[/quote] Święte słowa :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Oj, a może to węzełki???????:crazyeye: Zdrowiej szybciutko;) Quote
Recommended Posts