Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']daj linka

cześć [/quote]

zaraz poszukam bo mi sie gdzies zapodzial:roll:

[quote name='Rybka_39']Witam piękne![/quote]

witam:)

[quote name='Niki-lidka']dokladnie:lol:

a kupilas rozowe szeleczki, czerwony kaganiuec i smycze w kurczaczki?

[COLOR=red]jeszcze nie...musze mloda zmierzyc bo jej sie uroslo:evil_lol: zastanawiam sie czy nie zainwestowac w rozowa sukieneczke:diabloti:[/COLOR]

jak sie nie uda, to ja sie na tą granice przejade i palne wszystkim tam w leb!! :angryy:

[COLOR=red]nie zdazysz, ja juz ich tam zalatwie[/COLOR]

zapraszam do mnie ...duzy brazowy karton za druga laweczka liczac od lewej na dworcu głównym w Zamosciu

[COLOR=red]jak cos to sie do Ciebie wprowadze... postaram sie o wlasny karton:evil_lol:[/COLOR]

wlasnie dawaj linka...poczytam sobie dla poprawy humoru...odzywac sie nie bede bo mnie zbannuja
...nie bylo mnie wczoraj....ale zawzielam sie dzis i przebrnelam przez wszystkie nieprzeczytane strony (a troche naprodukowalyscie !)
I musze przyznac Furr ze swietnie sobie radzice beze mnie, wiec nie musze juz na dogo siedziecz Wami bo jestem zbedna
co do produkcji chipsow...ja poprosze duuuuuuzo paprykowych!!!!!!![/quote]

[COLOR=black]nie mow ze jestes zbedna... siedzenie w nocy na dogo to nie to samo bez Ciebie siostrzyczko:loveu: [/COLOR]
[COLOR=black]wroc i powiedz co to za rozmowa:cool3: mam nadzieje ze wszystko OK[/COLOR]

[quote name='Rudzia-Bianca']Furciaczku wszystko się uda i już za kilkanaście dni będziesz miała swoje piekności obok siebie a my więcej zdjęć
właczamy trzymanie kciuków z Bianką .[/quote]

Oj na brak zdiec nie bedziecie narzekac:loveu:

[quote name='Marta_Ares']Hejcia Gosiu[/quote]

witaj martus

[quote name='ß@$!@']witaneczko!
juz coraz blizej![/quote]

tak coraz blizej:loveu::multi:

[quote name='maciaszek']Wpadłam ponadrabiać zaległości (neostrada w domu zdechła już zupełnie i teraz tylko w pracy mogę korzystać z netu).

Dziewczyny, dajcie spokój.... chipsy??? Błeeee. Czasami tak, ale hurtowo? E tam....

Jak tam Twoja świnka Gosiu? Troszkę lepiej chociaż?[/quote]

Ja chipsy tylko hurtowo:loveu:
a swinka ciagle u mnie siedzi:roll: dzisiaj doszla mi goraczka i bol ucha:-(

[quote name='Doginka']No właśnie, co ze świnką?Bardzo boli??Zdrowiej szybciutko[/quote]

Jutro do lekarza ide i zobaczymy jak to bedzie:)

[quote name='Rybka_39']Furciaczki gdzie się podziewacie?[/quote]

Ja na dogo w nocy siedze tylko:diabloti: zmalymi wyjatkami;)

[quote name='Niki-lidka']za wczesnie dla niej...toz to dopiero poludnie jest
mnie tez by nie bylo jako wzorcowego nocnego marka, ale mam sprawy adopcyjne na glowie ktore mi sen z powiek spedzaja wiec musze choc co pol godziny na dogo zajrzec
takze spokojnie Furr sie pojawi ...kolo23-24 napewno[/quote]

nio dzisiaj troche pozniej przyszlam, ale tylko dlatego ze TZ pojechal pozniej do roboty:p

[quote name='Agushka']Hej Gosia, ja to już chyba tylko "dobranoc" mogę powiedzieć.. Zasuwam do pracy na 5 rano to i posiedzieć sobie nie mogę. Buziaki :)[/quote]

witaj agus:loveu: widze ze zapracowana jestes strasznie:shake:
mizianko dla suczydel:loveu:

[quote name='diabelkowa']Piekna wpadaj i mow jak tam Twoja swinia :)))) i wpadnij do mnie mi poradzic [/quote]

nio juz lece do Ciebie :)

[quote name='Niki-lidka']
Ps. siostro aj low ju:loveu:[/quote]

hehe ja cie tyz:loveu:

[quote name='anetta']Doobry wieeczór :cool3:[/quote]

dziendoberek:loveu:

Posted

Witanko :multi: W końcu dotarłam :oops: Chciałam się odezwać dopiero, jak wszystko przeczytam, ale to dla mnie fizycznie nie możliwe :evil_lol: ;) Ale od teraz będę na bieżąco :razz:

Posted

Hej Furciaczkowa!:loveu:

Oj Paula, nawet nie próbuj :evil_lol:, ja już dawno dałam spokój z nadrabianiem co te gaduły napisały, nie sposób tego ogarnąć.:lol:

Posted

[quote name='paula_z']Witanko :multi: W końcu dotarłam :oops: Chciałam się odezwać dopiero, jak wszystko przeczytam, ale to dla mnie fizycznie nie możliwe :evil_lol: ;) Ale od teraz będę na bieżąco :razz:[/quote]

hehe nio ja tez bym nie dala nadrobic tego wszystkiego:evil_lol:
Zreszta ostatnio nic ciekawego sie nie dzialo, ale jak juz bede z moimi sloneczkami to bedzie ciekawie:loveu:

Posted

[quote name='AśkaK']Hej Furciaczkowa!:loveu:

Oj Paula, nawet nie próbuj :evil_lol:, ja już dawno dałam spokój z nadrabianiem co te gaduły napisały, nie sposób tego ogarnąć.:lol:[/quote]

Cesc Asiu:loveu:

Ma ktos jakis sposob na pozbycie sie bolu szczeki i ucha?? Dzisiaj juz nawet papki ledwo jem tak mnie boli:placz: Mam takie uczucie jakby mi sie szczeka blokowala:roll:

Posted

:crazyeye:A co Ci się stało Gosia? Ktoś ci przyłożył..?:oops:;):evil_lol:
Kurcze, miałam kiedyś coś takiego, rzuchwa mi się w zawiasach przesunęła przy jakimś gwałtownym skórczu mięśni (nie mam pojęcia, jak to się stało :evil_lol:). Ale nie pamiętam czy coś wtedy brałam na ból.:oops:

Posted

[quote name='AśkaK']:crazyeye:A co Ci się stało Gosia? Ktoś ci przyłożył..?:oops:;):evil_lol:
Kurcze, miałam kiedyś coś takiego, rzuchwa mi się w zawiasach przesunęła przy jakimś gwałtownym skórczu mięśni (nie mam pojęcia, jak to się stało :evil_lol:). Ale nie pamiętam czy coś wtedy brałam na ból.:oops:[/quote]

Swiniak mnie dopadl chyba:roll: Ale nie jestem do konca pewna czy to to, wezly mam troche powiekszone, temperaturka i ten bol ucha i rzuchwy...

Posted

[quote name='AśkaK']Kurcze, miałam kiedyś coś takiego, rzuchwa mi się w zawiasach przesunęła przy jakimś gwałtownym skórczu mięśni (nie mam pojęcia, jak to się stało :evil_lol:). Ale nie pamiętam czy coś wtedy brałam na ból.:oops:[/quote]
A może miałaś tak, jak Debe, jej też kiedyś żuchwa wypadła z zawiasów :roll: ale raczej nie ze skurczu :evil_lol: o okolicznościach nie napiszę na fo, opowiem Ci jak się spotkamy :evil_lol:

[quote name='furciaczek']Swiniak mnie dopadl chyba:roll: Ale nie jestem do konca pewna czy to to, wezly mam troche powiekszone, temperaturka i ten bol ucha i rzuchwy...[/quote]
Ja miałam świnkę jak byłam mała, ale aż takiego bólu nie pamiętam :shake: Współczuwam :glaszcze:

Posted

[quote name='paula_z']

Ja miałam świnkę jak byłam mała, ale aż takiego bólu nie pamiętam :shake: Współczuwam :glaszcze:[/quote]

Nio dzisiaj sie dowiedzialam ze to nie swinka:roll:

[quote name='goldenka245']CZeść! :buzi:
Nię będe inna!
Aj low ju tuu! :diabloti::loveu:[/quote]

Jestes inna:diabloti::eviltong:

[quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: Jak tam Gosiu, u lekarza byłaś? Świnka czy nie świnka?[/quote]

Bylam i to nie prosiak

[quote name='Rudzia-Bianca']zdrowiej szybko bo godzina zero zbliża się szybkimi krokami - jak opuchniesz to zwierzaki Cię nie poznają :evil_lol:[/quote]

Mam nadzieje ze mnie poznaja:loveu: zaczynam sie schizowac ze beda mnie traktowac jak obca osobe:-(

[quote name='eria']przywitać się wpadłam, kuruj się :loveu:[/quote]

witam:loveu: staram sie pozbyc tego swinstwa:p

[quote name='ß@$!@']Hej :)
jak się dziś czujesz? :loveu:[/quote]

witam:loveu:

Bylam u lekarza, nie bardzo zrozumialam co mi jest ale to nie swinka:evil_lol: jakies zapalenie czegos tam:roll:
dostalam zastrzyk i jakies antybiotyki chyba... do PL powinnam juz zdrowa wyjechac:loveu: czuje sie fatalnie:shake: ale humorek mi dopisuje bo juz niedlugo zobacze moje futerka kochane:loveu:

Posted

Cześć :loveu: czyli jednak nie prosiak :diabloti: to zdrowiej, żebyś wyzdrowiała do wyjazdu :loveu: do łóżka, pod kocyk, a TZ niech Ci usługuje- w końcu jesteś chora :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: czyli jednak nie prosiak :diabloti: to zdrowiej, żebyś wyzdrowiała do wyjazdu :loveu: do łóżka, pod kocyk, a TZ niech Ci usługuje- w końcu jesteś chora :evil_lol:[/quote]
Święte słowa :evil_lol: