Dominiqa Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 pozdrów swoją gromadkę - u nas tak leje ze słów brak :D ps. taka kosc mojego by zabiła :D Quote
furciaczek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Dominiqa']pozdrów swoją gromadkę - u nas tak leje ze słów brak :D ps. taka kosc mojego by zabiła :D[/quote] Pozdrowie dopiero 22 pazdziernika:-( Oj ale bede miala mizianka od cioteczek z dogo do zrobienia:loveu: notes niedlugo mi sie skonczy:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a co tu tak mało nagadane? :eviltong: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='agaciaaa']a co tu tak mało nagadane? :eviltong: :evil_lol:[/quote] bo Niki spac wczesnije poszla:eviltong: Quote
Samturia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Fur! nawet się nie obejrzysz a juz 22 będzie! :) Quote
Agushka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cześć Gosia :) ja właśnie wpadłam na kawkę, moja już stoi na biurku a Ty śpisz? Nie doczekam się chyba bo zaraz uciekam do pracy. Co do rodziców... nieciekawie to wygląda :( Nie wiem, co można radzić w takiej sytuacji, zdaje się, że oni mają ustalone poglądy na Twoją miłość do futer i bardzo, bardzo ciężko będzie im się przekonać, że tak już jest i Ty się nie zmienisz... Myślę, że kiedyś w końcu zaakceptują Ciebie razem z psami bo przecież Gosia i psy to całość i nie da się tego podzielić. Głowa do góry, zawsze kiedyś wychodzi słonko... Quote
maciaszek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dzień dobry Furciaku :) :loveu:, czy też może Suszony Daktylu - jak niektórzy Cię pieszczotliwie nazywają ;). Net mi znowu zdechł i nie było go ponad dobę, ale wrócił :multi:. Siadłam sobie przed dogo przekonana, że będę miała ze 100 stron do nadrabiania (z czego 98 z Twojego wątku), a tu taka posucha...:roll: Rozczarowałam się :evil_lol:. Miłego dnia! :loveu: Quote
goldenka245 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cześć Gosia!:multi::loveu: [IMG]http://images2.fotosik.pl/293/8ebd2f11fdb17552.jpg[/IMG] To zdjęcie to normalnie CUDO!:loveu::loveu: Trzymaj się! :buzi: Quote
Pimpek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='furciaczek'] Do momentu w ktorym wysciskam moje futra:loveu: [/quote] To twoich psiaków z tobą nie ma ?:crazyeye: Podaj numer strony na której o tym pisałaś, bo nic nie kumam :shake: Quote
maciaszek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Pimpek']To twoich psiaków z tobą nie ma ?:crazyeye: Podaj numer strony na której o tym pisałaś, bo nic nie kumam :shake:[/quote] Gosia jest w Wlk. Brytanii, a jej psiaki musiały zostać w Polsce na kwarantannie :(, która kończy się za niecałe 3 tygodnie i wtedy Gosia jedzie po swoje futra :). Quote
basia bonnie Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Witaj Gosiu! kolejny dzień juz prawie za nami :multi: Quote
anetta Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 O masz, ale beznadziejna sytuacja :shake::shake: Nie rozumiem jednego, dlaczego dopiero teraz się o tym dowiedziałaś?? Quote
Marta_Ares Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hejka Gosiu. Kolejny dzien sie konczy, coraz blizej do spotkania z futrami:multi: Ech ile ja bym dala zeby miec rodzicow ktorzy kochaja zwierzeta:shake: :shake: ale niestety nic nie zmienie ciesze sie ze wrescie po tylu latach proszenia zgodzili sie na psa i mam mojego kochanego Aresa. Oczywiscie krotko skomentowali moj pomysl zabrania go na studia ze soba- chyba zglupialas.... ech zycie, rodzicow sie nie wybiera:roll: Quote
furciaczek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='agaciaaa']a co tu tak mało nagadane? [/quote] a jakos tak... [quote name='Niki-lidka']bo Niki spac wczesnije poszla:eviltong:[/quote] i powinnas dostac po doopie za to:mad: [quote name='Samturia']Fur! nawet się nie obejrzysz a juz 22 będzie! :)[/quote] zmiana planow...psy zobacze 21:loveu: [quote name='Agushka']Cześć Gosia :) ja właśnie wpadłam na kawkę, moja już stoi na biurku a Ty śpisz? Nie doczekam się chyba bo zaraz uciekam do pracy. Co do rodziców... nieciekawie to wygląda Nie wiem, co można radzić w takiej sytuacji, zdaje się, że oni mają ustalone poglądy na Twoją miłość do futer i bardzo, bardzo ciężko będzie im się przekonać, że tak już jest i Ty się nie zmienisz... Myślę, że kiedyś w końcu zaakceptują Ciebie razem z psami bo przecież Gosia i psy to całość i nie da się tego podzielić. Głowa do góry, zawsze kiedyś wychodzi słonko...[/quote] Dokladnie...ja i psy to jedno...szkoda ze najwazniejsi ludzie w moim zyciu nie potrafia tego zaakceptowac:-( [quote name='Usia']Dzien dobry Gosiaczku :)[/quote] hej Usiu:loveu: [quote name='maciaszek']Dzień dobry Furciaku , czy też może Suszony Daktylu - jak niektórzy Cię pieszczotliwie nazywają . Net mi znowu zdechł i nie było go ponad dobę, ale wrócił . Siadłam sobie przed dogo przekonana, że będę miała ze 100 stron do nadrabiania (z czego 98 z Twojego wątku), a tu taka posucha... Rozczarowałam się . Miłego dnia! [/quote] oj jeszcze nie raz bedziesz musiala nadrabiac:evil_lol: [quote name='goldenka245']Cześć Gosia! To zdjęcie to normalnie CUDO! Trzymaj się! [/quote] dziekuje:) [quote name='Pimpek']To twoich psiaków z tobą nie ma ?:crazyeye: Podaj numer strony na której o tym pisałaś, bo nic nie kumam :shake:[/quote] o matko, nie pamietam nr strony... [quote name='maciaszek']Gosia jest w Wlk. Brytanii, a jej psiaki musiały zostać w Polsce na kwarantannie :(, która kończy się za niecałe 3 tygodnie i wtedy Gosia jedzie po swoje futra :).[/quote] niooo [quote name='ß@$!@']Witaj Gosiu! kolejny dzień juz prawie za nami :multi:[/quote] tak i bardzo sie z tego ciesze;) [quote name='anetta']O masz, ale beznadziejna sytuacja Nie rozumiem jednego, dlaczego dopiero teraz się o tym dowiedziałaś??[/quote] Rodzice nagle zmienili zdanie...wczesniej bylo ustalone ze wszystko ok i nie ma problemu...a tu nagle takie cos:-( [quote name='Marta_Ares']Hejka Gosiu. Kolejny dzien sie konczy, coraz blizej do spotkania z futrami:multi: Ech ile ja bym dala zeby miec rodzicow ktorzy kochaja zwierzeta ale niestety nic nie zmienie ciesze sie ze wrescie po tylu latach proszenia zgodzili sie na psa i mam mojego kochanego Aresa. Oczywiscie krotko skomentowali moj pomysl zabrania go na studia ze soba- chyba zglupialas.... ech zycie, rodzicow sie nie wybiera[/quote] ehh ja nie wymagam od nich zeby pokochali te psy, staram sie zrozumiec ze pare kwiatkow i trawnik jest wazniejszy dla nich:roll: musi byc jakies wyjscie... Wszytko sie chrzani:placz: Do PL jade sama autobusem 20.10, TZ nie jedzie bo na tym paszporcie tymczasowym nie bedzie mogl wrocic do UK... Znalazlam firme ktora przewiezie mnie i psy z powrotem do UK 26.10... cena mnie powalila no ale coz...600 funtow to nie wiele za to ze stadko nasze bedzie w koncu razem:loveu: Sytuacjia z rodzicami dalej nie wyjasniona...bede dzwonic jutro i zobaczymy... najgorsze jest to ze Preziuch chory:placz: Egzema na zadku... dostal juz zastrzyki, nie drapie sie mocno ale zobaczymy co to dalej z tego bedzie:shake: ehhhh ide se palnac w leb:placz: Quote
anetta Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote][b]Rodzice nagle zmienili zdanie[/b]...wczesniej bylo ustalone ze wszystko ok i nie ma problemu...a tu nagle takie cos[/quote] :mdleje: :mdleje: Same przykrości :glaszcze::calus: Quote
Doginka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hhhmmmmmmmmmmm...Witam wieczorkiem:pJakie tu piękne pieski są, a ja dopiero odkryłam Waszą galeryjkę. Jeśli można, to wpadnę tu od czasu do czasu;) Quote
furciaczek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='anetta']:mdleje: :mdleje: Same przykrości :glaszcze::calus:[/quote] ehhh:-( [quote name='Doginka']Hhhmmmmmmmmmmm...Witam wieczorkiem:pJakie tu piękne pieski są, a ja dopiero odkryłam Waszą galeryjkę. Jeśli można, to wpadnę tu od czasu do czasu;)[/quote] Witam :) i zapraszam czesciej ehh laseczki zawalu dostalam, jakies powalone czuby wlasnie strzelaly do siebie pod moimi oknami...ja sie wykoncze:placz: Quote
Doginka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Łałłłłłłłł to masz kryminał:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, a krew się polała??????:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Doginka']Łałłłłłłłł to masz kryminał:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, a krew się polała??????:diabloti:[/quote] Nie wiem czy krew sie polala, policja i karetki 2 przyjechaly... z mojego okna dokladnie nie widze co sie tam dzieje.... i jak ja mam w takie miejsce psy przywiezc:placz: nie wiem juz cholera co robic, za co sie zlapac... Quote
Doginka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Nie bój się - Prezes Cię obroni;):razz::mad::multi: Quote
furciaczek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Doginka']Nie bój się - Prezes Cię obroni;):razz::mad::multi:[/quote] Napewno nie przed jakims murzynem z pistoletem:roll: Cos czuje ze najblizsze 3 tygodnie wykoncza mnie psychicznie:shake: Zamiast sie cieszyc ze to juz niedlugo ja siedze i sie zamartwiam:placz: Quote
Doginka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Sorki, ale nie wiem jeszcze co ma być niedługo, bo przyznaję się bez bicia, że nie chce mi się nadrabiać czytanie ponad 400 stron:oops::roll: Quote
furciaczek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Doginka']Sorki, ale nie wiem jeszcze co ma być niedługo, bo przyznaję się bez bicia, że nie chce mi się nadrabiać czytanie ponad 400 stron:oops::roll:[/quote] ja sie wcale nie dziwie, mi tez by sie nie chcialo:evil_lol: a wiec streszczenie: ja jestem w UK, moje psy w hotelu w PL, kwarantanna konczy sie za 3 tygodnie, jak zwykle nie mozna sie normalnie cieszyc bo mamy problemy:shake: Rodzice nie chca zebym z psami do nich przyjechala:roll: jade sama bez TZ, i niemoge znalesc transportu z PL do UK.. i najgorsze to to ze czarnuchowi egzema wyskoczyla:-( Quote
Doginka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Uuuuuuuuuuuu... bardzo współczuję. Ja nie potrafiłabym zostawić swoich kundelasków:shake: Ale będę trzymać:thumbs:żebyś szybko zabrała psiulki z hotelu;) A dlaczego rodzice nie chcą, zebyś przyjechała z psami?????:razz: Quote
Recommended Posts