Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dominiqa']pozdrów swoją gromadkę - u nas tak leje ze słów brak :D ps. taka kosc mojego by zabiła :D[/quote]

Pozdrowie dopiero 22 pazdziernika:-(

Oj ale bede miala mizianka od cioteczek z dogo do zrobienia:loveu: notes niedlugo mi sie skonczy:evil_lol:

Posted

Cześć Gosia :) ja właśnie wpadłam na kawkę, moja już stoi na biurku a Ty śpisz? Nie doczekam się chyba bo zaraz uciekam do pracy.

Co do rodziców... nieciekawie to wygląda :( Nie wiem, co można radzić w takiej sytuacji, zdaje się, że oni mają ustalone poglądy na Twoją miłość do futer i bardzo, bardzo ciężko będzie im się przekonać, że tak już jest i Ty się nie zmienisz... Myślę, że kiedyś w końcu zaakceptują Ciebie razem z psami bo przecież Gosia i psy to całość i nie da się tego podzielić. Głowa do góry, zawsze kiedyś wychodzi słonko...

Posted

Dzień dobry Furciaku :) :loveu:, czy też może Suszony Daktylu - jak niektórzy Cię pieszczotliwie nazywają ;).
Net mi znowu zdechł i nie było go ponad dobę, ale wrócił :multi:. Siadłam sobie przed dogo przekonana, że będę miała ze 100 stron do nadrabiania (z czego 98 z Twojego wątku), a tu taka posucha...:roll: Rozczarowałam się :evil_lol:.

Miłego dnia! :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']
Do momentu w ktorym wysciskam moje futra:loveu:
[/quote]
To twoich psiaków z tobą nie ma ?:crazyeye:
Podaj numer strony na której o tym pisałaś, bo nic nie kumam :shake:

Posted

[quote name='Pimpek']To twoich psiaków z tobą nie ma ?:crazyeye:
Podaj numer strony na której o tym pisałaś, bo nic nie kumam :shake:[/quote]
Gosia jest w Wlk. Brytanii, a jej psiaki musiały zostać w Polsce na kwarantannie :(, która kończy się za niecałe 3 tygodnie i wtedy Gosia jedzie po swoje futra :).

Posted

Hejka Gosiu. Kolejny dzien sie konczy, coraz blizej do spotkania z futrami:multi:

Ech ile ja bym dala zeby miec rodzicow ktorzy kochaja zwierzeta:shake: :shake: ale niestety nic nie zmienie ciesze sie ze wrescie po tylu latach proszenia zgodzili sie na psa i mam mojego kochanego Aresa. Oczywiscie krotko skomentowali moj pomysl zabrania go na studia ze soba- chyba zglupialas....
ech zycie, rodzicow sie nie wybiera:roll:

Posted

[quote name='agaciaaa']a co tu tak mało nagadane? [/quote]

a jakos tak...

[quote name='Niki-lidka']bo Niki spac wczesnije poszla:eviltong:[/quote]

i powinnas dostac po doopie za to:mad:

[quote name='Samturia']Fur! nawet się nie obejrzysz a juz 22 będzie! :)[/quote]

zmiana planow...psy zobacze 21:loveu:

[quote name='Agushka']Cześć Gosia :) ja właśnie wpadłam na kawkę, moja już stoi na biurku a Ty śpisz? Nie doczekam się chyba bo zaraz uciekam do pracy.

Co do rodziców... nieciekawie to wygląda Nie wiem, co można radzić w takiej sytuacji, zdaje się, że oni mają ustalone poglądy na Twoją miłość do futer i bardzo, bardzo ciężko będzie im się przekonać, że tak już jest i Ty się nie zmienisz... Myślę, że kiedyś w końcu zaakceptują Ciebie razem z psami bo przecież Gosia i psy to całość i nie da się tego podzielić. Głowa do góry, zawsze kiedyś wychodzi słonko...[/quote]

Dokladnie...ja i psy to jedno...szkoda ze najwazniejsi ludzie w moim zyciu nie potrafia tego zaakceptowac:-(

[quote name='Usia']Dzien dobry Gosiaczku :)[/quote]

hej Usiu:loveu:

[quote name='maciaszek']Dzień dobry Furciaku , czy też może Suszony Daktylu - jak niektórzy Cię pieszczotliwie nazywają .
Net mi znowu zdechł i nie było go ponad dobę, ale wrócił . Siadłam sobie przed dogo przekonana, że będę miała ze 100 stron do nadrabiania (z czego 98 z Twojego wątku), a tu taka posucha... Rozczarowałam się .

Miłego dnia! [/quote]

oj jeszcze nie raz bedziesz musiala nadrabiac:evil_lol:

[quote name='goldenka245']Cześć Gosia!

To zdjęcie to normalnie CUDO!
Trzymaj się! [/quote]

dziekuje:)

[quote name='Pimpek']To twoich psiaków z tobą nie ma ?:crazyeye:
Podaj numer strony na której o tym pisałaś, bo nic nie kumam :shake:[/quote]

o matko, nie pamietam nr strony...

[quote name='maciaszek']Gosia jest w Wlk. Brytanii, a jej psiaki musiały zostać w Polsce na kwarantannie :(, która kończy się za niecałe 3 tygodnie i wtedy Gosia jedzie po swoje futra :).[/quote]

niooo

[quote name='ß@$!@']Witaj Gosiu! kolejny dzień juz prawie za nami :multi:[/quote]

tak i bardzo sie z tego ciesze;)

[quote name='anetta']O masz, ale beznadziejna sytuacja
Nie rozumiem jednego, dlaczego dopiero teraz się o tym dowiedziałaś??[/quote]

Rodzice nagle zmienili zdanie...wczesniej bylo ustalone ze wszystko ok i nie ma problemu...a tu nagle takie cos:-(

[quote name='Marta_Ares']Hejka Gosiu. Kolejny dzien sie konczy, coraz blizej do spotkania z futrami:multi:

Ech ile ja bym dala zeby miec rodzicow ktorzy kochaja zwierzeta ale niestety nic nie zmienie ciesze sie ze wrescie po tylu latach proszenia zgodzili sie na psa i mam mojego kochanego Aresa. Oczywiscie krotko skomentowali moj pomysl zabrania go na studia ze soba- chyba zglupialas....
ech zycie, rodzicow sie nie wybiera[/quote]

ehh ja nie wymagam od nich zeby pokochali te psy, staram sie zrozumiec ze pare kwiatkow i trawnik jest wazniejszy dla nich:roll:
musi byc jakies wyjscie...

Wszytko sie chrzani:placz: Do PL jade sama autobusem 20.10, TZ nie jedzie bo na tym paszporcie tymczasowym nie bedzie mogl wrocic do UK...
Znalazlam firme ktora przewiezie mnie i psy z powrotem do UK 26.10... cena mnie powalila no ale coz...600 funtow to nie wiele za to ze stadko nasze bedzie w koncu razem:loveu: Sytuacjia z rodzicami dalej nie wyjasniona...bede dzwonic jutro i zobaczymy...

najgorsze jest to ze Preziuch chory:placz: Egzema na zadku... dostal juz zastrzyki, nie drapie sie mocno ale zobaczymy co to dalej z tego bedzie:shake:

ehhhh ide se palnac w leb:placz:

Posted

[quote][b]Rodzice nagle zmienili zdanie[/b]...wczesniej bylo ustalone ze wszystko ok i nie ma problemu...a tu nagle takie cos[/quote]
:mdleje: :mdleje:

Same przykrości :glaszcze::calus:

Posted

[quote name='anetta']:mdleje: :mdleje:

Same przykrości :glaszcze::calus:[/quote]

ehhh:-(

[quote name='Doginka']Hhhmmmmmmmmmmm...Witam wieczorkiem:pJakie tu piękne pieski są, a ja dopiero odkryłam Waszą galeryjkę. Jeśli można, to wpadnę tu od czasu do czasu;)[/quote]

Witam :) i zapraszam czesciej

ehh laseczki zawalu dostalam, jakies powalone czuby wlasnie strzelaly do siebie pod moimi oknami...ja sie wykoncze:placz:

Posted

[quote name='Doginka']Łałłłłłłłł to masz kryminał:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, a krew się polała??????:diabloti:[/quote]

Nie wiem czy krew sie polala, policja i karetki 2 przyjechaly... z mojego okna dokladnie nie widze co sie tam dzieje....

i jak ja mam w takie miejsce psy przywiezc:placz: nie wiem juz cholera co robic, za co sie zlapac...

Posted

[quote name='Doginka']Nie bój się - Prezes Cię obroni;):razz::mad::multi:[/quote]

Napewno nie przed jakims murzynem z pistoletem:roll:

Cos czuje ze najblizsze 3 tygodnie wykoncza mnie psychicznie:shake:
Zamiast sie cieszyc ze to juz niedlugo ja siedze i sie zamartwiam:placz:

Posted

[quote name='Doginka']Sorki, ale nie wiem jeszcze co ma być niedługo, bo przyznaję się bez bicia, że nie chce mi się nadrabiać czytanie ponad 400 stron:oops::roll:[/quote]

ja sie wcale nie dziwie, mi tez by sie nie chcialo:evil_lol:

a wiec streszczenie:

ja jestem w UK, moje psy w hotelu w PL, kwarantanna konczy sie za 3 tygodnie, jak zwykle nie mozna sie normalnie cieszyc bo mamy problemy:shake:
Rodzice nie chca zebym z psami do nich przyjechala:roll: jade sama bez TZ, i niemoge znalesc transportu z PL do UK.. i najgorsze to to ze czarnuchowi egzema wyskoczyla:-(

Posted

Uuuuuuuuuuuu... bardzo współczuję. Ja nie potrafiłabym zostawić swoich kundelasków:shake: Ale będę trzymać:thumbs:żebyś szybko zabrała psiulki z hotelu;)
A dlaczego rodzice nie chcą, zebyś przyjechała z psami?????:razz: