Marta_Ares Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 oo widze obiadek udany:evil_lol: gratki z okazji 400 :multi: :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 furciaczek, jak nie uda mi sie w tym tygodniu wybrac do schroniska (a pewnie mi sie nie uda bo juz na studia trzeba sie szykowac i choroba mnie rozklada) to wybiore sie w nastepny weekend napewno...sprobuje zrobic mu lepsze zdjecia i podpytac pracownikow...oni maja z psami kontakt codziennie,nawet przy karmieniu i sprzataniu boksow mozna sie przeciez duzo o psie dowiedziec...a napewno juz wiedzą jak on z kontaktami z innymi psami... i jeszcze male sprostowanie...ja nie jestem wolontariuszką w zamojskim schronisku, bo tutaj nie ma czegos takiego jak wolontariat...chodze tam zawsze calkowicie jako osoba prywatna tzw odwiedzajacy...a ze jestem tam czesto hihi to juz inna sprawa:) niestety przez to ze nie ma wolontariatu nie mam mozliwosci np zabrac psa na spacer...(choc ja to robilam to hihi...a powaznie to kierownik jest w porzadku...jak juz "upatrze" sobie psa to mowie mu ze chcialabym jeszcze zobaczyc jak sie zachowuje poza klatka i ktos mi go wyprowadza bez problemu...) Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Niki wieczorkiem poprawie... przepraszam za blad Mam nadzieje ze cos uda sie zdzialac a teraz spadam, bede kolo 23:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ja tez spadam...bo przesadzam z tym siedzeniem na dogo...zle sie czuje wiec ide cos zjesc i pocwiczymy troche z Timem komendy...a potem spanie...do pozniej:) Quote
eria Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 a może pokażecie psa o którym mowa ??? to nieładnie tak w towarzystwie rozmawiać, a reszta nie wie o co chodzi :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='eria']a może pokażecie psa o którym mowa ??? to nieładnie tak w towarzystwie rozmawiać, a reszta nie wie o co chodzi :evil_lol:[/quote] eria zapraszam do galerii mojego tima (fajny mam banerek no nie?:eviltong:) zamiescilam tam zdjecia z mojej dzisiejszej wizyty w schronisku(przejrzyj kilka ostatnich stron) pies o ktorym mowa to jedyny czarny egzemplarz na tych fotkach...podejrzewamy ze to CC Quote
eria Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 nie bardzo widać głowę,ale rzeczywiście wygląda na CC ;) a mnie się ten lisek podoba!mały rudy:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 nie robilam mu wiecej zdjec bo w sloncu wydawalo sie ze nic nie widac przez to ze jest czarny (zdjecia z telefonu)...ale glowa tez sie taka corsiowata wydaje... a co do liska to jest przeslodki po prostu...milusinski, strasznie sie pcha do ludzi, ale nie jazgocze jak inne psiaki...to taki typ przytulanki jest... wrzuce jeszcze jedno jego zdjecie (furciak sorki hihihi) jest caly rudy(nawet nosek ma rudy) tylko skarpetki biale:) [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/3920/avlisek3ek2.jpg[/IMG] Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 a Ty gdzie sie podziewasz????? :razz: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='Tina.Sara']daj spróbować :cool3:[/quote] nie dam bo sie spalila:placz: [quote name='Marta_Ares']oo widze obiadek udany:evil_lol: gratki z okazji 400 [/quote] dziekuje:loveu: [quote name='Niki-lidka']ja tez spadam...bo przesadzam z tym siedzeniem na dogo...zle sie czuje wiec ide cos zjesc i pocwiczymy troche z Timem komendy...a potem spanie...do pozniej:)[/quote] czekam:cool3: [quote name='eria']a może pokażecie psa o którym mowa ??? to nieładnie tak w towarzystwie rozmawiać, a reszta nie wie o co chodzi :evil_lol:[/quote] Przepraszam eriaczku ale wiesz jak to bywa w takich sytuacjach;) [quote name='eria']nie bardzo widać głowę,ale rzeczywiście wygląda na CC ;) a mnie się ten lisek podoba!mały rudy:loveu:[/quote] Tez mysle ze to cc [quote name='agaciaaa']a Ty gdzie sie podziewasz????? :razz:[/quote] jestem jestem matko co za dzien:shake: Przyszedl kuzyn akurat jak zaczynal sie moj program wiec przeglodzilam chlopcow przez 2 godziny:diabloti: lukasz przyniusl wisky i moj TZ nie omieszkal sie nie napic... a teraz do pracy pojechal:angryy: Tak sie przejelam tym cc w schronie ze zostawilam zupe na gazie i pojechalam odwiesc kuzyna do domu... malo chaty nie spalilam:roll: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jaki to program, że musiałaś koniecznie obejrzeć? :razz: Oj Gosiu, Gosiu, poszłabyś pod most jakbyś chate spaliła :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 no jak to jaki:crazyeye: ja tylko "dog whisperera" ogladam:loveu: a biedni chlopcy siedzili cicho jak myszki popijajac alkoholem:evil_lol: co tam dom...jaka ta zupa byla dobra:placz: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']no jak to jaki:crazyeye: ja tylko "dog whisperera" ogladam:loveu: a biedni chlopcy siedzili cicho jak myszki popijajac alkoholem:evil_lol: co tam dom...jaka ta zupa byla dobra:placz:[/quote] Aaaa no tak, też bym chętnie obejrzała :loveu: grzeczni chłopcy :evil_lol: tylko zupy szkoda :cool3: a jaka to była? Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 hehe grzeczni byli bo od razu jak weszli do domu to sie na nich wydarlam:evil_lol: a zupka pomidorowa:loveu: na warzywkach oczywiscie:loveu: chyba jutro znowu zrobie...ale taka dobra mi juz nie wyjdzie:placz: Teraz ja sie relaksuje i pije szkocka whisky:diabloti: paskudne jak nie wiem ale taka wsciekla jestem ze szok:shake: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ja umiem zrobić tylko szczawiową i jarzynową :evil_lol: Pijesz do lutra?? :-o Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Nie sama nigdy nie pije... terrorowi polalam:diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 pijesz z kotem :roflt: no, przynajmniej masz wymówke :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Przeciez sama nie bede pic:evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Komp troszkę mi przyspieszył, więc wpadłam na chwilkę, coby nie musieć za dwa dni nadrabiać czytając 150 stron, jakie w tym czasie wyprodukujecie ;). Furciaku, wymień whisky na grzańca piwnego, o wiele lepszy - wiem, bo właśnie piję :). Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A Terrorowi nie odbija jak sie napije? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='maciaszek']Komp troszkę mi przyspieszył, więc wpadłam na chwilkę, coby nie musieć za dwa dni nadrabiać czytając 150 stron, jakie w tym czasie wyprodukujecie ;). Furciaku, wymień whisky na grzańca piwnego, o wiele lepszy - wiem, bo właśnie piję :).[/quote] Oj gdybym miala piwko:loveu: Ja w sumie pije tylko piwo...dzisiaj wyjatkowo inny trunek bo sie denerwuje:roll: [quote name='agaciaaa']A Terrorowi nie odbija jak sie napije? :evil_lol:[/quote] Kicia powachal szklaneczke i od razu padl:evil_lol: Pewnie tradycyjnie obudzi sie kolo 2 i zacznie szalec:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Przynajmniej będziesz miała co robić jak Ci chate zdemoluje :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 hehe ale mnie pocieszylas:evil_lol: mam juz dosyc tego sprzatania... robie sobie 2 dniowa przerwe:diabloti: Quote
Recommended Posts