furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Niki-lidka']zazdroszcze...moj jak widzi kota to zapomina ze jest grzecznym poukladanym madrym psem i sie nagle gluchy robi:)[/quote] hehe a myslisz ze tak bylo od poczatku:evil_lol: Furcia byla mala jak przybyl pierwszy kot i poszlo calkiem latwo... ale czarnuch:shake: Ten pies na widok kota dostawal po prostu szajby... a teraz to kocia mamka:loveu: prezes dosc dlugo sie przyzwyczajal do kota ale za to skutecznie, bez obaw moge go zostawic nawet z najmniejszym koteczkiem, Furcia szybko zaakceptowala Manka ale do tej pory zdaza jej sie warknac na kicie...ale dzieki bogu czarnuch ja od razu przywoluje do pozadku:) A na obce koty reaguja jak Twoj Tim:evil_lol: Ale u nas to glownie instynkt pogoni sie odzywa... Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 u mnie to tez jest instynkt polowania ( w koncu lyzew)...tylko czasem kotek juz po tym spotkaniu nigdy nie wstaje na cztery lapki:)...ale co ja poradze...on na wszystko co male i ucieka reaguje "polowanie!!!!!" ale za to jak mialam chomika i sprzatalam mu klatke to zostawialam chomcia w miedniczce a Timowi mowila" nie wolno chomcia ruszac bo w*******!!" i wychodzilam do lazienki...po powrocie chomik biegal jak oszalaly w miedniczcze a moj zasliniony Tim ( prawiue sie dlawil z tego slinotoku) siedzial nad miedniczka i myslal ...tylko nie wiem czy nad tym jak dorwac chomika czy jak sie zemscic na mnie...a powaznie chomik juz nie zyje ale zmarl ze starosci smiercia naturalna...mysle, ze gdybym przyniosla do domu takiego malutkiego kociaczka ktory nie bylby jeszcze w stanie uciekac to on by go nianczyl...a inne koty to juz i tak by byly intruzy:) Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 No moje to by chomiczka chyba potraktowaly malo przyjacielsko:roll: teraz to najbardziej obawiam sie rakcji nie psow a terrora:shake: To male cholerstwo jest naprawde chore psychicznie:diabloti: mialam w domu kilka dni Cavalierka, Louiego biedak do tej pory boi sie kotow... moja kicia caly czas go atakowala i gonila po domu:roll: Moze jak furcia pacnie go raz lapa to sie oduczy:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 mysle, ze bedzie oki bo psy beda dwa akot jeden i nawet terror sobie nie poradzi jak furia wpadnie w furie a preziuch bedzie prezesowal:) Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Niki-lidka']mysle, ze bedzie oki bo psy beda dwa akot jeden i nawet terror sobie nie poradzi jak furia wpadnie w furie a preziuch bedzie prezesowal:)[/quote] hehe nio mam nadzieje ze sie nie mylisz:loveu: ehhh ide sobie cos poczytac chyba... Quote
maciaszek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jakoś się dogadają. Najwyżej będziecie potem robić gruntowny remont :evil_lol:. [QUOTE] ehhh ide sobie cos poczytac chyba...[/QUOTE] To miłej lektury. A ja idę spać. Mam nadzieję, że zasnę szybko! Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='maciaszek']Jakoś się dogadają. Najwyżej będziecie potem robić gruntowny remont :evil_lol:.[/quote] A tego to jestem wrecz pewna:evil_lol: podrapane sciany, zerwane firanki (ale to plus bo nie cierpie firanek:evil_lol:)... napewno bedzie wesolo:loveu: i obiecuje foto i filmo relacje z pierwszego spotkania siersciuchow:cool3: dobranoc:) Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='maciaszek']Dobranoc, dobranoc :bye:.[/quote] Dobranoc:loveu: Mialam isc poczytac ale znowu sie odkleic od kompa nie moge:evil_lol: edit... dobra odklejam sie od dogo, sprzatne po kocie, zrobie sniadanie i pojde spac :) Dobranoc wszystkim:loveu: Quote
despera Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dzień dobry :multi: Świetne fotki małych klusek:loveu::loveu: [quote]obiecuje foto i filmo relacje z pierwszego spotkania siersciuchow:cool3: [/quote] już się nie mogę doczekać:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='furciaczek']Dobranoc:loveu: mam nadzieje ze jutro bedziesz w wlepszym nastroju :)[/quote] Cześć Gosiu :loveu: narazie nie wiem na jakim świecie żyje :roll: Sara mi rano spać nie dawała, potem piszczała więc musiałam z nią wyjść.. rozbudziłam sie poczytałam książke i przed 10 znowu zasnęłam :roll: ledwie sie z łóżka zwlokłam o 12 i jeszcze nie moge sie dobudzić. Ale dziś sie spotykam z koleżanką, której miesiąc nie widziałam to mam nadzieje, że sie w końcu porządnie zrelaksuje :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 hahah zrelaksujesz sie napewno...tylko ze raczej nie pomoze ci to w rozbudzeniu sie i w otrzezwieniu...teraz to bedziesz "przymulona" hihihi Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 o rany furciaczek...i ty mowisz ze jestes blondi...ja to przebijam wszystkim, najpierw skopalam cos w kompie ze zdjec nie chcial wrzucac, potem chcialam zmienic tytul wątku i cos zablokowalo mi sie ze dogo zaczelo mi swirowac...i nie zmienilam tego tytulu...musze znalezc transport do starogardu gdanskiego, pomocy!!!!!!!! a teraz ide chyba spac...a powaznie to posprzatam sobie, musze sie odstresowac... Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Tina.Sara']dzień dobry :cool3:[/quote] hej:) [quote name='wiq']cześć daktylowi terroryści :P[/quote] Witam pseudohodowce:diabloti: [quote name='despera']Dzień dobry :multi: Świetne fotki małych klusek:loveu::loveu: już się nie mogę doczekać:loveu:[/quote] doberek:) To bedzie zapewne horror komediowy:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Cześć Gosiu :loveu: narazie nie wiem na jakim świecie żyje :roll: Sara mi rano spać nie dawała, potem piszczała więc musiałam z nią wyjść.. rozbudziłam sie poczytałam książke i przed 10 znowu zasnęłam :roll: ledwie sie z łóżka zwlokłam o 12 i jeszcze nie moge sie dobudzić. Ale dziś sie spotykam z koleżanką, której miesiąc nie widziałam to mam nadzieje, że sie w końcu porządnie zrelaksuje :loveu:[/quote] Kawy sie napij, tylko mocnej:loveu: Ja po 3 sie zazwyczaj budze:evil_lol: Udanego spotkania zycze:loveu: [quote name='Niki-lidka']hahah zrelaksujesz sie napewno...tylko ze raczej nie pomoze ci to w rozbudzeniu sie i w otrzezwieniu...teraz to bedziesz "przymulona" hihihi[/quote] Ejj co chcesz... byc przymulonym i zrelaksowanym to fajne uczucie:evil_lol: [quote name='Niki-lidka']o rany furciaczek...i ty mowisz ze jestes blondi...ja to przebijam wszystkim, najpierw skopalam cos w kompie ze zdjec nie chcial wrzucac, potem chcialam zmienic tytul wątku i cos zablokowalo mi sie ze dogo zaczelo mi swirowac...i nie zmienilam tego tytulu...musze znalezc transport do starogardu gdanskiego, pomocy!!!!!!!! a teraz ide chyba spac...a powaznie to posprzatam sobie, musze sie odstresowac...[/quote] Moze cos w ustawieniach poprzestawialas?? Sprzatanie...pozostawie to bez komentarza:roll: ja spadam obiad gotowac bo TZ drze sie ze glodny:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Fur jak wpdaniesz do polski nie zamierzasz do KAtowic czasem wpasc?:> Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='diabelkowa']Fur jak wpdaniesz do polski nie zamierzasz do KAtowic czasem wpasc?:>[/quote] a moze do zamoscia, lublina zawitasz? Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='tygra']cześć Gosiu :) wpadłam i wypadłam :)[/quote] Czesc kochana:loveu: milo ze wpadlas:) [quote name='diabelkowa']Fur jak wpdaniesz do polski nie zamierzasz do KAtowic czasem wpasc?:>[/quote] do katowic wybieram sie na wystawe w przyszlym roku:cool3: Bo chyba bedzie co nie?? [quote name='Niki-lidka']a moze do zamoscia, lublina zawitasz?[/quote] Teraz napewno nie:shake: Za malo czasu za duzo roboty z piesami...teraz to pewnie zupelnie inne psy niestety:roll: W przyszlym roku planujemy z TZ 3 tygodniowe wakacje w PL, bedziemy sie krecic i tu i tam...taka objazdowka:loveu: Wiec moze bedziemy gdzies w okolicach... A kto sie do Londka wybiera:cool3: U mnie hotel i przewodnik za free:evil_lol: Ale sie obzalarlam...zaraz chyba zwruce troche obiadu:roll: Quote
eria Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 1. taaaa o wystawie w Katowicach nie mów, bo juz się raz na nia umawiałyśmy :mad::evil_lol::evil_lol: 2. objazdówka - koniecznie zahaczycie o Rudę :cool3::loveu: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='eria']1. taaaa o wystawie w Katowicach nie mów, bo juz się raz na nia umawiałyśmy :mad::evil_lol::evil_lol: 2. objazdówka - koniecznie zahaczycie o Rudę :cool3::loveu:[/quote] Oj nawet mi nie przypominaj:shake: wscielka bylam ze nie pojechalam... Spokojnie bo mi zycia nie starczy na ta objazdowke:evil_lol: Zreszta to i tak w przyszlym roku... Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='furciaczek']Za malo czasu za duzo roboty z piesami...teraz to pewnie zupelnie inne psy niestety:roll: [/quote] no ile ta kwarantanna trwa? ...mojego psa wystarczy ze zostawialam w poniedzialek a wracalam w piatek....i caly piatek musialam mu przypominac jak sie powinien zachowywac a jak nie...rodzina mi go rozpuszczala totalnie przez pare dni a co dopiero po takim czasie:shake:...bedziesz miala z nimi pracy pewnie troche... Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 a co do londynu to ja mialam tam spedzic wakacje ale jakos mi sie popsulo i nie pojechalam...ale nie poznalybysmy sie na dogo gdybym pojechala:) Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Niki-lidka']no ile ta kwarantanna trwa? ...mojego psa wystarczy ze zostawialam w poniedzialek a wracalam w piatek....i caly piatek musialam mu przypominac jak sie powinien zachowywac a jak nie...rodzina mi go rozpuszczala totalnie przez pare dni a co dopiero po takim czasie:shake:...bedziesz miala z nimi pracy pewnie troche...[/quote] Cala kwarantana trwa 6 miesiecy...ja psow nie bede widziec 3 miesiace:placz: Prezes jak to prezes, wiekszosc ma gdzies i zabardzo sie niczym nie przejmuje...czsami tylko lapie doly i pod brama siedzi i popiskuje:-( Furcia to kawal wredoty teraz:shake: W ogole sie nie slucha i warczy na opiekunow...jak przesadza to czarnuch ja do pozadku doprowadza... mam nadzieje ze szybko wroci do normy:roll: Quote
Recommended Posts