AśkaK Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A no właśnie, skąd wytrzasnęłaś dla psiotforów te szelki?!:cool3: Założę takie Rudemu to może sąsiad stanie się grzeczniejszy.:diabloti: :lol: Quote
lolka75 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 przepiekne psy:loveu: ....Prezes ma tyle wdzieku...wcale nie widac zeby mial mordercze zamiary co do innych psow;) , a Furia....no cudo:loveu: . Chcialam tylko z miejsca laika zapytac dlaczego te pieski maja tak ciete uszy (bo sa ciete?? czy nie??). Bardzo mnie ciekawi dlaczego sa kopiowane w ten a nie inny sposob i jaki jest powod. Miziaki dla psinkow i pozdrowki:p Quote
Marta_Ares Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 sliczne foteczki i ja tez zadaje pytanie skad takie szelki wytrzasnelas??:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Niki-lidka']furciaczek...ja tez chce szelki z napisem policja !!![/quote] Niki kochana:multi: :loveu: pasozytujesz czy juz Ci neta podlaczyli:cool3: [quote name='Pimpek']Prezes i Furia są śliczni :loveu: [URL]http://images4.fotosik.pl/227/1ae8f3ac9f96ea95.jpg[/URL] Czyżby buziaczek ?:cool3: co do charakteru Prezesa, Pimpek tez nie przepada za innymi psami, a zwłaszcza na "jego" terenie :D[/quote] witam w naszej galerii:loveu: [quote name='AśkaK']A no właśnie, skąd wytrzasnęłaś dla psiotforów te szelki?!:cool3: Założę takie Rudemu to może sąsiad stanie się grzeczniejszy.:diabloti: :lol:[/quote] Sa z roznymi napisami Policja, BOR, UOP albo imie psiaka:cool3: a znalazlam na allegro, 65zl sztuka [quote name='lolka75']przepiekne psy:loveu: ....Prezes ma tyle wdzieku...wcale nie widac zeby mial mordercze zamiary co do innych psow;) , a Furia....no cudo:loveu: . Chcialam tylko z miejsca laika zapytac dlaczego te pieski maja tak ciete uszy (bo sa ciete?? czy nie??). Bardzo mnie ciekawi dlaczego sa kopiowane w ten a nie inny sposob i jaki jest powod. Miziaki dla psinkow i pozdrowki:p[/quote] Witaj wlascicielko przeslicznej sniezynki:loveu: Przyznam sie ze nie wiem dlaczego CC maja uszy ciete w ten sposob:oops: Podejzewam ze na poczatku cieli jak popadlo, uszy byly bardzo narazone na urazy wiec zapobiegali temu problemowi, Pozniej ze wzgledow estetycznych najpewniej, z cietymi dostojniej sie prezentuja:loveu: [quote name='Marta_Ares']sliczne foteczki i ja tez zadaje pytanie skad takie szelki wytrzasnelas??:evil_lol:[/quote] wiem ze sliczne:eviltong: wyzej napisalam co z tymi szelkami;) Ide polatac po galeriach i wstawie jakies foty:p Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dobry wieczór, jak humorek? ;) wiewióry z parku jeszcze nie pouciekały? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='agaciaaa']Dobry wieczór, jak humorek? ;) wiewióry z parku jeszcze nie pouciekały? :evil_lol:[/quote] nie, narazie sie tylko pakuja zeby wyniesc sie jak psy przyjada:evil_lol: [quote name='wiq']cześć furciakowe :multi:[/quote] czesc faltowa:loveu: Dzisiaj mija miesiac odkad Niuniek odszedl:-( Cholera czemu to tak bardzo boli... Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='furciaczek']nie, narazie sie tylko pakuja zeby wyniesc sie jak psy przyjada:evil_lol: [/quote] Biedne wiewióry :evil_lol: Dobranoc :bye: Quote
furciaczek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Moj kochany staruszek [*] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/21/e22aee2c5c1e6daf.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images11.fotosik.pl/7/07427223fadacf81.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/314/e9904ff2aa73d5cb.jpg[/IMG][/URL] hiena:evil_lol: :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/314/64c1aaa601529653.jpg[/IMG][/URL] uwielbiam to zdiecie:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/271/68a6e724365d98df.jpg[/IMG][/URL] :-( Quote
wiq Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 szkoda Niunka.. szczególnie, że w końcu znalazł dom... Quote
furciaczek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='wiq']szkoda Niunka.. szczególnie, że w końcu znalazł dom...[/quote] ja sie ciesze ze nie umieral w betonowym boksie... Przez ostatnich kilka miesiecy zycia byl kochanym kanapowym psiakiem:loveu: gdyby wszystkie schroniskowe staruszki mogly tego zaznac.... najbardziej mnie rozbawialo jak dobieral sie do preziowej kosci:evil_lol: i wydawal przy tym takie smieszne dzwieki:evil_lol: :loveu: takie ciumkanie:loveu: Quote
AśkaK Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dokładnie tak, na ostatnie swoje dni zapomniał o wszystkim złym, co go w życiu spotkało i mógł sobie szczęśliwy kostkę preziową ciamkać.:loveu: Pewnie jak trafił do schroniska to się nawet bidulek nie spodziewał, że go tyle dobra jeszcze spotka. To wielkie szczęście dać takiej istotce miłość na ostatnie momenty życia, więc bądź szczęśliwa furciaczku, choć piękne rzeczy czasem też bardzo bolą... Quote
furciaczek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='AśkaK']Dokładnie tak, na ostatnie swoje dni zapomniał o wszystkim złym, co go w życiu spotkało i mógł sobie szczęśliwy kostkę preziową ciamkać.:loveu: Pewnie jak trafił do schroniska to się nawet bidulek nie spodziewał, że go tyle dobra jeszcze spotka. To wielkie szczęście dać takiej istotce miłość na ostatnie momenty życia, więc bądź szczęśliwa furciaczku, choć piękne rzeczy czasem też bardzo bolą...[/quote] Wielkie szczescie i szkola zycia... Niewyobrazalne jest ile taka mala istotka moze dac czlowiekowi, ile jeszcze nas nauczyc. Smutno mi dzisiaj... ale jak sobie przypominam te wszystkie chwile to usmiecham sie jak glupia...lzy ciekna po policzkach a usmiech na twarzy:roll: heh przez moment wydawalo mi sie ze czuje jego smierdzacy zapach z pyszczka...oj strasznie smierdzialo:evil_lol: Nawet juz po operacji czasami ciezko go bylo calowac w pycholek:loveu: Stare psy chyba najbardziej zasluguja na szanse...nowy dom... Jak juz znajde moje miejsce na ziemi...nad jeziorkiem i w lesie... to napewno znajdzie sie tam miejsce dla kolejnego psiego staruszka:loveu: Quote
AśkaK Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='furciaczek']Smutno mi dzisiaj... ale jak sobie przypominam te wszystkie chwile to usmiecham sie jak glupia...lzy ciekna po policzkach a usmiech na twarzy:roll: heh przez moment wydawalo mi sie ze czuje jego smierdzacy zapach z pyszczka...oj strasznie smierdzialo:evil_lol: Nawet juz po operacji czasami ciezko go bylo calowac w pycholek:loveu: [/quote] Takie wspomnienia są najcudniejsze, jak się wspomina te wszystkie komiczne rzeczy jakie psiak wyprawiał, lub jego małe niedosonałości jak właśnie zapaszek z niemytych zębulców :evil_lol: - pamięć o wszystkich dobrych chwilach chyba najbardziej wzrusza. Quote
furciaczek Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Zgadzam sie z Toba Asiu:loveu: Ide zrobic sobie kolacje, wskocze do wyra i obejze jakis film:roll: Ostatnio praktycznie w ogole nie spie:shake: Dobranoc:loveu: Quote
maciaszek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Furciaczku, jesteś KOCHANA :loveu: :loveu: :loveu: !!!! Nic więcej nie powiem, bom się wzruszyła... Quote
furciaczek Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='maciaszek']Furciaczku, jesteś KOCHANA :loveu: :loveu: :loveu: !!!! Nic więcej nie powiem, bom się wzruszyła...[/quote] :oops: :oops: Dziendobry dziewczynki:) ale mam dzisiaj piekna pogode:loveu: chyba wybiore sie na jakis spacerk:cool3: Quote
eria Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 a u nas niebo zachmurzone:roll: , ale na szczęście nie pada;) w każdym bądź razie pogoda nie zachęca do spacerów :roll: Quote
agaciaaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dobry ;) ja troche nie w temacie, ale zrozumiałam że tego staruszka wzięłaś ze schroniska, tak? Dobry z Ciebie człowiek, furciaczku :loveu: Quote
despera Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dzień dobry:multi: Pozdrawiamy deszczowo(i "gradowo":roll:):loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Czesc Gosia:lol: Pozdrawiam ze slonecznego Kowala:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Witam!!:multi::multi::loveu: Mam nadzieję, że kawusia smakowała ;-) Przez tą głupią szkołę mam coraz mniej czasu choć to dopiero początek:roll: Mam nadzieję, że sie nie obrazisz jeśli nie będziemy tu tak często, lub czasem "nie będziemy w temacie'' :) Postaramy się wszystko nadrobić! Pozdrawiam!:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Furciaczku, dlaczego do swojej galerii nie zaglądasz? Ja bym sobie jakieś wiewióry pooglądała :cool3: Quote
Recommended Posts