Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łukaszu:lol:,bardzo prosimy o rozliczenie dokładne w 2 poście skarbnika ,ponieważ już darczyńcy się rozglądają na wątku i nie możemy zawieźć ich zaufanie:shake:.
Czekamy niecierpliwie:loveu:.

Posted

A ja proszę, kochane dziewczyny, które robiły Lukasowi ogłoszenia o wklejenie linków.
Chyba robiła je Budrysek (ale nie wiem dokładnie).

Znalazłam na portalach tylko jakieś stare anonsy z nieaktualnym kontaktem - czy można je usunąć?
Też chcę zrobić Lukasowi ogłoszenia (a szkoda mi czasu, żeby dublować te, które już są, bo i tak portal je usunie).

Posted

Piękny nasz Lukas jako inspiracja zdolnego artysty! :):)

Mam kolejne wiadomości z hoteliku. Lukas jest miły, grzeczny i kochany.
Już odpchlony i odrobaczony. Za tydzień czeka Go szczepienie na wściekliznę, a na początku września - kastracja (za 150 zł).

Mój prywatny, kochany Tata, który jest wielkim miłośnikiem zwierząt, podarował Lukasowi pieniądze na odpchlenie, odrobaczenie i szczepienie na wściekliznę.:loveu::loveu::loveu: Dzięki Tatuś! :loveu::loveu::loveu:
Dzisiaj wysłałam 77 zł (kwotę za wymienione 3 rzeczy) bezpośrednio na konto hotelu "Ranczo Maszera".

Posted

ja ciagle zagladam do Lukasa na watek, jak tylko znajdziemy wolna chwilę to odwiedzimy go w Przebieczanach, ale mój TZ lewdo wrócil z pomorza i znów wyjechał

Posted

Koniecznie go odwiedźcie:loveu:.
On tak pięknie rozmawia ,"gada ",próbuje być zrozumiany:evil_lol:.
Moze by tak jakiś filmik nagrać?
Jak się na to zapatrujesz Majowa ?Ja jestem "noga "z kręcenia filmów...

Posted

mamy dobry aparat, można nagrać, nie wiem czy zdarzę przed wyjazdem bo pracuje po 10 h dziennie, ale może nam sie uda, jesli nie pojedziemy we wrzesniu
mój TZ pyta czy mozna go zabrac na spacerek dłuższy?

Posted

[quote name='majowa']mamy dobry aparat, można nagrać, nie wiem czy zdarzę przed wyjazdem bo pracuje po 10 h dziennie, ale może nam sie uda, jesli nie pojedziemy we wrzesniu
mój TZ pyta czy mozna go zabrac na spacerek dłuższy?[/QUOTE]

No pewnie! :):) Lukas uwielbia wszystkie spacery - i te długie, i te krótkie! :):):)

Posted

:loveu:No mnie się wydaje ,że na pewno.
Ja przed podróżą też trochę pochodziłam z nim ,żeby ochłonął z emocji i był spokojny w samochodzie ,ale oczywiście ostrożnie w sensie ,żeby przypadkiem nie wypuścić go,
On jest taki chętny do biegania spacerów i taki opanowany:loveu:.

Posted

mysle, że na poczatek musimy sie wszyscy poznać, i Lukas musiałby z nami chcieć chodzić ;)
dawno temu spacerowalismy z haszczakiem koleżanki, robilismy wtedy kilometry padalismy a on patrzył i zastanawiał się czemu spacerek taki krótki

Posted

Musimy "zawalczyć" o finanse dla LUKASA.
Sytuacja z kasą nie jest różowa - jest raczej czarno-biała.
W najbliższym czasie czeka nas kastracja (a mojego Taty już nie uproszę o finansowanie, bo jest emerytem:lol::lol:).

[B]Gdzie nasz skarbnik?[/B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Czy dotarła moja deklaracja?
Ile Lukas ma pieniędzy na dziś?

Posted

[quote name='hebanowa']Prosiłam od kilku dni i nie mam żądnej odpowiedzi Łukasza:shake::shake::shake:.
Niewiadomo co się z nim dzieje ,chyba zapomniał o Lukasie:-(.[/QUOTE]

Łukasz? Łukasz?Łukasz?
Gdzie jesteś???
Tak być nie może... :(:(

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Łukasz? Łukasz?Łukasz?
Gdzie jesteś???
Tak być nie może... :(:([/QUOTE]

[I]Ale co być nie może??
Twoja wpłata dotarła i ja ją widzę uwzględnioną w drugim poście...[/I]