Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zadra']Jutro zabieramy z Tolą zabieramy Felusia i w drogę!!![/QUOTE]
:multi:
Tak, bo stał sie cud i na jutro mamy transport do Wrocławia:lol:
Bardzo pomogła Pani, która znalazła Felusia vel Filipka; to jej koleżanka zawiezie malucha prawie na miejsce.
Anula - szykuj sie jutro na przyjęcie piesia.:lol:
Trzymajcie jutro kciuki!

Posted

Cieszę się bardzo,że tak szybko udało się załatwić transport to rzeczywiście cud.Dziewczyny jak będziecie zabierać Felusia ze Schroniska to wszystkie papiery jakie ma też.Dobrze by było jakiś opis od weta z zabiegu-oczywiście jeżeli to jest możliwe.

Posted

[quote name='Anula']Cieszę się bardzo,że tak szybko udało się załatwić transport to rzeczywiście cud.Dziewczyny jak będziecie zabierać Felusia ze Schroniska to wszystkie papiery jakie ma też.Dobrze by było jakiś opis od weta z zabiegu-oczywiście jeżeli to jest możliwe.[/QUOTE]
U nas nie ma tego duzo...
Tylko zaswiadczenie szczepienia przeciwko wściekliznie. Weta na pewno w niedzielę nie będzie; chyba ze doślemy potem.

Posted

Dla mnie bomba :D

Anulo - ściskam Ci łapę przednią ( prawą) !

Mam pytanie w kwestii formalnej - czy mamy teraz wpłacać "abonament" w dalszym ciągu fundacji, czy już bezpośrednio Anuli ?

Posted

[quote name='anetek100']haaa jestem i ja:)Anula wielki szacun:):):)[/QUOTE]

No znalazłaś mnie i tego bidoka.Wydaje się mi,że to będzie nie lada wyzwanie - zobaczymy czas pokaże.

Posted

Dzięki Kochane Cioteczki za dobre fluidy teraz tylko pozostaje mi czekać na mojego Filipka.Przyjedzie jutro do Wrocławia prawdopodobnie przed 24 godz.Ja go odbiorę no i będziemy w domku w Polkowicach chyba dobrze po północy.Trzymajcie kciuki.

Posted

My jedziemy jutro z zadrą po niego ok 11, a z Zamoscia wyjazd około 15.
Trzymajcie kciuki.
Doszły wpłaty:
[B]nikoba - 30 zł[/B]
[B]edyseja - 70 zł[/B]

Bardzo dziękujemy:loveu:

Posted

Przeżywam tą podróż Filipka,będzie transportowany w transporterku-tyle km i godzin.Biedny niunio.No ale ta podróż to będzie ostatnim stresem,który musi pokonać.Innej opcji nie ma.

Posted

Feluś/ Filipek juz u zadry.
To maluszek - skulony, przerażony, waży ok 6 kg
Niestety musiał być wyprowadzany na hyclu:(
Nie ma mowy o przewozie psa luzem, ani o wyprowadzaniu w czasie podrózy.
Przed chwilą dzwonił Tz - rozmawiał z zadrą - piesio na początku nie chciał wyjśc z kontenerka; teraz wyszedł i obwachał zadrę...

Posted

Filuś juz u mnie. Poczatkowo nie chciał wyjśc z kontenerka.Nie nalegałm.Po kilkunastu minutach jednak sie zdecydował.Zapoznał się z otoczeniem i położył w legowisku.Do mnie był bardzo zdystansowany.Nie chcial brac przysmaczków z ręki ,rzucane podgryzał(wiem,że jedzie ale przysmaczki malutkie i musiałm go jakoś zjednać).Po 15 minutach podszedł do mnie i dokonal obwachania.Nie próbowałm jeszcze go głaskać.Za pól godziny zrobię kolejny ruch.

Posted

[quote name='Tola']Feluś/ Filipek juz u zadry.
To maluszek - skulony, przerażony, waży ok 6 km
Niestety musiał być wyprowadzany na hyclu:(
Nie ma mowy o przewozie psa luzem, ani o wyprowadzaniu w czasie podrózy.
Przed chwilą dzwonił Tz - rozmawiał z zadrą - piesio na początku nie chciał wyjśc z kontenerka; teraz wyszedł z kontenerka i obwachał zadrę...[/QUOTE]
Pisałyśmy jednoczesnie!!!