Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To co ? Sobota 19 września w myślęcinku? Mam tylko pytanko ile wy macie lat? Bo ja 14 :)
Dejzi jest łagoda, tylko że troche boi się większych psiaków ale ogólnie grzeczna jest i problemów z nią nie mam. Napiszcie cos o swoich psiakach:lol:

Posted

jaka szkodaaaa:-( z filisiem nie zalapiemy sie na spacerek bo 15-21 pracuje.. :roll: mam nadzieje, ze bydgoscy dgm nie poprzestana na tym jednym spacerze i w nieodleglym czasie na jakis sie zalapiemy;)

Posted

Napewno będzie jeszcze wiele spacerków :)
A ze sobą zabiore moje dwie kupele z ich psiakami : Figą (wysterylizowana kundelka) oraz Ramzesem ( staffikiem)
Pozdrawiamy

Posted

<am problem, Ile z Blonia jedzie się do myslęcinka autobusem? Bo ja mam autobus albo o 13.01 alboo 14.21. którym mam jechać? Lista osób :
Martik b z jednym psem
Szczurosława z psem
Gloria z jednym albo dwoma
Moja kumpela Paula z psem
Może Ania&Mia
Ja z Dejzi napewno :)

Posted

[quote name='Monia_psiara']<am problem, Ile z Blonia jedzie się do myslęcinka autobusem? Bo ja mam autobus albo o 13.01 alboo 14.21. którym mam jechać? Lista osób :
Martik b z jednym psem
Szczurosława z psem
Gloria z jednym albo dwoma
Moja kumpela Paula z psem
Może Ania&Mia
Ja z Dejzi napewno :)[/quote]

Złe wieści :/ mój pudlowaty nadal jest chory,a co jeszcze gorsze dodatkowo zaraził mojego sznupka:-( mam teraz szpital w domu. Bardzo żałuje, ale w tej sytuacji nie mogę być obecna na spotkaniu. Do zobaczenia w innym terminie.

Posted

Jestem szczerze mówiąc zawiedzona postawą innych.. Tyle osób napisało że będzie a z forum była tylko Szczurosława i Ja...
Następnym razem zastanówcie sie czy będziecie bo nie ma sensu organizować spacerów jak tak mało ludzi jest

• 4 weeks later...
Posted

Trzeba się ruszyć z psiakiem gdzies dalej więc ktoś byłby chętny na wspólny spacerek?
17 październik - Myślęcinek
Bylby chętny ktoś?;)
Pozdrawiam wszystkich z BDG :)

Posted

Hmm..trochę późno przeczytałam o spotkaniu..w sobotę prawdopodobnie organizujemy spotkanie owczarkowe, więc jeśli reszta się zgodzi na Myślęcinek to bardzo chętnie dołączymy :razz:

Posted

Spadłaś mi jak z nieba! :)
Owczarki niemiecki to psy których szukam bo Dejzi się ich troche boi ale żewby przestać to powolutku przekonuje ją o tym że nie są wcale takie złe.
Jakbyście były super:loveu:
Ktoś jest jeszcze chętny?

Posted

Ja w niedzielę też mogę :razz: i Myślęcinek też mi pasuje..
A nasze owczarkowe spotkanie odbędzie się za Makro, a dokładniej idąc ulicą Cmentarną,a potem Dobrzyńską w las ;) gdzieś mniej więcej tam, hehe.. o godzinie 11 więc jak ktoś chętny to zapraszam.