Ania & Mia Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Hej!!! Ja też jestem z BDG :eviltong: A na spacerek chętnie... Ja mieszkam w Centrum na Swiętej Trójcy :cool3: Quote
Monka. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 To co ? Sobota 19 września w myślęcinku? Mam tylko pytanko ile wy macie lat? Bo ja 14 :) Dejzi jest łagoda, tylko że troche boi się większych psiaków ale ogólnie grzeczna jest i problemów z nią nie mam. Napiszcie cos o swoich psiakach:lol: Quote
Szczurosława Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 łaciak zarośnięty waży prawie 6 kg, jest grzeczna i będzie zapraszać do zabawy, dla mnie sobota ok;) Quote
Ania & Mia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ja mam 15 lat , moja suczka nazywa się Mia i jest w typie Jack Russell Terriera.Dla mnie sobota też ok, tylko dokładnie gdzie? Quote
& Gloria & Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Sobota--> Polana RÓŻOPOLE :) ??? Quote
martik b Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Może być sb choć mi osobiście by odpowiadała bardziej nd no ale większość widzę jest za sb. To na którą 15-16? tam na pętli autobusowej? Quote
Monka. Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Sobota o 15.00 na pętli autobusowej w myslecinku... Co wy na to? Kto jedzie i z iloma psami? Quote
Szczurosława Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Nam pasuje:lol: na pętli czyli tam pod regulaminem? ja będe z małym zarośniętym łaciakiem Quote
Monka. Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 :) Tak, pod regulaminem :) Kto jeszcze będzie? Narazie Szczurosława ze swoim psiakiem i Ja z Dejzi Quote
& Gloria & Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ja rówineż będę :p Jak moje maleństwo wyzdrowieje do soboty to będę z dwoma psami:cool3: Quote
Lorien:) Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 jaka szkodaaaa:-( z filisiem nie zalapiemy sie na spacerek bo 15-21 pracuje.. :roll: mam nadzieje, ze bydgoscy dgm nie poprzestana na tym jednym spacerze i w nieodleglym czasie na jakis sie zalapiemy;) Quote
Monka. Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Napewno będzie jeszcze wiele spacerków :) A ze sobą zabiore moje dwie kupele z ich psiakami : Figą (wysterylizowana kundelka) oraz Ramzesem ( staffikiem) Pozdrawiamy Quote
Monka. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 <am problem, Ile z Blonia jedzie się do myslęcinka autobusem? Bo ja mam autobus albo o 13.01 alboo 14.21. którym mam jechać? Lista osób : Martik b z jednym psem Szczurosława z psem Gloria z jednym albo dwoma Moja kumpela Paula z psem Może Ania&Mia Ja z Dejzi napewno :) Quote
& Gloria & Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Monia_psiara']<am problem, Ile z Blonia jedzie się do myslęcinka autobusem? Bo ja mam autobus albo o 13.01 alboo 14.21. którym mam jechać? Lista osób : Martik b z jednym psem Szczurosława z psem Gloria z jednym albo dwoma Moja kumpela Paula z psem Może Ania&Mia Ja z Dejzi napewno :)[/quote] Złe wieści :/ mój pudlowaty nadal jest chory,a co jeszcze gorsze dodatkowo zaraził mojego sznupka:-( mam teraz szpital w domu. Bardzo żałuje, ale w tej sytuacji nie mogę być obecna na spotkaniu. Do zobaczenia w innym terminie. Quote
Monka. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Szkoda.... :-( Ja z Paulą mamy autobus o 13.01 więc troche szybciej bedziemy jak coś :) Do zobaczenia Quote
Monka. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Jestem szczerze mówiąc zawiedzona postawą innych.. Tyle osób napisało że będzie a z forum była tylko Szczurosława i Ja... Następnym razem zastanówcie sie czy będziecie bo nie ma sensu organizować spacerów jak tak mało ludzi jest Quote
Monka. Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Trzeba się ruszyć z psiakiem gdzies dalej więc ktoś byłby chętny na wspólny spacerek? 17 październik - Myślęcinek Bylby chętny ktoś?;) Pozdrawiam wszystkich z BDG :) Quote
agaton85 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Hmm..trochę późno przeczytałam o spotkaniu..w sobotę prawdopodobnie organizujemy spotkanie owczarkowe, więc jeśli reszta się zgodzi na Myślęcinek to bardzo chętnie dołączymy :razz: Quote
Monka. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Spadłaś mi jak z nieba! :) Owczarki niemiecki to psy których szukam bo Dejzi się ich troche boi ale żewby przestać to powolutku przekonuje ją o tym że nie są wcale takie złe. Jakbyście były super:loveu: Ktoś jest jeszcze chętny? Quote
Estera Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja chętnie na spacerek pójdę, ale nie w sobotę ;( Każdy dzień mi pasuje, ale nie ta sobota... Quote
Monka. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 To super ;) A jest ktoś jeszcze chetny? Może być inne miejsce niż myślęcinek, jak ktoś ma inną propozycjie... Quote
agaton85 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja w niedzielę też mogę :razz: i Myślęcinek też mi pasuje.. A nasze owczarkowe spotkanie odbędzie się za Makro, a dokładniej idąc ulicą Cmentarną,a potem Dobrzyńską w las ;) gdzieś mniej więcej tam, hehe.. o godzinie 11 więc jak ktoś chętny to zapraszam. Quote
Recommended Posts