Jump to content
Dogomania

Ninka, Nuka i ich braciszek mają domy!!!:-) reszta maluszków za TM...pamiętamy o Was.

Recommended Posts

Posted

Nareszcie beda foty!!!!!:laola:
bardzo teraz nam potrzebne ku pokrzepieniu serc.Mośka wstawiaj! moją kluske co sie zaklinowała pod fotelem i prawie go wyciagaliśmy z autka........taka biedna zestresowana była.....
hm hm hm 50kg mówisz??? cioteczke Mośke prześcignie :evil_lol:

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i co ENIA, dech zaparlo??????
Trafilas z tą kategoria wagowa ;)

No to Wam jeszcze zaserwuje nasza MELANIE:

Hm, zebym to ja wiedziala, ze to takie piekne dziewcze bedzie, to chyba podroz Melki skonczylaby sie na FALENICY :eviltong:

Posted

No jeszcze nie moge sie nacieszyc.
Alicjo - dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu:

Melcia miala szczescie niebywale, urodzona w polu, wychowana w norze,
wygrala walke z wirusem w schronisku ( 4 z Jej rodzenstwa nie :shake: ), a
na koncu wspanialy domek :loveu: Mysle, ze teraz wszyscy, ktorzy uczestniczyli w jakims stopniu w adopcji Meli sa dumni :p

Posted

[quote name='Mośka']No jeszcze nie moge sie nacieszyc.
Alicjo - dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu:

:laola:
Huuura! Ale się cieszę ze zdjęć! Nawet nie ma takiej ikonki, żeby mój zachwyt oddać.
Jaka duża !JAkie ma uchole stojące! Cudne oczy! Naprawę jest piękna!
50 kg mówisz? Hmmm to będzie mastif węgrowski ....
A może masz jakiś równie fantastyczny domek dla innego węgrowskiego psiaka. Pilnie potrzebny w związku z likwidacją schroniska.Popytaj Melciu...Sunie będzie żywą reklamą swoich kolegów ze schroniska!:cool3:

Posted

Hej :)

czytam jaka ta Melcia piękna i taka mi się słodycz rozlewa pod sercem :oops:
pewnie że piękna :)

jeśli będzie taka wielka w przyszłości to fajnie, będzie co przytulić !

niestety nie wiem, kto mógłby zaadoptować psiaka... popytam, ale ciężko z tym bardzo :(

ja w obecnej chwili też się już nie piszę... bo moje zwierzaki (czyli Punia, Mela i kocurek Jurand) zjadają dziennie kilogram gotowanych skrzydełek kurzych + kiti kety + chrupki + dodatki (uszy wędzone itp.) i jeszcze + jakieś dopełniacze w postaci ryżu, kaszy czy mleka

jednym słowem... na więcej nie wyrobie

ale będe pamiętała i gdyby ktoś byłby zainteresowany odezwe się natychmiast

Jak Melka znowu powiększy gabaryty prześle nowe fotki :)

pozdrawiam Ala

Posted

Pasibrzuchy jedne :lol: Nie objadac Panci!

Czyli nowe zdjecia wkrotce, bo Mela gabaryty powieksza w tempie piorunujacym :lol: I te potezne lapska, oj bedzie co przytulic, bedzie ;)

Alicjo, nadstawiaj ucha i badz czujna, jak wypatrzysz taki cudny domek dla psa jak Twoj :crazyeye: - melduj czym predzej.

Pozdrawiamy :loveu:

Posted

no tak, wszystkich przygarnąć się nie da...
Ty już Melciu masz wyrobione 100 % normy. Ale może ktoś z sąsiedztwa...
Ja jestem pod takim wrażeniem jej uszu, że proszę o więcej zdjęć!!!

Posted

Aniu :)

foteczki numer 001 i 002 są specjalnie dla CIEBIE!

Mela wczoraj dzielnie pozowała i nazwałam je "Mela marzycielka" ze specjalnym uwzględnieniem uszu :)

fotki oczywiście na poczcie Moniki :)

pozdrawiam Ala

Posted

Ma te uszeta, nie powiem :lol: Cudo nasze male :loveu:
A to dla niecierpliwej cioci ENI :eviltong:

Nie moge sobie cos poradzic z jeszcze jednym zdjeciem, jakis inny typ pliku...Jak to pokonam - wstawie :roll:

Posted

Ośli upór robi swoje :p

Slicznota z NIej na caly Lublin! Mela opowiadaj komu sie da, ze to pies ze schroniska, a co! Niech wiedzą, że schroniskowe psiaki są najwspanialsze!!!!!!!!!!!

Posted

Dziewczyny...

likwidujecie schronisko???

Co teraz bedzie? Strasznie sie to nawet czyta "likwidacja" a co z psiakami, ktore nie znalazly domow?

Jak ogladam czasem fotki Meli ze schroniska, to az mnie sciska... taka malenka i smutna, ale to dzieki WAM zyje!
I pomyslec, ze gdyby nie internet, to nie mialabym pojecia, ze gdzies tam czeka na mnie taka mala psina.

Ala

Posted

MY byśmy za żadne skarby nie zlikwidowaly tego schroniska!
Niestety to efekt walk o polepszenie warunkow bytu psow. :placz:
Wygodna decyzja urzednicza- na zasadzie:"stlucz termometr,nie bedzie goraczki":shake: Wiesz, kto ma wladze ten rzadzi, my to tylko mrowki robotnice jestesmy...

A co z psami bedzie? Staramy sie wyciagnac jak najwiecej do adopcji- ale, o dziwo, i tu nam sie rzuca klody pod nogi - wolontariusze nie moga :shake:
Czemu? Bo Kierowniczka nas nie lubi.
Za co nas nie lubi? Za to ze mamy inne zdanie o milosci do zwierzat i o tym co dla nich dobre.

Pamietam zdjecie Meli- siedzi sobie taki smutasek maly :placz:

Ja tez nie moge sie nacieszyc tym interenetem - niesamowita sprawa...

Aha, zapraszamy na strone:
www.wegrow.schronisko.net
www.psy-wegrow.prv.pl

Posted

Noz sie w kieszeni otwiera jak czyta sie takie beznadziejnie bzdurne decyzje urzednikow.
Moze sprobujcie odwolania od tej decyzji?
Zamiast pomoc, to najlepiej zniszczyc i zgnoic :(
Ale teraz takie tendencje ze wszystkim, niech nam urzedy i urzednicy rosnal w potege!

Posted

Mela to nie takie proste, mysmy chcialy tylko poprawnej współpracy i zmiany kierownictwa które zneca sie nad zwierzętami w tym schronisku, nasza walka skonczyla sie zamknieciem, a kierowniczka nadal jest i robi swoje......
taki kraj.....
dali jej czas na likwidacje do konca czerwca, a ona juz kombinuje gdzie nowy schron otworzyć......

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny... gdybyscie mogly zobaczyc, co Mela robi na sniegu :) !
Doslownie szaleje!
Skacze, siada, kladzie sie, przewraca na zakretach, nurkuje w zaspach.
Zeby mogla sie swobodnie wyszalec wychodzimy bardzo raniutko, kiedy wszyscy jeszcze spia :) czyli okolo 5-ej rano.

Dzisiaj rano budzila mnie swoim super noskiem, tak w stylu "nos w nos" ale ja to lubie:p przewracam sie wtedy na drugi bok a Mela gramoli sie przeze mnie i zaglada z drugiej strony :)

Postaram sie pstryknac zimowa fotke.
A co ze schroniskiem? Ciagniecie jeszcze?

Posted

Melcia napisał(a):
Dziewczyny... gdybyscie mogly zobaczyc, co Mela robi na sniegu :) !
Postaram sie pstryknac zimowa fotke.
A co ze schroniskiem? Ciagniecie jeszcze?

Fooootkiiii!!!
KOOONIECZNIE!
Musze zobaczyć uszy wystające ze śniegu :multi: :multi: :multi:

Posted

Czesc Mela!!!! Jak ja lubie Twoje wpisy :lol:
Ja sobie plastycznie wyobrazilam tę kruszyne ;) przechodzaca przez Ciebie o 5 rano :evil_lol: No cierpca to Ty musisz miec :lol:
Znaczy sie chodzimy spac z kurami, zeby pozwolic Melce na ranne sniegowe szalenstwa?

P.S. Rodzinka Meli zrobi kariere ogolnopolska - fotka bedzie na ogloszeniu FUNDACJI EMIR w "Moim Psie" w kwietniowym nrze

Posted

Witam Wszystkich bardzo cieplutko :)

mam już netka w domku i będę stałym gościem na forum :)

(do dokumentów adopcyjnych dołanczam kod pocztowy nowej rezydencji Melaśki 20-830)

boli mnie dzisiaj gardło i czuje się kiepsko:huh: ale taka pogoda dziwna
a MY już na nowym, chociaż większość rzeczy jeszcze w pudłach.

Mela rośnie, uwielbia zajadać wędzone uszy o upajającym zapachu :p a smakołyki na później bezczelnie zakopuje w mojej pościeli !
Wstyd się przyznać... ale śpimy teraz we troje :oops: tak ją przyzwyczaiłam i tak zapewne zostanie.
Mela to spryciara, jak tylko właduje się na łóżko zaczyna lizać mojego małżonka, co zapewnia jej miejsce na kołderce do rana.

Jak jestem w domku, chodzi za mną krok w krok, nawet siku :oops:
co tu dużo mówić, kocham ją do szaleństwa!!!!!

Posted

Super wieści!!!!!!:laugh2_2::Cool!::iloveyou:
takie wieści to my UWIELBIAMY.
Melunia nawet nie wie jakie miala szczęście w życiu......
Melciu przyłącz sie do nas jeśli masz już necik itp. ZAPRASZAMY!

Posted

Oj Melcia, zeby na wiekszosci watkow takie wpisy byly, ach, rozmarzylam sie :lol:

A to spryciula, wie jak chlopow podejsc :lol: Mam nadzieje, ze byliscie przewidujacy i na nowym miejscu kupiliscie sobie duze lozko :evil_lol:

Co do smakolykow - Wy sie cieszcie, ze to TYLKO wedzone uszy, bo jakbys pod podusia nalazla taki ususzony przelyk... hi hi hi, sen by Cie szybko nie zmozyl :eviltong:

Zachecamy do czestych wizyt na dogo ;)