fiorsteinbock Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dobrze, w takim razie musimy Gosie poinformowac, żeby nie czekala. Trzymam kciuki za malutka! I prosze o fanty na bazarek :) Grazynko, a robil jej ktos wydarzenie na FB? Quote
szafra Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Cioteczki mamy obecnie jednego obserwatora na Allegro Pchełki.:evil_lol: Za 5 dni się kończy aukcja. Jeżeli będzie trzeba - odnowię Allegro! :loveu: Quote
iwstar58 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Trzymaj się chuderlaczku, wyślę ci parę groszy malutka Quote
brzośka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='szafra']Cioteczki mamy obecnie jednego obserwatora na Allegro Pchełki.:evil_lol: Za 5 dni się kończy aukcja. Jeżeli będzie trzeba - odnowię Allegro! :loveu:[/QUOTE] o, dobre wieści :multi: Quote
giselle4 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Dobrze, w takim razie musimy Gosie poinformowac, żeby nie czekala. Trzymam kciuki za malutka! I prosze o fanty na bazarek :) Grazynko, a robil jej ktos wydarzenie na FB?[/QUOTE] nie ,chyba nie bo nikt nie pisal:( Quote
Drzagodha Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='giselle4'] od jutra tylko karma sensitive[/QUOTE] Jakieś konkretnej marki czy ważne, żeby sensitive po prostu była? Quote
fiorsteinbock Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Zrobilam wydarzenie na FB, z prośba o karme i wsparcie na hotelik: http://www.facebook.com/event.php?eid=216334811744718&pending Quote
fiorsteinbock Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Grażynko, z Facebooka przelew na karme poslala Karolina P (Pieskie życie) Quote
giselle4 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Drzagodha']Jakieś konkretnej marki czy ważne, żeby sensitive po prostu była?[/QUOTE] aby byla sensitive ale chce jej kupic worek dobrej karmy:) Quote
giselle4 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Zrobilam wydarzenie na FB, z prośba o karme i wsparcie na hotelik: http://www.facebook.com/event.php?eid=216334811744718&pending dziekuje,,, malutka damy rade:) Quote
giselle4 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Grażynko, z Facebooka przelew na karme poslala Karolina P (Pieskie życie)[/QUOTE] ook.zapisze w pierwszym poscie a jak kasa bedzie na koncie to wpisze sume:) Quote
Drzagodha Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Mogę Ci podesłać duży worek Fitmina jak pasi, bo mi zbędny sensitive ;) Quote
giselle4 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Drzagodha']Mogę Ci podesłać duży worek Fitmina jak pasi, bo mi zbędny sensitive ;)[/QUOTE] suuuper,chyba mi z nieba spadlas:) Quote
Drzagodha Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Podaj adres ;) Tylko kurde zaraz wyjeżdżam i wracam w niedzielę, najwyżej zlecę komuś, żeby Ci wysłał ;) Quote
giselle4 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Drzagodha']Podaj adres ;) Tylko kurde zaraz wyjeżdżam i wracam w niedzielę, najwyżej zlecę komuś, żeby Ci wysłał ;)[/QUOTE] bardzo dziekuje i adres na pv Quote
giselle4 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 dzisiaj pierwsza ,,kąpiel,,w Imaverdzie i tak jeszcze 3 razy co 4-5 dni Pierwsze 2cm Marbocylu pod skore i tak przez 3 dni oraz 2cm do picia razem z woda Neosol i czekamy na poprawe Quote
brzośka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Zrobilam wydarzenie na FB, z prośba o karme i wsparcie na hotelik: http://www.facebook.com/event.php?eid=216334811744718&pending pędzę udostępnić! cześć piękna :loveu: edit: o, już dostałam zaproszenie ;) Quote
ewa36 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Będę zaglądać. Muszę się ogarnąć. Dibra robota Ciotki ! Quote
inga.mm Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 pozwalam sobie zaprosić na bazarek m.in. dla Pchełki który zwierzak jest w największej potrzebie ratowania życia? możesz zdobyć pieniądze dla swojego podopiecznego [SIZE=2]- karmy, książki, kwiaty, kosmetyki Codziennie dokładam nowe oferty Wspomogłam wiele zwierząt, proszę teraz o pomoc dla innych. Może coś kupicie, może poreklamujecie, może podniesiecie? Quote
giselle4 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 ciotki Wasz obserwator rozmawial dzisiaj przez telefon z poł godziny Madry facet i decyzje musi podjąc na cale zycie psa ...tak powiedzial Poprosil abym na maila wyslala jemu wszystko co wiem i jak sie zachowuje zrobilam...teraz decyzja nalezy do pana ....powiedzialam ze do miesiaca bedzie gotowa do adopcji..... a trzymajcie te kciukasy:):):) Quote
Recommended Posts