Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulina02']Kto mi powie jak się robi bazarek , może coś by wpadło dla pieska ;)[/QUOTE]
Jesli przyslesz mi zdjecia i opisy fantów, ja zrobie dla niego bazarek. Pieniadze beda wpływac do Ciebie i Ty rozeslesz fanty. O ile skorzystasz z mojej oferty.

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulina02']Wysłane daj znac czy doszło jak chcesz to możesz coś tam zmienić lepiej się orientujesz ;)[/QUOTE]
Nic nie przyszlo. Czy na pewno zapisalas dobrze adres mailowy ?
[email][email protected][/email]
Często wiele osób nie wpisuje tego podkreslnika tylko myslnik.

Posted

Paulina zabiegana i zapewne nie zagląda do kompa często. Pisałam jej zeby wrzucila tu foty tej swojej 30-jakoś nie wyobrazam sobie tyle mordek nastawionych do wykarmienia :)

Posted

Witajcie córa już zwiała ;( więc bela 51 córa jutro jeszcze raz ci prześle bo ja nie mam pojęcia jak ;( a zdjęcia wszystkich podopiecznych jutro na sto procent .Ach dziś znów wyrzucili u nas pieska młody chude wysokie łapki , nie ma sił już na tych debili jutro spróbuje go złapać i zaprowadzę do znajomej ale długo nie będzie tam mógł zostać zobaczymy czy się zgodzi z jej psami ale nie powinno być problemu bo to bo on może ma ze 6 miesięcy tak mi się zdaje .Dziś dostałam od pana i jego córki 2 worki karmy i 19 puszek ;) z podziękowaniem że zabrałam Lorda, dowiedział się że to ja i zadzwonił do mnie .Mówił że pies był tam przeszło miesiąc długo i z miejsca nie odchodził powiedział że tak wyglądało jakby czekał a ja mu mówię bo on czekał bo gdzie miał iść jak wszędzie las .Pan mówił że sie bali o niego bo stawał też na drodze widzieli ze stary ale pogłaskać się nie dał , dzwonili do jakiś fundacji ale nikt go nie chciał .Ja mu powiedziałam że na fundacje tio nie ma co liczyć i podziękowałam i Lordzik ma jedzonko .Pan jeszcze powiedział że nie ma tego dużo a ja powiedziałam że tyle jedzenia to on pewnie przez całe życie nie widział a pan tak się zdziwił i mówi to będzie pani miała też do swoich i się rozeszliśmy .Pierwszy raz w życiu ktoś podziękował że zabrałam zwierzę aż dziw , pan tamtędy jezdźił do pracy i lorda co dzień widział powiedziałam mu jeszcze jak dałam psu na imię to się uśmiechnął a ja mu że ten pies to był kiedyś Lordem a teraz to już z niego został tylko cień.....

Posted

Tak myślę sobie o tych jego sensacjach żołądkowych..pewnie bidak nie zwyczajny jeść jedzenie regularnie..żołądek nie trawi..do tej pory jadł to co znalazł,raz zjadł..potem głodował..ech..a moze by tak gotować mu mięsko z marcheweczką i z ryżem?? w lutym znalazłam psa który tak samo reagował na jedzenie..dopiero gotowany drób z marchewką i ryżem unormował go..moje psiaki też po puszkach mają sensacje różnego typu..to sama chemia niestety..moze na początek by troszkę podreperować mu żołądek pogotować mu?? wiem ze to kosztowne niestety,ale pomaga.

wysłałam pieniążki na karmę ,w przelewie wpisałam "dla Lorda"

Posted

Paulino,w poscie 10 Kasia nero deklaruje tez pomoc w formie karmy.Podała tam swój telefon. Zdjęciami tej swojej ferajny mie stresuj się ,ja tak tylko piszę,że nie wyobrażam sobie tego TWOJEGO STADKA i podziwiam Cię ,za to co robisz. MARTIKA-zajrzałam na wątek Twojego Misia i widzę ,że już zwołujesz ciotki. dzięki! Bardzo potrzebne tu są,a Ty sama może przyniesiesz szczęscie Lordowi ,tak jak Misiowi. ;)

Posted

[quote name='inga.mm']cudowny.
Jak można wyrzucić takiego pięknego psa[/QUOTE]Jak mozna wyrzucic jakiegokolwiek psa.!Nigdy nie zrozumiem takich'' ludzi''.

Posted

[quote name='pikola']Jak mozna wyrzucic jakiegokolwiek psa.!Nigdy nie zrozumiem takich'' ludzi''.[/QUOTE]
masz zupełna rację, jednak w tamtym momencie byłam pod wrażeniem urody Lorda.
Jest przepiękny