bela51 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='paulina02']Kto mi powie jak się robi bazarek , może coś by wpadło dla pieska ;)[/QUOTE] Jesli przyslesz mi zdjecia i opisy fantów, ja zrobie dla niego bazarek. Pieniadze beda wpływac do Ciebie i Ty rozeslesz fanty. O ile skorzystasz z mojej oferty. Quote
paulina02 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Wysłane daj znac czy doszło jak chcesz to możesz coś tam zmienić lepiej się orientujesz ;) Quote
bela51 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='paulina02']Wysłane daj znac czy doszło jak chcesz to możesz coś tam zmienić lepiej się orientujesz ;)[/QUOTE] Nic nie przyszlo. Czy na pewno zapisalas dobrze adres mailowy ? [email][email protected][/email] Często wiele osób nie wpisuje tego podkreslnika tylko myslnik. Quote
agusiazet Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Przelałam dzisiaj 20 zł na karmę dla Lorda:) Quote
Martika&Aischa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='bela51']Nic nie przyszlo. Czy na pewno zapisalas dobrze adres mailowy ? [email][email protected][/email] Często wiele osób nie wpisuje tego podkreslnika tylko myslnik.[/QUOTE] Czekamy niecierpliwie na bazarek .......bela51 proszę o cynk że bazarek już ruszył ;) Quote
bela51 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Na razie czekam na pauline02 aby jeszcze raz wysłała maila. Bo nic do mnie nie doszło.:roll: Quote
arim Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Paulina zabiegana i zapewne nie zagląda do kompa często. Pisałam jej zeby wrzucila tu foty tej swojej 30-jakoś nie wyobrazam sobie tyle mordek nastawionych do wykarmienia :) Quote
paulina02 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Witajcie córa już zwiała ;( więc bela 51 córa jutro jeszcze raz ci prześle bo ja nie mam pojęcia jak ;( a zdjęcia wszystkich podopiecznych jutro na sto procent .Ach dziś znów wyrzucili u nas pieska młody chude wysokie łapki , nie ma sił już na tych debili jutro spróbuje go złapać i zaprowadzę do znajomej ale długo nie będzie tam mógł zostać zobaczymy czy się zgodzi z jej psami ale nie powinno być problemu bo to bo on może ma ze 6 miesięcy tak mi się zdaje .Dziś dostałam od pana i jego córki 2 worki karmy i 19 puszek ;) z podziękowaniem że zabrałam Lorda, dowiedział się że to ja i zadzwonił do mnie .Mówił że pies był tam przeszło miesiąc długo i z miejsca nie odchodził powiedział że tak wyglądało jakby czekał a ja mu mówię bo on czekał bo gdzie miał iść jak wszędzie las .Pan mówił że sie bali o niego bo stawał też na drodze widzieli ze stary ale pogłaskać się nie dał , dzwonili do jakiś fundacji ale nikt go nie chciał .Ja mu powiedziałam że na fundacje tio nie ma co liczyć i podziękowałam i Lordzik ma jedzonko .Pan jeszcze powiedział że nie ma tego dużo a ja powiedziałam że tyle jedzenia to on pewnie przez całe życie nie widział a pan tak się zdziwił i mówi to będzie pani miała też do swoich i się rozeszliśmy .Pierwszy raz w życiu ktoś podziękował że zabrałam zwierzę aż dziw , pan tamtędy jezdźił do pracy i lorda co dzień widział powiedziałam mu jeszcze jak dałam psu na imię to się uśmiechnął a ja mu że ten pies to był kiedyś Lordem a teraz to już z niego został tylko cień..... Quote
bela51 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Niesamowite ! Jak to milo spotkac na swej drodze dobrych ludzi. Quote
mania1979 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Tak myślę sobie o tych jego sensacjach żołądkowych..pewnie bidak nie zwyczajny jeść jedzenie regularnie..żołądek nie trawi..do tej pory jadł to co znalazł,raz zjadł..potem głodował..ech..a moze by tak gotować mu mięsko z marcheweczką i z ryżem?? w lutym znalazłam psa który tak samo reagował na jedzenie..dopiero gotowany drób z marchewką i ryżem unormował go..moje psiaki też po puszkach mają sensacje różnego typu..to sama chemia niestety..moze na początek by troszkę podreperować mu żołądek pogotować mu?? wiem ze to kosztowne niestety,ale pomaga. wysłałam pieniążki na karmę ,w przelewie wpisałam "dla Lorda" Quote
Martika&Aischa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Tak to miłe że są jeszcze ludzie o wielkim sercu na tym świecie :) Zdrowiej Lordziku kochany :* Trzymam kciuki aby te sensacje żołądkowe jak najszybciej się skończyły ... Quote
paulina02 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 wpłaty wpisałam na pierwszej stronię ;) ugotowałam dziś ryż z kurczaczkiem , chłopak pieniążki dostał niech ma .A on taki ze wszystko je nie wybrzydza .... Quote
bela51 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Straszna bida z niego. Az serce sie kraje, jak sie na niego popatrzy. Quote
paulina02 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Prawda ma pyszczek zniszczony i te oczy , nieraz próbuje biec za kotem i się przewraca ;( ach ta starość .Mam nadzieje że jej nie dożyję ... Quote
Martika&Aischa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Strasznie mało ludzi zagląda do Lorda :( porozsyłam troszeczkę wątek ........ Quote
bela51 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Pokaz sie Cioteczkom biedaku... [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/9847/pies1p.jpg[/IMG] Quote
inga.mm Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 cudowny. Jak można wyrzucić takiego pięknego psa Quote
arim Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Paulino,w poscie 10 Kasia nero deklaruje tez pomoc w formie karmy.Podała tam swój telefon. Zdjęciami tej swojej ferajny mie stresuj się ,ja tak tylko piszę,że nie wyobrażam sobie tego TWOJEGO STADKA i podziwiam Cię ,za to co robisz. MARTIKA-zajrzałam na wątek Twojego Misia i widzę ,że już zwołujesz ciotki. dzięki! Bardzo potrzebne tu są,a Ty sama może przyniesiesz szczęscie Lordowi ,tak jak Misiowi. ;) Quote
pikola Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='inga.mm']cudowny. Jak można wyrzucić takiego pięknego psa[/QUOTE]Jak mozna wyrzucic jakiegokolwiek psa.!Nigdy nie zrozumiem takich'' ludzi''. Quote
inga.mm Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='pikola']Jak mozna wyrzucic jakiegokolwiek psa.!Nigdy nie zrozumiem takich'' ludzi''.[/QUOTE] masz zupełna rację, jednak w tamtym momencie byłam pod wrażeniem urody Lorda. Jest przepiękny Quote
Martika&Aischa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Kochany psiak .......pokazuj się Lordziku .......wciąż nas tu za mało :( cioteczki pomóżcie rozsyłać wątek :( Quote
Recommended Posts