Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzieś na Dogo czytałam,że jest promocja na karmę.Kupuje sie 25kg to drugi worek gratis. Czyli za 75zł jest 40kg karmy.zaraz poszukam gdzie to,może uzbierajmy te 75 zl!!Byłoby 40kg karmy.

Posted

Witajcie ślepka smutne ale on już jest troszkę już bardziej zadowolony , merda ogonkiem rozdaje buziaki , drepcze za mną a jak odchodzę to grzecznie czeka , kocha koty to jego kumple .Dziś go troche jedzonko przeleciało ale po tym jak wygląda to chyba normalne .A ciągle węszy , ciągle by wcinał a tyle nie może .Dziś kupiłam mu za pieniążki które dostałam Can-Vit na wzmocnienie kości bo tyłek mu siada jak źle stąpnie i 6 puszek dla psa .Będe mu mieszać z ryżem i tymi witaminami , ryż podobno z klei .To na żołądek pomoże , powinno chyba .

Posted

A oczka miał całe w ropie zakraplałam mu kropelkami i już prawię dobrze , ma te oczy tak jakoś troche opuszczone , bo pod nimi ma stare blizny pozrastane tak nie widać może ale to mu tak ciągnie przez to w duł i widać mu mięsko.Na pyszczku ma dużo takich jakby pogojonych zadrapań może go psy gryzły tak wygląda to , nie wiem ,.

Posted

Mania już Ci wysyłam konto. :) Co do wpłat ,to nie wiem.Decydujcie same,myślę że można już wplacać a jak wpłynie cała kwota 75zł to Paulina zamówi.Jak chcecie. MANIA! chyba masz zapchaną skrzynkę,bo nie mogę wysłać wiadomośći na pw.