Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich:multi: :multi:

U nas pogoda okropna, leje deszcz i strasznie zimno, A Ja kompletnie nie mam na nic czasu dziasiaj na 14:00 do pracy, a jutro już na noc:cool1:

Nie mam nowych zdjeć:razz: , no i komputer mi sie troszku zepsuł bo wszystko widzę na zielono:crazyeye:

Lecę teraz do was tak szybko zobaczyć co sie dzieje:cool3:

Aha byłam u fryzjera:cool3: obciełam, wyprostowałam i zafarbowałam włosy....no i wyglądam okropnie:angryy: ale już się przyzwyczaiłam:evil_lol:

Posted

[quote name='DORRAG']Witam wszystkich:multi: :multi:

U nas pogoda okropna, leje deszcz i strasznie zimno, A Ja kompletnie nie mam na nic czasu dziasiaj na 14:00 do pracy, a jutro już na noc:cool1:

Nie mam nowych zdjeć:razz: , no i komputer mi sie troszku zepsuł bo wszystko widzę na zielono:crazyeye:

Aha byłam u fryzjera:cool3: obciełam, wyprostowałam i zafarbowałam włosy....no i wyglądam okropnie:angryy: ale już się przyzwyczaiłam:evil_lol:
witamy ciebie tez:multi::multi:

u mnie tez strasznie:-( pada od rana ( a wczoraj juz tak fajnie bylo i slonko i cieplo dosc) zimno w domu i na dworze brrrr. pracy nie zazdroszcze:evil_lol:

:mad:zdjecia trzeba zrobic, na zielono powiadasz:diabloti:ONI tu byli0X

aha to zrob fote i my ocenimy :eviltong:

Posted

DORRAG napisał(a):

Poka, poka:multi::multi:

Posted

[quote name='evaxon']witamy ciebie tez:multi::multi:

u mnie tez strasznie:-( pada od rana ( a wczoraj juz tak fajnie bylo i slonko i cieplo dosc) zimno w domu i na dworze brrrr. pracy nie zazdroszcze:evil_lol:

:mad:zdjecia trzeba zrobic, na zielono powiadasz:diabloti:ONI tu byli0X

aha to zrob fote i my ocenimy :eviltong:

No własnie, pocieszymy Cię...:eviltong:

Posted

Zdjeć fryza nie dam bo wcale nie będziecie mnie pocieszać:diabloti:

Dzisiaj wróciłam sobie z nocnej zmiany i spałam do 14:00:oops: ledwie zyje ale za to do wtorku mam wolne:multi:

Lece teraz zobaczyć co u Was :p

A Fionowych zdjeć nie mam, bo nawet nie mam kiedy ich robić, jak pogoda się poprawi to postaram sie jakieś zrobić:p

Posted

Witam wszystkich:multi:
Jak chcecie coś na poprawe humoru, to wstawie tą moją fryzurę:roll: ale muszę dopiero zrobić zdjecia a nie wiem czy dzisiaj zdąże:evil_lol:

U mnie na monitorze dalej "piękna " zieleń:angryy:, a jak dam go do naprawy to ze dwa tygodnie będzę musieć czekać, więc wole cierpieć:diabloti:A może sie samo naprawi:roll: