basia2202 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 heeejka:) widziałam footy:) to jest słodkie http://img232.imageshack.us/img232/2766/p1080910rc3.jpg ale ta fota to mnie rozwaliła :evil_lol: http://img510.imageshack.us/img510/9771/p1100193oy7.jpg boooskaaa Fionka :turn-l: Quote
DORRAG Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Witam wszystkich:multi: :multi: U nas pogoda okropna, leje deszcz i strasznie zimno, A Ja kompletnie nie mam na nic czasu dziasiaj na 14:00 do pracy, a jutro już na noc:cool1: Nie mam nowych zdjeć:razz: , no i komputer mi sie troszku zepsuł bo wszystko widzę na zielono:crazyeye: Lecę teraz do was tak szybko zobaczyć co sie dzieje:cool3: Aha byłam u fryzjera:cool3: obciełam, wyprostowałam i zafarbowałam włosy....no i wyglądam okropnie:angryy: ale już się przyzwyczaiłam:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='DORRAG']Witam wszystkich:multi: :multi: U nas pogoda okropna, leje deszcz i strasznie zimno, A Ja kompletnie nie mam na nic czasu dziasiaj na 14:00 do pracy, a jutro już na noc:cool1: Nie mam nowych zdjeć:razz: , no i komputer mi sie troszku zepsuł bo wszystko widzę na zielono:crazyeye: Lecę teraz do was tak szybko zobaczyć co sie dzieje:cool3: Aha byłam u fryzjera:cool3: obciełam, wyprostowałam i zafarbowałam włosy....no i wyglądam okropnie:angryy: ale już się przyzwyczaiłam:evil_lol: witamy ciebie tez:multi::multi: u mnie tez strasznie:-( pada od rana ( a wczoraj juz tak fajnie bylo i slonko i cieplo dosc) zimno w domu i na dworze brrrr. pracy nie zazdroszcze:evil_lol: :mad:zdjecia trzeba zrobic, na zielono powiadasz:diabloti:ONI tu byli0X aha to zrob fote i my ocenimy :eviltong: Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 DORRAG napisał(a):Witam wszystkich:multi: :multi: U nas pogoda okropna, leje deszcz i strasznie zimno, A Ja kompletnie nie mam na nic czasu dziasiaj na 14:00 do pracy, a jutro już na noc:cool1: Nie mam nowych zdjeć:razz: , no i komputer mi sie troszku zepsuł bo wszystko widzę na zielono:crazyeye: Lecę teraz do was tak szybko zobaczyć co sie dzieje:cool3: Aha byłam u fryzjera:cool3: obciełam, wyprostowałam i zafarbowałam włosy....no i wyglądam okropnie:angryy: ale już się przyzwyczaiłam:evil_lol: Poka, poka:multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='evaxon']witamy ciebie tez:multi::multi: u mnie tez strasznie:-( pada od rana ( a wczoraj juz tak fajnie bylo i slonko i cieplo dosc) zimno w domu i na dworze brrrr. pracy nie zazdroszcze:evil_lol: :mad:zdjecia trzeba zrobic, na zielono powiadasz:diabloti:ONI tu byli0X aha to zrob fote i my ocenimy :eviltong: No własnie, pocieszymy Cię...:eviltong: Quote
basia2202 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 witaaaanko królewno Fiooonoooo :loveu:i Fionkowa pańciu :cool3: miłego dzionka życzymy:p Quote
mar....ka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hej Kochana Gremlinko!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 My tez witamy...........................................! Quote
DORRAG Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Witam wszystkich:multi: :multi: Zdjeć fryza nie dam bo wcale nie będziecie mnie pocieszać:diabloti: Dzisiaj wróciłam sobie z nocnej zmiany i spałam do 14:00:oops: ledwie zyje ale za to do wtorku mam wolne:multi: Lece teraz zobaczyć co u Was :p A Fionowych zdjeć nie mam, bo nawet nie mam kiedy ich robić, jak pogoda się poprawi to postaram sie jakieś zrobić:p Quote
Jagoda1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jedyna dobra wiadomość, to, ze masz wolne...;) Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 buuuuu, a ja myślałam, ze zobaczę nową fryzurę:cool3::cool3::cool3: cześć Fioneczki:multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witaj nowofryzurkowa kobitko :) U was pogoda do bani, a u nas (puk puk) sonce i ciepelko nadal :multi: Quote
leemonca Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 cześć Fionkowa Mamo, może i ja się doczekam nowego fryza :loveu: Quote
DORRAG Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Witam wszystkich:multi: Jak chcecie coś na poprawe humoru, to wstawie tą moją fryzurę:roll: ale muszę dopiero zrobić zdjecia a nie wiem czy dzisiaj zdąże:evil_lol: U mnie na monitorze dalej "piękna " zieleń:angryy:, a jak dam go do naprawy to ze dwa tygodnie będzę musieć czekać, więc wole cierpieć:diabloti:A może sie samo naprawi:roll: Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dawaj foty i nie marudz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Akadna Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Witacie Fioneczki:) Taaa.. od Ciebie kcą fotki fryzury a ode mnie fotki munduru:razz: to Paskudy jedne, no nie? :PP xDD:) (dżołg) :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 evaxon napisał(a):dawaj foty i nie marudz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Ewa, co Ty taka agresywna :smhair2::smhair2: Doberek Fionulki. Fotki, fotki , fotki fryza prosimy :) Quote
Recommended Posts