akteris Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dzięki za poradę;) Być może jest tak jak myślisz Patia, choć mnie się czasem wydaje, że Ebi zapomina o tym, jak bardzo jest mały ;) Cóż może z czasem się to zmieni... Pozdrawiamy gorąco! Quote
Patia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nowe zdjęcia Ebika :loveu: Z piłką oczywiście, na spacerku z zaprzyjaźnionym Dżekim, i w prawie świątecznej kokardzie;) Quote
akteris Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 :Cool!: Bardzo fajnie mamy ( Ebik z nami i my z Ebikiem:painting: );) Dzieki za wstawienie zdjęć i odwiedziny w ebikowym wątku :buzi:. Quote
kiwi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 akteris, uwielbiamy takie zdjecia :loveu: szczesliwych wlasicieli i szczesliwego psiaka :loveu: Quote
akteris Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ebiś, cóż, własnie zauważyłam, że od kilku dni widocznie przytył, wygląda prawie jak kuleczka:p A co to po świętach dopiero będzie?;) Może On jeszcze urośnie?:lol: W moich oczach jakoś coraz większy się robi:roll: :tree1: Pozdrawiamy gorąco i życzymy śniegu na nadchodzące dni... Quote
Patia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ebiś - kuleczka:loveu: Dla Was również najserdeczniejsze życzenia , świat takich , jakie lubicie:loveu: Quote
clockwork Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 długo nie zaglądałam na wątek- tzn, zaglądałam, ale tak po cichutku... Piesia szczęśliwa:loveu:, więc uznałam że już nie potrzebuje tyle mojej uwagi... ale przed Swiętami muszę złożyć życzonka Ebisiowi- któremu kibicowałam i jego właścicielom... no więc... hm,hm... Spokojnych Świąt Ebiś- wielkiej choinki pełnej ciasteczek/kosteczek...Abyś w wigilijną noc, opowiedział swoim pańciom- co w życiu przeżyłeś, a potem szybciutko zapomniał o swoich troskach... abyś już zawsze był szczęśliwy- Ty i Twoi właściciele!!! :tree1::Dog_run: Quote
akteris Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dziękujemy za życzonka świąteczne:x-mas: Mamy z Ebim nadzieję, że sie spełnią:loveu: (i że o 24 pogadamy trochę);) Wszystkim odwiedzającum to forum życzymy białych choć cieplutkich świąt, wielu prezentów pod choiną ( niektórym psiakom konieczne nowych wspaniałych domków:fadein:),dni pełnych radości, miłości i słońca... Quote
akteris Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Powiedzcie mi jak tu sie wstawia zdjęcia? za głupia chyba jestem żeby to odkryć;) Quote
Patia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 1 Zmniejszasz swoje zdjęcia ( 500 x 500) takie "toleruje" to forum 2 wchodzisz na stronę : http://www.imageshack.us/ 3 Klikasz w ikonkę przeglądaj i wybierasz zdjęcie , które chcesz wstawić 4 Po wybraniu zdjęcia klikasz w ikonkę host it 5 wyświetla Ci się strona z linkami do Twojego zdjęcia 6 kopiujesz link "hotlink for forums 1" ( piąty od góry) 7 wklejasz w swoim poście spróbuj Quote
akteris Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dzięki wielkie;) Spróbuję Nie chciałam Ci Patia zawracać głowy, teraz masz wielkie zajęcie z szóstką cudownie uratowanych:loveu: Śledzę, podziwiam i pocichu zazdroszczę... :lol: Jesteś Wielka:multi: Quote
akteris Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Oj, trudno było zrobić ostre zdjęcia...;) Quote
kiwi Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 sliczne zdjecia :) uwielbiam setery gordony :loveu: ale nie bardziej niz małe ebiki :loveu: :lol: Quote
Patia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ale on malutki:loveu: Czy nadal boi się innych psów? Quote
akteris Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Wszystkie psiaki są fajniutkie ale "sweterki" ;) to juz zupełnie jakby nie z psiego świata pochodziły:p. Teo to taka duża kulka do przytulania:lol: i wariat niesamowity, ciągle biega, skacze ( po nas oczywiście - to jego ulubiony sposób okazywania miłości:eviltong: ) a co najlepsze straszny tchórz, boi się Ebika, co ten skrupulatnie wykorzystuje:cool3: . Ich relacje wyglądają tak: im dalej znajduje się Teosiek tym bardziej zadowolony jest Ebik...Po prostu "sweterek" chce się zaprzyjaźnić a mały szczeka i go przegania... Ale im dłużej sa razem tym jest lepiej;) Powoli jakoś rozwiązujemy problemy z pieskami choć różnie to jeszcze bywa:diabloti: Dziękujemy Patia za pomoc ze zdjeciami Quote
akteris Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 I jeszcze jeden bidulek w schronie...:-( Czeka... Derbisiu, może u nas ktoś Cię wypatrzy... Quote
kiwi Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 niestety jest ich cała masa... dlatego tak cieszy kazdy dom - taki jak wasz dla ebika... Quote
Recommended Posts