akteris Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 a to ja Ebi, dawno mojego wizerunku dogomania nie gościła :) Quote
asiamm Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 a z tym kamieniem popytaj u innych wetów, są tacy co robią w głupim jasiu Quote
Patia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ebiś , jaki błyszczący ! :loveu: Sierść ma sliczną ! Czy często musicie go czesać ? Quote
akteris Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Czeszę go prawie codziennie, po spacerku :lol: Ostatnio przynosi dużo kleszczy, więc przy okazji robię ogląd ;) Pozdrawiamy Quote
akteris Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 7.08.2011 r. w niedzielne popołudnie, kiedy został na dwie godziny sam, zasnął na zawsze, zwinięty w kuleczkę, najlepszy psi przyjaciel, nasz kochany Ebiś ;((( Była to najbardziej przywiązana i wdzięczna psina, jaką znałam... Stare serduszko już nie miało więcej sił by bić :(((((( Biegaj Ebisiu radosny za tęczowym mostem ... Będziesz zawsze w mojej pamięci. Dziękuję wszystkim, którzy mieli swój udział w pomocy i znalezieniu nowego domku dla wspaniałego i mądrego okruszka jakim był Ebiś Kajtuś... Quote
Recommended Posts