Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

viva, w krakowie jak mamy cien watpliwosci to nie dajemy psa, wiec naprawde powinno byc dobrze :)
poza tym nowy domek obiecal zdjecia wysylac :)
i jest niedaleko mnie :)
kajtus bedzie szczesliwy bedac rodzynkiem :)

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pojechali. Teraz czekam.
Jego się nie da nie kochać, moim serduchem zawładnął już na ulicy gdy go zobaczyłam. Myślę, że z nowym domkiem też tak będzie. :iloveyou:

Posted

Jest , przyjechał !
Viva dzwoniła do mnie , poszedł z Anią , nową opiekunką bez wahania , Kajtusiu bądź szczęśliwy w nowym domku!:loveu:
Może Ania tu napisze , bo jej podesłałam link.

Posted

HURRRA Kajtuś już we własnym domku!!! Z Własną Panią i Panem tylko dla niego;) Niech im bedzie razem cudownie!
Kajtuś ma też nowe imię - Ebi, prawda jakie ładne, myslę, że pasuje do niego. Dostałam nawet 2 zdjęcia z nowego domku i informacje że Kajtuś - Ebi radzi sobie bardzo dobrze.

DZIEKUJE :iloveyou::cool2::klacz::smilecol::lilangel::multi::thumbs::sweetCyb::bigcool::laola:TO DZIEKI WAM UDALO SIE ZNALEZC DOMEK !!!

Posted

Kajtuś - Ebi czuje sie w domku coraz lepiej, w nocy tez jest wszystko ok, ogolnie nie sprawia kłopotów, a domek traktuje już jak swoj. Troche sie boi windy,ale chyba dlatego, że nie zna takiej formy transportu. Myślę, że wszystko sie dodrze układa.
Zdjecia mam tylko 2 i czekam na więcej. :multi:

Posted

jęzorek lizorek troszke zestresowany, ale to był pierwszy dzień ;)
czekam na wiecej zdjeć zeby wstawić
Czy myslicie ,ze mozna już Kajtusia vel Ebiego przenieść do "już w nowym domku"? bo mnie sie wydaje że juz można:laugh2_2:

Posted

Witam cieplutko Wszystkich, którzy mieli swój wielki udział w sprawie Kajtka;) Jestem jego nową towarzyszko-panią:lol: Ebi bo tak Kajtek ma teraz na imię jest naszym ukochanym domowym rozśmieszaczem. W swoim nowym domku stał się już pewnym siebie gospodarzem (ilekroć słyszy, że ktoś wysiada z windy na naszym piętrze od razu szczeka i robi awanturę pod drzwiami:evil_lol: ) Większą część dnia słodko przesypia obok mnie albo u nóg swojego pana Wojtka, więc żeby spał w swoim wygodnym legowisku przenoszę je gdy tylko zmieniamy miejcse dłuższego posiedzenia;) Na spacerkach biega już bez smyczy, co sprawia mu wyjątkową radość:multi: :multi: :jumpie: Wydaje mi się, że on musiał biegać luzem (np. na podwórku) u swego wcześniejszego pana:cool1: , gdyż na smyczy nie potrafi chodzić, ale "staramy się" powoli przystosować:roll:
Z wielkim smutkiem czytałam wątek Kajtusia na tym forum, nie wiedziałam, że tak długo szukał domku...:-( Ja odnalazłam go na allegro, od pierwszej chwili wiedzieliśmy,że go bardzo chcemy i udało się:multi: Maleńki Ebi jest z nami... Dziękuję...

Posted

witamy was na dogomanii :)))
ja razem z patia i jej corka bylam u was na ogledzinach:)
uwazajcie zeby kajtus nie uciekł, wczoraj uciekł swiezo wyadoptowany pies, i teraz trwa wielka akcja poszukiwawcza...
ciesze sie ze kajtus sprawia wam wiele radosci :)