Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść :d ja wcale nie przesadzam :D to są zywe fakty :D:D:D[/quote] no nie jak Cie spotkam to Cie normalnie:mad: co to za pesymizm:angryy: każdy jest ładny i tyle!! dla swojej psicy bedziesz zasze najleprza, najpiekniejsza, najmilsza i w ogule wszystko naj:cool3: Dobranoc ja tez lece spać:sleep: :bye: :sleep2: :sleeping: :hand: Quote
haska_12 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']dOBRA CIOTECZKI... ZYCZę WAM KOLOROWYCH SNóW... A JA LECę SPAć :*:*:* DOBRANOC :*:*:*:*:*[/quote] Dobranoc :) Quote
Russelka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A gdzie nowe zdjęcia? Sunia jak zwykle cudowna :lol: Dawno mnie tu nie było- żałuję i będę Was odiwedzać :cool3: Czekam na nowe foty :diabloti: Quote
1w0na Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Czekamy z niecierpliwością na nowe foty :cool3: Quote
haska_12 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ja również się dopominam fotek Tinki :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 To ja też się dopominam :evil_lol: I witam serdecznie ;) U mnie właśnie pada śnieg :multi: :multi: :multi: Quote
Samturia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 u mnie też pada :D :multi::multi::multi: Quote
chihuahua Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [SIZE=4][FONT=Book Antiqua]A u mnie ani platka sniegu, ani jednego!!!:mad::mad:[/FONT][/SIZE] Quote
Alynkaaa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [COLOR=Red][B]heeeeeyy co tam slychac???a u nas snieg jeeest :multi::multi::multi::multi::multi: ale sie ciesze:D a jak tam bialutka malutka tineczka??[/B][/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [B]Alynkaa[/B] no w końcu jestes :D fotek nie ma nowych... :( nie wiem czy mi wybaczycie no ale miałam te 2 dni przewalone troszke... no jakos nie miałam głowy do robienia zdjec... do tego jeszcze kilka adopcji mam na głowie... jedna dziewczyna ma wziasc Lulka ale jakos jej sie nie spieszy ;/ no i jakos musze go przywieźć do Tarnobrzega bo ona nie może :/:/:/ Quote
chihuahua Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [SIZE=4][FONT=Century Gothic]Jakiego LULKA???[/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Oj chyba nie pisalam o Lulku. Lulek to kilko miesieczny psiak do adopcji. Wlasnie rozpoczełam działalnosć w Tarnobrzeskim Stowarzyszeniu Przyjaciół Zwierząt no i znalazłam domek dla Lulka. Zaraz dam jego fotke :) Quote
anka11 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no super super ze znalazlas domek dla pieska :multi::multi: :p a u mnie sniegu tez nie ma :placz::placz::placz::placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 U mnie własnie niedawno zaczął śnieżek padać :D:D: ale juz sie musze z wami kochane ciotki pożegnać... spadam na spacerek z Tinka :D papa:*:*: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']U mnie własnie niedawno zaczął śnieżek padać :D:D: ale juz sie musze z wami kochane ciotki pożegnać... spadam na spacerek z Tinka :D papa:*:*:[/QUOTE] [B][I]U ciebie pada ? A u mnie to nawet jednej malutkiej śnieżynki :placz:. [/I][/B] [B][I]Ja chce śnieg :evil_lol: !![/I][/B] [B][I]A Tinka pewnie che się wybiegać a tu pańcia przed komputerem siedzi :evil_lol:. [/I][/B] [B][/B] [B][I]PS. U nas galeria otwarta - new foty :multi:[/I][/B] Quote
furciaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 wszedzie pada snieg tylko nie u mnie:placz: :placz: Quote
Agushka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 U mnie też nie.. doczekać się nie mogę .. Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Oj chyba nie pisalam o Lulku. Lulek to kilko miesieczny psiak do adopcji. Wlasnie rozpoczełam działalnosć w Tarnobrzeskim Stowarzyszeniu Przyjaciół Zwierząt no i znalazłam domek dla Lulka. Zaraz dam jego fotke :)[/quote] W Stowarzyszeniu powiadasz:evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']U mnie własnie niedawno zaczął śnieżek padać :-D:-D:[/QUOTE]suuuper że pada w koncu:multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Zapomniałaś dodać :Ogród św Franciszka :D Quote
furciaczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 czysc tinkowa:) u mnie ciagle niepada:shake: apreziu tak lubi snieg:-( ja osobiscie niebardzo ale jak widze jaki szczesliwy jest to moge pocierpiec:) cio tam u ciebie Quote
haska_12 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dzien dobry Tinkowa :cool3: furciaczek- a u nas mała zamieć :D Wolałabym już wiosne.. :p Quote
anka11 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 czesc :) u nas jest snieg i to nawet duzo :cool3::cool3: sie ciesze chociaz wolalabym zeby byl tez pozniej :) a co tam u Ciebie ?? Quote
Paulina_mickey Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześć:cool3: a gdzie sie ciocia Edytka podziewa?:mad: Ale napadało u nas śniegu co nie? Tina lubi śnieg? Quote
Recommended Posts