Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak ja juz nie mam sił patrzeć na szkole, a jeszcz jak słysze budzik z rana to mam chceć go o scane rozwalić i spac do południa :angryy: ale cóż.... :(
chyba jednak sie nie ucze, przeczytałam 15 stron i bedzie, moze cos zapamietam, ide na żywioł bo juz normalnie literek nie widze.... :placz:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=red]wspolczuje wam dziewczynki.....ja naszczescie mam jutro troszke luzu bo mam praktyli wiec nie bedzie zle...ale czwartek i paitek mam strasznie zawalony wiec od srody mnie moze nie byc......[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]no ale dosc o szkole dogo jest po to zeby sie odstersowac i wyluzowac:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]wlasnie Figa przyniosla mi 3 pare skarpetek:):cool3: :roll: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='furciaczek']to skoro juz sie nieuczysz to moze wygrzebiesz jakies fotecki:cool3:[/quote]

Foteczki powiadasz... hmm... no z tym może być trundno chyba ze teraz polece coś pstryknąc ale ta psita śpi i nie ma zamiaru mi pozować... ale za to filmik moze sie znajdzie :cool3:

Posted

[B][COLOR=red]kurcze ja cos mam z tym kompem chyba labo netem nie wiem:( sama filmiku zgrac niemoge:(i ogladac tez nie bo nie moge sciagnac tego programu zeby ogladac filmiki eeehhhhhhh:(a tak bardzo chcialbym filmik zobaczyc z Tinka....:loveu: [/COLOR][/B]

Posted

Witam...
Ojej jaki suuuuuper filmik... :multi: :multi: :multi: :multi: tarzanko i mizianko w jednym... :multi: :multi: :multi: :multi: ona jest kapitalna...:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Alynkaaa'][B][COLOR=red]witam witam i o jak mija dzionek pytam???:)[/COLOR][/B][/quote]

Hej ja własnie przed chwilunia do domku weszłam, zmarzłam cholernie a w szkole to szkoda gadać juz nie mam siły moja wychowawczyni mnie dobija i nie tylko mnie :shake:
Ale jak weszłam do domku to złe emocje uleciały :multi: A u Ciebie jak leci ? :cool3:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']nawzajem :) moja przesyła buziaczki :*:*:*[/quote]

Nie mogę się zorientować kto jest Twoją suczką - w podpisie włącza mi sie Ktoś inny a chciałam Was odwiedzić bo ostatnio dość często sie spotykamy?

Posted

[quote name='Czoko']Nie mogę się zorientować kto jest Twoją suczką - w podpisie włącza mi sie Ktoś inny a chciałam Was odwiedzić bo ostatnio dość często sie spotykamy?[/quote]

hej :) własnie jestes w mojej galerji. Tylko ze pierwszy post jest napisany przez [B]rozhustana [/B]ale to byl moj wczesniejszy nick.. :)

Posted

[B][COLOR=red]dobranoc cioteczki idem na madzie a potem spac.....<we wszystkich galeriach to pisze:eviltong: >[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]no ale chcem sie z wami wszystkimi pozegnac:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]papa:):*:*:*[/COLOR][/B]