Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przesłałam zdjęcia, na razie Pani się nie odezwała, mieli zastanowić się z mężem - wcześniej rozmawiałam telefonicznie, dom zapowiada się doskonale tylko Pani chciałaby psa już sprawdzonego, zobaczymy... jutro przedzwonię bo szkoda byłoby stracić taki dom - najwyżej poszukamy jakiegoś ONka z DT

Posted

Temat już nieaktualny
właśnie miałam tel ze schronu, że DONka odebrał właściciel
oczywiście namiarów nie dostanę więc pozostaje wiara i nadzieja...

Posted

Anett,namiarów nie dostaniesz wiadomo,ale spróbuj poprosić jakąś przyzwoitą osobę ze schroniska.Oni mają adres i mogą sprawdzić,przecież pies miał rany,więc istnieje podejrzenie złego traktowania.Postaraj się uprosić kogoś,szkoda by było żeby ktoś go źle traktował.

Posted

azalia napisał(a):
Anett,namiarów nie dostaniesz wiadomo,ale spróbuj poprosić jakąś przyzwoitą osobę ze schroniska.Oni mają adres i mogą sprawdzić,przecież pies miał rany,więc istnieje podejrzenie złego traktowania.Postaraj się uprosić kogoś,szkoda by było żeby ktoś go źle traktował.

Azalia wysyłam PM

edit.
nic nie wyślę bo masz zapchaną skrzynkę

Posted

Nie wiadomo czy 'pan' i czy dobry... :shake:
Pisałam od początku że popyt na młode ONki jest a wsiach spory więc pies czasu nie ma... w sobotę dzwoniłam, że zabieram psa w tym tygodniu a w niedzielę nagle znalazł się właściciel... gdzie i w jakie warunki trafił DONek już się nie dowiemy

Posted

Mnie po prostu szlag trafia,jak pomyślę,że nie wiadomo gdzie ten biedny onek trafił.Już doświadczony przez los,poraniony z sierścią w fatalnym stanie.Zakładając,że to był właściciel,to nie wierzę,że nagle zacznie o niego dbać,albo ktoś obcy wziął sobie psa na łańcuch.Uważam,że schronisko powinno przeprowadzać,szczególnie w takich sytuacjach wizyty poadopcyjne.Anett,rozmawiałaś z kimś za schronu?Jak nie mają czasu,to nich Tobie pozwolą odwiedzić onka(ale napewno się nie zgodzą),może próbować wymóc wizytę.Anett,miałaś do mnie napisać,czekam.