Igam Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 I jeszcze tu kopiuje: [quote name='negrobella']Hej, Dobre wieści! [B]Duży samochód (Sprinter ) zaklepany na sobotę ( 15.10.2011 )[/B]. Tym razem bylibyśmy wcześniej na miejscu więc teraz potrzeba tylko chętnych rąk do noszenia :) Możemy wziąć tak jak ostatnio coś po drodze +/- 10 km ( [B]trasa Grodzisk - W-wa - Wesoła - Rasztów[/B] ) Wstępnie start 8-8:30 z Grodziska. Pozdrawiam M.K.P.[/QUOTE] Quote
Ania W Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 No właśnie ....ja już się nie łapię w tych wątkach :( Trzy do ogarnięcia do dla mnie za dużo a właściwie dotyczą tego samego... W razie czego poproszę o pw bo tak mi najłatwiej :) Quote
Drzagodha Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Kochani, czy dla psiaków p. Joli potrzebna jest karma? Mamy trochę ze zbiórek do oddania. Quote
bric-a-brac Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Na pewno się przyda przy tylu psiakach. Dziękujemy bardzo. Wyślę adres wieczorem. Quote
emilia2280 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Dostalismy fakturé od Magdy L. z Sowiej Woli. Nie bylo nicka, to od Was moze za sterylké? Quote
Drzagodha Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='bric-a-brac']Na pewno się przyda przy tylu psiakach. Dziękujemy bardzo. Wyślę adres wieczorem.[/QUOTE] Będziemy za 2 tygodnie jechać na szkolenie koło Piaseczna, to możemy zabrać. Nowa lokalizacja też gdzieś koło Radzymina? Quote
Aleksa. Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Drzagodha']Będziemy za 2 tygodnie jechać na szkolenie koło Piaseczna, to możemy zabrać. Nowa lokalizacja też gdzieś koło Radzymina?[/QUOTE] tak. :lol: , Quote
UlaFeta Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='emilia2280']Dostalismy fakturé od Magdy L. z Sowiej Woli. Nie bylo nicka, to od Was moze za sterylké?[/QUOTE] Nic nie wiemy na ten temat a mozesz napisac cos wiecej Quote
Drzagodha Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Aleksandra95']tak. :lol: ,[/QUOTE] Pytanie za 100 pkt ;) Czy ktoś wybiera się może na weekend na drugą stronę Warszawy? Do Bobrowca (koło Piaseczna) zawitamy w piątek wieczorem, będziemy tam do niedzieli do ok. 16-17. Jakby się ktoś tam pojawił i odebrał karmę to byłoby super, nie musiałybyśmy krążyć po nieznanych nam terenach :eviltong: Quote
carina1 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Dziewczyny, mam pytanie -czego, po tym pozarze, Pani Jola nadal potrzebuje z rzeczy codziennego uzytku? Co sie przyda? Trwaja porzadki w mieszkaniu po rodzinie i pewnie znajdzie sie troche rzeczy do oddania. Juz zidentyfikowalam jakies koce, poduszki itp rzeczy na legowiska. W chwili obecnej wiem tez ze jest sporo ciuchow, jednak zdaje sie ze w rozmiarze duzo wiekszym niz wymienione w ktoryms poscie - no chyba ze np jakies bluzy i kurtki do latania przy psach sie przydadza. Stopniowo przy przegladzie znajdzie sie pewnie jeszcze troche rzeczy, wiec jakbyscie mogly wskazac co zatrzymac dla pani Joli, to sie postaramy :-) Nie wiem jeszcze jak z dostawa - jesli ktoras z Was jezdzi do Pani Joli samochodem z Warszawy i moglaby to odebrac przy okazji, to byloby super. Jesli nie, to moze sama zawioze to w okolicach Swiat (jestem obecnie za granica) - jakis czas temu juz z TZem zawozilismy do Pani Joli materace i koce :-) Dajcie znac :-) Quote
Rumi. Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 podniosę wątek. odpowiedział ktoś na post cariny1? Quote
bajk21. Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Tak, rozmawiałyśmy telefonicznie. Dziękuję. Quote
Malawia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Koleżanka ma do oddania dwa materace z dziecięcego łóżeczka(po bliźniakach) w stanie bardzo dobrym, jakieś kocyki...czy jesteście chętni to wziąć ??? I czy ewentualnie ktoś może to odebrać z Bródna? Quote
Igam Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Może Ula Feta by mogła to odebrać (o ile Pani Joli to się przyda...) Jeśli zaś nie Pani Jola, to na pewno któreś ze schronisk byłoby zainteresowane Quote
UlaFeta Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 rozmawialam z Jola na ten temat,napisze pw w tej sprawie Quote
Recommended Posts