Jump to content
Dogomania

Przytulisko Znajdki - wątek przeprowadzkowy ..... Kolejne nieszczęście... :(

Recommended Posts

Posted

I jeszcze tu kopiuje:

[quote name='negrobella']Hej,
Dobre wieści!
[B]Duży samochód (Sprinter ) zaklepany na sobotę ( 15.10.2011 )[/B]. Tym razem bylibyśmy wcześniej na miejscu więc teraz potrzeba tylko chętnych rąk do noszenia :) Możemy wziąć tak jak ostatnio coś po drodze +/- 10 km ( [B]trasa Grodzisk - W-wa - Wesoła - Rasztów[/B] ) Wstępnie start 8-8:30 z Grodziska.
Pozdrawiam
M.K.P.[/QUOTE]

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie ....ja już się nie łapię w tych wątkach :(
Trzy do ogarnięcia do dla mnie za dużo a właściwie dotyczą tego samego...
W razie czego poproszę o pw bo tak mi najłatwiej :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='bric-a-brac']Na pewno się przyda przy tylu psiakach. Dziękujemy bardzo. Wyślę adres wieczorem.[/QUOTE]

Będziemy za 2 tygodnie jechać na szkolenie koło Piaseczna, to możemy zabrać. Nowa lokalizacja też gdzieś koło Radzymina?

Posted

[quote name='Drzagodha']Będziemy za 2 tygodnie jechać na szkolenie koło Piaseczna, to możemy zabrać. Nowa lokalizacja też gdzieś koło Radzymina?[/QUOTE]

tak. :lol: ,

Posted

[quote name='emilia2280']Dostalismy fakturé od Magdy L. z Sowiej Woli. Nie bylo nicka, to od Was moze za sterylké?[/QUOTE]
Nic nie wiemy na ten temat a mozesz napisac cos wiecej

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Aleksandra95']tak. :lol: ,[/QUOTE]

Pytanie za 100 pkt ;) Czy ktoś wybiera się może na weekend na drugą stronę Warszawy? Do Bobrowca (koło Piaseczna) zawitamy w piątek wieczorem, będziemy tam do niedzieli do ok. 16-17. Jakby się ktoś tam pojawił i odebrał karmę to byłoby super, nie musiałybyśmy krążyć po nieznanych nam terenach :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny, mam pytanie -czego, po tym pozarze, Pani Jola nadal potrzebuje z rzeczy codziennego uzytku? Co sie przyda?
Trwaja porzadki w mieszkaniu po rodzinie i pewnie znajdzie sie troche rzeczy do oddania. Juz zidentyfikowalam jakies koce, poduszki itp rzeczy na legowiska. W chwili obecnej wiem tez ze jest sporo ciuchow, jednak zdaje sie ze w rozmiarze duzo wiekszym niz wymienione w ktoryms poscie - no chyba ze np jakies bluzy i kurtki do latania przy psach sie przydadza.
Stopniowo przy przegladzie znajdzie sie pewnie jeszcze troche rzeczy, wiec jakbyscie mogly wskazac co zatrzymac dla pani Joli, to sie postaramy :-)
Nie wiem jeszcze jak z dostawa - jesli ktoras z Was jezdzi do Pani Joli samochodem z Warszawy i moglaby to odebrac przy okazji, to byloby super. Jesli nie, to moze sama zawioze to w okolicach Swiat (jestem obecnie za granica) - jakis czas temu juz z TZem zawozilismy do Pani Joli materace i koce :-)
Dajcie znac :-)

• 1 month later...
Posted

Koleżanka ma do oddania dwa materace z dziecięcego łóżeczka(po bliźniakach) w stanie bardzo dobrym, jakieś kocyki...czy jesteście chętni to wziąć ??? I czy ewentualnie ktoś może to odebrać z Bródna?

Posted

Może Ula Feta by mogła to odebrać (o ile Pani Joli to się przyda...) Jeśli zaś nie Pani Jola, to na pewno któreś ze schronisk byłoby zainteresowane