Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poszla listopadowa stala...z zalem...ale nie mogę przeznaczyć obecnie deklaracji Torusiowej na innego psiaka....:(((Bardzo zaluje....mam nadzieje,ze to chwilowe.....i za jakiś czas będę mogla dac stala dla psiny...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kocurek']poszla listopadowa stala...z zalem...ale nie mogę przeznaczyć obecnie deklaracji Torusiowej na innego psiaka....:(((Bardzo zaluje....mam nadzieje,ze to chwilowe.....i za jakiś czas będę mogla dac stala dla psiny...[/QUOTE]

Ja mam podobnie... poszła moja wzmocniona deklaracja żeby szybciej dług się spłacił.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='monika083']u mnie na koncie ok 240 zl sie uzbieralo, nie wiem ile w sumie wplynelo do Lilu? Dlug wynosil 630 zl

Po pracy zrobie dokladne rozliczenie i przelew.[/QUOTE]

To trochę długu już spłacone :)

Posted (edited)

[B]Czyli zostało już spłacone 265 zł, pozostaje jeszcze 365 zł. To jest dużo.[/B]
Wyślę w grudniu jakąś kwotę na poczet spłaty długu.

Edited by bakusiowa
Posted

Słuchajcie tak jak pisałam wcześniej jeszcze do tego powinno się doliczyć paliwo bo jechałam do Wrocławia dwa razy. Za wizyty w Strzelinie u normalnego weta nie liczę ale do Wrocławia około 45km w jedną stronę to jest 100km w dwie. Raz jechałam z dwoma psami to na pół 40zł i raz tylko z Torem to jest 60 zł. Ja zdecydowałam się wziąć koszulkę którą wystawiła na bazarku Monika za 20zł i chyba sprzedam kurtkę za 30zł. Tak więc paliwo byłoby rozliczone. Na dniach zrobię bazarek z rzeczy Moniki i moich na spłatę długu. Chyba że ktoś ma więcej czasu i może zrobić wcześniej. Bo zdjęcia już ogarnęłam.

Posted

[quote name='Olena84']Halo halo!!! Ha wysylalam do lilu, nie wiem czy wolisz do Moniki?[/QUOTE]

Olena, mi jest obojętne komu przeleję pieniążki, bo tak czy siak pójdą na dług po Toro.

Posted

Zapraszam na bazarek też na spłatę długu Tora:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249561-BAZAREK-NA-ZAD%C5%81U%C5%BBON******-I-tura-DO-22-12-2013-II-tura-do-30-12-2013-SUKIENKI-SYLW-[/url]!

Posted

[quote name='bakusiowa']Przesłałam 50zł na spłatę długu. Poszło na konto Moniki. Może ktoś jeszcze przyśle i zbierze się większa kwota. Mam taka nadzieję.[/QUOTE]

Ja wysłałam ostatnio zwykłą deklarację na spłatę długu.

• 2 weeks later...