BUDRYSEK Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='LILUtosi']Dziś Toruś mając drzwi otwarte 3 metry dalej nawalił kupsko i nasikał w holu. Aż mnie obudził smrodem. :evil_lol: Deszcz leje cały czas, smutno i buro. Szambo mi już prawie wylewa, trza wezwać pomoc ;-)[/QUOTE] co sie dziwisz? tez bym nie sikala na deszczu ;) Quote
bakusiowa Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Torunio nie należy do najporządniejszych piesków. Quote
BUDRYSEK Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 [quote name='bakusiowa']Torunio nie należy do najporządniejszych piesków.[/QUOTE] oj tam,nie lubi jak mu dupeczka marznie ;) Quote
LILUtosi Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Ta tylko co wyszłam to kałuża była wielka. A dziś legowisko tak obszczane że hej. Najpierw go susze a dopiero do pralki wrzuce bo się boje że w moczu się bedzie prało ;-) Quote
__Lara Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='BUDRYSEK']co sie dziwisz? tez bym nie sikala na deszczu ;)[/QUOTE] Hehe. Toro, kości Ci się nie chce ruszyć łobuzie. Quote
Kamila Proc Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='LILUtosi']Ta tylko co wyszłam to kałuża była wielka. A dziś legowisko tak obszczane że hej. Najpierw go susze a dopiero do pralki wrzuce bo się boje że w moczu się bedzie prało ;-)[/QUOTE] ma chlopak spust Quote
BUDRYSEK Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='LILUtosi']Ta tylko co wyszłam to kałuża była wielka. A dziś legowisko tak obszczane że hej. Najpierw go susze a dopiero do pralki wrzuce bo się boje że w moczu się bedzie prało ;-)[/QUOTE] a moze to nie Toruś? ;P Quote
pikola Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 To napewno nie Torus. To wszystko pomowienia;) Quote
pikola Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Zawsze wszystko na Torusia..:roll::lol: Oj biedna Ty Lilu jestes.Ale to ta paskudna starosc.. Quote
BUDRYSEK Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='pikola']Zawsze wszystko na Torusia..:roll::lol: Oj biedna Ty Lilu jestes.Ale to ta paskudna starosc..[/QUOTE] nieeee, no Lilu nie jest jeszcze taka stara...trzyma sie jeszcze niezle ;) :P Quote
pikola Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ha,ha,ha.Zaplulam monitor:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ulka 1108 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 mam pytanie, czy w sierpniu nikt nie wpłacił swojej deklaracji, bo ja akurat wpłaciłam tylko nie widzę swojej wpłaty Quote
BUDRYSEK Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='ulka 1108']mam pytanie, czy w sierpniu nikt nie wpłacił swojej deklaracji, bo ja akurat wpłaciłam tylko nie widzę swojej wpłaty[/QUOTE] wejdzie Monika to odpisze :) Quote
LILUtosi Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Monika chyba dziś już nie wejdzie. Pisała że nie ma oczywiście pełnej kwoty i że zrobi mi przelew na to co jest. Quote
piescofajnyjest Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 ja sie tez podczepuje do miziania:) Quote
LILUtosi Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Toro bardzo słabiutki, siadają mu juz tylne nogi, dużo śpi ale jak tylko usłyszy kosiarkę wstaje aby mi poprzeszkadzać trochę. Jest zawsze tam gdzie ja muszę skosić. Quote
BUDRYSEK Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='LILUtosi']Toro bardzo słabiutki, siadają mu juz tylne nogi, dużo śpi ale jak tylko usłyszy kosiarkę wstaje aby mi poprzeszkadzać trochę. Jest zawsze tam gdzie ja muszę skosić.[/QUOTE] nadzoruje Cie :) Quote
Recommended Posts