Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Dziś Toruś mając drzwi otwarte 3 metry dalej nawalił kupsko i nasikał w holu. Aż mnie obudził smrodem. :evil_lol: Deszcz leje cały czas, smutno i buro. Szambo mi już prawie wylewa, trza wezwać pomoc ;-)[/QUOTE]

co sie dziwisz? tez bym nie sikala na deszczu ;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta tylko co wyszłam to kałuża była wielka. A dziś legowisko tak obszczane że hej. Najpierw go susze a dopiero do pralki wrzuce bo się boje że w moczu się bedzie prało ;-)

Posted

[quote name='LILUtosi']Ta tylko co wyszłam to kałuża była wielka. A dziś legowisko tak obszczane że hej. Najpierw go susze a dopiero do pralki wrzuce bo się boje że w moczu się bedzie prało ;-)[/QUOTE]
ma chlopak spust

Posted

[quote name='LILUtosi']Ta tylko co wyszłam to kałuża była wielka. A dziś legowisko tak obszczane że hej. Najpierw go susze a dopiero do pralki wrzuce bo się boje że w moczu się bedzie prało ;-)[/QUOTE]

a moze to nie Toruś? ;P

Posted

[quote name='pikola']Zawsze wszystko na Torusia..:roll::lol:

Oj biedna Ty Lilu jestes.Ale to ta paskudna starosc..[/QUOTE]

nieeee, no Lilu nie jest jeszcze taka stara...trzyma sie jeszcze niezle ;) :P

Posted

[quote name='ulka 1108']mam pytanie, czy w sierpniu nikt nie wpłacił swojej deklaracji, bo ja akurat wpłaciłam tylko nie widzę swojej wpłaty[/QUOTE]

wejdzie Monika to odpisze :)

Posted

Toro bardzo słabiutki, siadają mu juz tylne nogi, dużo śpi ale jak tylko usłyszy kosiarkę wstaje aby mi poprzeszkadzać trochę. Jest zawsze tam gdzie ja muszę skosić.

Posted

[quote name='LILUtosi']Toro bardzo słabiutki, siadają mu juz tylne nogi, dużo śpi ale jak tylko usłyszy kosiarkę wstaje aby mi poprzeszkadzać trochę. Jest zawsze tam gdzie ja muszę skosić.[/QUOTE]

nadzoruje Cie :)