Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zioberek87 napisał(a):
a nie może Toro podzielić się kasą z Zenkiem?

toro teraz ma kase, bo dostal spadek,a co bedzie za dwa,trzy miesiace ..tez moze kulec . Przelalam za sierpien, a dla Zenka robilam bazarek, poczekam na wplaty i poslemy calosc za sierpien, zeby dlug nie rosl.

Posted

monika083 napisał(a):
toro teraz ma kase, bo dostal spadek,a co bedzie za dwa,trzy miesiace ..tez moze kulec . Przelalam za sierpien, a dla Zenka robilam bazarek, poczekam na wplaty i poslemy calosc za sierpien, zeby dlug nie rosl.

Też tak myślę cioteczki.

Posted

poprostu lepiej jeden dluznik niz dwoch:) Za Zenia zrobie przelew za sierpien do konca tygodnia, uzbiera sie jeszcze z bazarku i ja tez dorzuce do pelnej oplaty.I trzeba bedzie wziasc sie za niego..

Posted

Dostałam znowu z Fb wpłatę dla Śnieżka . Nie wiem ,co robic ,bo to znajoma Budryska. Jak powiadomic ,że Śnieżek ma dom. Budryska prosiłam ,żeby napisała ,wiadomosć. Jeśli TA OSOBA bedzie chciała przekazywać na inną biedę ,to ok. Komu mam to wysłać. Na Tora ,czy innego biedaka Waszego?

Monika ,Ty dalej na urlopie??:):)

Posted

Javena napisał(a):
Dostałam znowu z Fb wpłatę dla Śnieżka . Nie wiem ,co robic ,bo to znajoma Budryska. Jak powiadomic ,że Śnieżek ma dom. Budryska prosiłam ,żeby napisała ,wiadomosć. Jeśli TA OSOBA bedzie chciała przekazywać na inną biedę ,to ok. Komu mam to wysłać. Na Tora ,czy innego biedaka Waszego?

Monika ,Ty dalej na urlopie??:):)

moze na Aramisa?
heh..chcialabym na urlopie... musze zmienic podpis..

Posted

zioberek87 napisał(a):
nie no macie rację:(

ogolnie te pszczyniaki kuleja z kasa...bo dziewczyny ratuja bez pelnych dekaracji,pozniej kicha..ale jak tu nie ratowac..z drugiej strony nawet jak sa pelne deklaracje , to pozniej sie wykruszaja..

Posted

na fejsie tez jej jeszcze dzisiaj nie było ani przez chwilkę..
pewnie zajęta, zalatana jak zawsze
czasami zastanawiam się jak ona długo to wytrzyma :(
Może wieczorem znajdzie chwilę żeby tu zajrzeć ?

Posted

monika083 napisał(a):
ogolnie te pszczyniaki kuleja z kasa...bo dziewczyny ratuja bez pelnych dekaracji,pozniej kicha..ale jak tu nie ratowac..z drugiej strony nawet jak sa pelne deklaracje , to pozniej sie wykruszaja..

No właśnie, żeby się chociaż nie wykruszali... to nie fair wobec psów....

Posted

[quote name='Javena']Dostałam znowu z Fb wpłatę dla Śnieżka . Nie wiem ,co robic ,bo to znajoma Budryska. Jak powiadomic ,że Śnieżek ma dom. Budryska prosiłam ,żeby napisała ,wiadomosć. Jeśli TA OSOBA bedzie chciała przekazywać na inną biedę ,to ok. Komu mam to wysłać. Na Tora ,czy innego biedaka Waszego?

Monika ,Ty dalej na urlopie??:):)[/QUOTE]

Javena sprawdziłam, na fb jest juz dawnoo zmienione ze Sniezek ma do...masz chyba stare nieaktualne wydarzenie
napisałam również do wszystkich uczestników wydarzenia

jezeli nadal będa wpłaty na moje psiaki to proszę przekazac je na konto Toro

obecnie mam w lecznicach 8 tys dlugu wiec kazda kasa na moje psiaki w hotelach jest bardzo potrzebna

Posted

[quote name='monika083']na prosbe Budryska przekazuje spadek po Retrusiu na Tora,
zapraszam do Zenka,ktory jest znow na minusie
http://www.dogomania.pl/forum/threads/195482-Staruszek-Zenek-zbiera-grosik-do-grosika-Dołożysz-do-hotelu-Zenio-bezpieczny-u-Lilu

od poczatku byla mowa, ze pieniazki po Retrusiu będą dla Toro, zeby juz nigdy nie martwil sie o swoj byt...Retruś (*) czuwa nad Nim...

55 zł z puli po Retrusiu, tak jak napisałam na watku Zenusia prosze przekazac na spłate jego długu u Lilu za sierpien

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Javena sprawdziłam, na fb jest juz dawnoo zmienione ze Sniezek ma do...masz chyba stare nieaktualne wydarzenie
napisałam również do wszystkich uczestników wydarzenia

jezeli nadal będa wpłaty na moje psiaki to proszę przekazac je na konto Toro

obecnie mam w lecznicach 8 tys dlugu wiec kazda kasa na moje psiaki w hotelach jest bardzo potrzebna
Ja nie mam żadnego wydarzenia ,tylko 30 zł od Agnieszki W. z Łodzi ,a to chyba Twoja znajoma z Fb. :)
Wysyłam w takim razie 30 zł Torusiowi. :)

Posted

[quote name='Javena']Ja nie mam żadnego wydarzenia ,tylko 30 zł od Agnieszki W. z Łodzi ,a to chyba Twoja znajoma z Fb. :)
Wysyłam w takim razie 30 zł Torusiowi. :)

na fb sa 2 wydarzenia Sniezka, pierwsze po 3 miesiacach stracilo waznosc, a w drugim jest szczesliwe zakonczenie :)
wszyscy którzy wplacali dostali wiadomosc i podziekowanie za pomoc, a Aga chyba zapomniala usunac swojego stalego zlecenia na koncie ;) przypomne Jej jeszcze raz :)