monika083 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Toro ma ase poki co, po Sniezku przelew dotarl, ten od Ani ,jeszcze nie,pewnie jutro bedzie,zrobie rozliczenie i oplate, gorzej z Zenkem, brakuje do oplaty. Quote
zioberek87 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 a nie może Toro podzielić się kasą z Zenkiem? Quote
monika083 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 zioberek87 napisał(a):a nie może Toro podzielić się kasą z Zenkiem? toro teraz ma kase, bo dostal spadek,a co bedzie za dwa,trzy miesiace ..tez moze kulec . Przelalam za sierpien, a dla Zenka robilam bazarek, poczekam na wplaty i poslemy calosc za sierpien, zeby dlug nie rosl. Quote
__Lara Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 monika083 napisał(a):toro teraz ma kase, bo dostal spadek,a co bedzie za dwa,trzy miesiace ..tez moze kulec . Przelalam za sierpien, a dla Zenka robilam bazarek, poczekam na wplaty i poslemy calosc za sierpien, zeby dlug nie rosl. Też tak myślę cioteczki. Quote
monika083 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 poprostu lepiej jeden dluznik niz dwoch:) Za Zenia zrobie przelew za sierpien do konca tygodnia, uzbiera sie jeszcze z bazarku i ja tez dorzuce do pelnej oplaty.I trzeba bedzie wziasc sie za niego.. Quote
Javena Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Dostałam znowu z Fb wpłatę dla Śnieżka . Nie wiem ,co robic ,bo to znajoma Budryska. Jak powiadomic ,że Śnieżek ma dom. Budryska prosiłam ,żeby napisała ,wiadomosć. Jeśli TA OSOBA bedzie chciała przekazywać na inną biedę ,to ok. Komu mam to wysłać. Na Tora ,czy innego biedaka Waszego? Monika ,Ty dalej na urlopie??:):) Quote
monika083 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Javena napisał(a):Dostałam znowu z Fb wpłatę dla Śnieżka . Nie wiem ,co robic ,bo to znajoma Budryska. Jak powiadomic ,że Śnieżek ma dom. Budryska prosiłam ,żeby napisała ,wiadomosć. Jeśli TA OSOBA bedzie chciała przekazywać na inną biedę ,to ok. Komu mam to wysłać. Na Tora ,czy innego biedaka Waszego? Monika ,Ty dalej na urlopie??:):) moze na Aramisa? heh..chcialabym na urlopie... musze zmienic podpis.. Quote
Javena Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 monika083 napisał(a):moze na Aramisa? heh..chcialabym na urlopie... musze zmienic podpis.. to nr konta poproszę,chyba ,że to ten sam ? Quote
monika083 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 zioberek87 napisał(a):nie no macie rację:( ogolnie te pszczyniaki kuleja z kasa...bo dziewczyny ratuja bez pelnych dekaracji,pozniej kicha..ale jak tu nie ratowac..z drugiej strony nawet jak sa pelne deklaracje , to pozniej sie wykruszaja.. Quote
monika083 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Javena']to nr konta poproszę,chyba ,że to ten sam ? nie,ja nie zbieram na Aramiska,tutaj watek http://www.dogomania.pl/forum/threads/215667-Piękny-ogromny-Aramis-Zbieramy-na-hotel-i-poradę-specjalisty-Błagamy-o-pomoc Quote
Javena Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='monika083']nie,ja nie zbieram na Aramiska,tutaj watek http://www.dogomania.pl/forum/threads/215667-Piękny-ogromny-Aramis-Zbieramy-na-hotel-i-poradę-specjalisty-Błagamy-o-pomoc POCZEKAMY NA DECYZJĘ BUDRYSKA. To jej znajoma. ok? Quote
monika083 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Javena napisał(a):POCZEKAMY NA DECYZJĘ BUDRYSKA. To jej znajoma. ok? jasne,jasne,Aramis to tylko propozycja,to tez dosyc ciezki przypadek, jest przepieknym psem,ale z charakterkiem. Quote
Iljova Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 na fejsie tez jej jeszcze dzisiaj nie było ani przez chwilkę.. pewnie zajęta, zalatana jak zawsze czasami zastanawiam się jak ona długo to wytrzyma :( Może wieczorem znajdzie chwilę żeby tu zajrzeć ? Quote
__Lara Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 monika083 napisał(a):ogolnie te pszczyniaki kuleja z kasa...bo dziewczyny ratuja bez pelnych dekaracji,pozniej kicha..ale jak tu nie ratowac..z drugiej strony nawet jak sa pelne deklaracje , to pozniej sie wykruszaja.. No właśnie, żeby się chociaż nie wykruszali... to nie fair wobec psów.... Quote
BUDRYSEK Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='Javena']Dostałam znowu z Fb wpłatę dla Śnieżka . Nie wiem ,co robic ,bo to znajoma Budryska. Jak powiadomic ,że Śnieżek ma dom. Budryska prosiłam ,żeby napisała ,wiadomosć. Jeśli TA OSOBA bedzie chciała przekazywać na inną biedę ,to ok. Komu mam to wysłać. Na Tora ,czy innego biedaka Waszego? Monika ,Ty dalej na urlopie??:):)[/QUOTE] Javena sprawdziłam, na fb jest juz dawnoo zmienione ze Sniezek ma do...masz chyba stare nieaktualne wydarzenie napisałam również do wszystkich uczestników wydarzenia jezeli nadal będa wpłaty na moje psiaki to proszę przekazac je na konto Toro obecnie mam w lecznicach 8 tys dlugu wiec kazda kasa na moje psiaki w hotelach jest bardzo potrzebna Quote
monika083 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) na prosbe Budryska przekazuje spadek po Retrusiu na Tora, zapraszam do Zenka,ktory jest znow na minusie http://www.dogomania.pl/forum/threads/195482-Staruszek-Zenek-zbiera-grosik-do-grosika-Dołożysz-do-hotelu-Zenio-bezpieczny-u-Lilu Edited September 16, 2012 by monika083 Quote
BUDRYSEK Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='monika083']na prosbe Budryska przekazuje spadek po Retrusiu na Tora, zapraszam do Zenka,ktory jest znow na minusie http://www.dogomania.pl/forum/threads/195482-Staruszek-Zenek-zbiera-grosik-do-grosika-Dołożysz-do-hotelu-Zenio-bezpieczny-u-Lilu od poczatku byla mowa, ze pieniazki po Retrusiu będą dla Toro, zeby juz nigdy nie martwil sie o swoj byt...Retruś (*) czuwa nad Nim... 55 zł z puli po Retrusiu, tak jak napisałam na watku Zenusia prosze przekazac na spłate jego długu u Lilu za sierpien Quote
Javena Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Javena sprawdziłam, na fb jest juz dawnoo zmienione ze Sniezek ma do...masz chyba stare nieaktualne wydarzenie napisałam również do wszystkich uczestników wydarzenia jezeli nadal będa wpłaty na moje psiaki to proszę przekazac je na konto Toro obecnie mam w lecznicach 8 tys dlugu wiec kazda kasa na moje psiaki w hotelach jest bardzo potrzebna Ja nie mam żadnego wydarzenia ,tylko 30 zł od Agnieszki W. z Łodzi ,a to chyba Twoja znajoma z Fb. :) Wysyłam w takim razie 30 zł Torusiowi. :) Quote
BUDRYSEK Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Javena']Ja nie mam żadnego wydarzenia ,tylko 30 zł od Agnieszki W. z Łodzi ,a to chyba Twoja znajoma z Fb. :) Wysyłam w takim razie 30 zł Torusiowi. :) na fb sa 2 wydarzenia Sniezka, pierwsze po 3 miesiacach stracilo waznosc, a w drugim jest szczesliwe zakonczenie :) wszyscy którzy wplacali dostali wiadomosc i podziekowanie za pomoc, a Aga chyba zapomniala usunac swojego stalego zlecenia na koncie ;) przypomne Jej jeszcze raz :) Quote
zioberek87 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Toruś uśmiechnij się dziadziuniu:) Quote
Kocurek Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Torusiu bardzo Ciebie przepraszam..mam chwilowe zawirowania finansowe....Moja stala wrzesniowa wplace w pazdzierniku...oczywiscie razem z pazdziernikiem.... Quote
Recommended Posts