Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja także wysyłam dużo pozytywnej energii i trzymam mocno kciuki:( tak się boję ale musi być dobrze ! będzie dobrze! kurde mam jeszcze całodniowy wyjazd ale wieczorkiem jak wrócę to zobaczę jak dziadzio

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uf, jesteśmy wszyscy żywi a co nie którzy bardzo zywotni. Toro jednak nie był wnetrem tylko że to jajo się tak rozdymalo że drugie sie za nim schowalo. W prześwietleniu płuc są jakieś drobne zmiany ale nie da się jednoznacznie stwierdzić że to przerzuty. W jego wieku to może byc wszystko. Trochę plam zawpnienia ale generalnie nie ma awarii. Niestety ale najaczęściej takie guzy to raczysko i najczęściej złośliwe. Nie dalam do histopatologii bo to koszt 100 - 180zł a doktor powiedziała że to i tak już u niego nic nie zmieni. Bo jak złośliwe to już nic nie poradzimy. Że trzeba obserwować i ewentualnie porownać za jakiś czas prześwietlenie klatki czy te zmiany rosną czy to coś innego, związanego poprostu ze starością. Doktor powiedziała że jak na swoj wiek to chłopak calkiem dobrze ogólnie się trzyma.

Posted

[quote name='LILUtosi']Toruś nieszczęśliwy bo chodzi w kloszu. W klinicę zdarł farbę ze ściany ;-)[/QUOTE]

ten kolnierz to jest okropny,ale przyzwyczai sie,moj brunek tez musial nosic jak mial ropniaki nacinane.a za miesiac znow nas to czeka,bo jestesmy umowieni na wyciecie gruczolaka z powieki i czyszczenie zebow....poki pies zdrowy to luz a jak chorobsko jakies zlapie to masakra.

Posted

[quote name='monika083']Torus odpoczywaj bidulku.Lilu,ile wyszlo w sumie,350zl?[/QUOTE]

Dam dam.... udalo sie za 300zł
Odejmij 10zł bo z wrażenia napisałam 180zl a zapłacilam ostanio 170zl. Tak mi się jakoś ubzduralo.

Posted

[quote name='__Lara']Jaki jest teraz stan konta Toro?[/QUOTE]

jest aktualne rozliczenie w 2 gim poscie, jeszcze doszlo 20 z cegielkowego, to bedzie 700 i - 290 za operacje to bedzie 410, Lilu w weekend Ci przeleje, nie mam jak zadzwonic po kod do mamy, bo jestem w nowym domu, podjade jutro do mieszkania.

Posted

[quote name='LILUtosi']Toruś dziś sobie zdjął kołnierz i cały szczęśliwy. Zobacze cz am merda, jeśli nie to nie bedę mu zakładać.[/QUOTE]

moze tylko na noc mu jeszcze zakladaj,bo w dzien to mozesz go obserwowac.
A ogolnie jak sie czuje?

Posted

Torusiowi po tym zabiegu się coś stało i nie odstępuje mnie na krok a jak jestem za płotem u innego psa stoi przy bramcę i szczekając skarży się. Założylam mu kołnierz ponownie bo bałam się że jednak tam pomerda coś a rana nie wyglądała ładnie po odszyciu tego wacika. Moj wet robi ładniejszą plastykę. Chodzi i wszystko rozwala tym kołnierzem, przewraca krzesła, nie może w drzwi trafić i straszy inne psy ;-)