Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie problem z Ulą polega na tym, że nie wiem co może być tym "czymś fajnym"!!!

Pati

od Ciebie to ja w sumie tylko nazwisko potrzebyję bo cos mi się widzi że zmieniałaś :wink:

Sajko

Licze więc na Twoja pomoc. Spotkamy się o 12.30!

Flaire

czy ty dasz rade jakos ten jeden boczek od hopki podrzucic? Moze w piatek na trening?

W sobote i niedziele ma niestety padac ale ja juz nie chce przekladac tych zawodow wiec nawet jak bedzie lalo to bedziemy biegac!! :evilbat:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy w niedziele przychodzimy duzo wczesniej czy tuz przed 14? Tym razem wszystkie inne plany ida na bok i poswiecam ten weekend psu i zawodom :D

Ela, czy potrzebujesz jeszcze jakis moich danych? bo kiedys ci dawalam, ale nie wiem czy wszystko. W kazdym razem od tamtej pory nic sie nie zmienilo.

Ale mi szkoda mojego psa :( Taka biedna, cierpi przez te pogode. Zaczela sie juz rozbierac (nie padnijcie jak zobaczycie jej calkowicie gole nogi :o ), ale ciagle sie przegrzewa.

Posted
Flaire

czy ty dasz rade jakos ten jeden boczek od hopki podrzucic? Moze w piatek na trening?

Podrzucę jakoś na pewno, ale on jest ciągle niezreperowany, bo ja nie miałam piłki, żeby przyciąć kawałek rurki (tam rurka była połamana).
Posted

! ! ! ! ! ! ! ! ! ZAWODY ! ! ! ! ! ! ! ! !

1. Bądźcie nie później niż na 13.30!

2. Zawody odbedą się niezależnie od pogody!

3. Jak macie to weźcie coś słodkiego do jedzenia :p

4. Nie stresujcie się!!!! 8)

5. Jeśli ktoś wie, że nie podawał mi swoich danych bardzo proszę aby zrobił to dzisiaj bo muszę drukować listy startowe

6. Kto ma kolorową drukarkę?

Ania Bajka

Wasze wszystko mam!! :P

Flaire

nieszkodzi, że nie naprawiona, byle by ta złamana rurka też była...:)

Posted
nieszkodzi, że nie naprawiona, byle by ta złamana rurka też była...:)

Złamanej rurki nie ma, bo była pokruszona, do niczego się nie nadawała i została chyba wyrzucona. Brakowało również dwóch innych kawałków. Jest natomiast nowy, dłuższy kawałek rurki, który osoba w posiadaniu piłki może przyciąć do odpowiednich długości i uzupełnić te trzy potrzebne kawałki.

Posted

Przykro mi, ale jeśli zawody sa w tą niedziele (a tak bodajże jest na 99%) to mnie nie będzie w roli kibica ponieważ mam trening, a że za tydzien treningi przepadają to chciałabym tego nie opuścić.

Wpadne do was przy innej okazji :)

Trzymam kciuki za wszystkich, a szczególnie za ... hmmm zachowam to dla siebie ;)

Powodzenia :)

Posted

???KTO MA STOPER???

POtrzebuje stoper na zawody! I to nie koniecznie taki w telefonie! Przeszujajcie mieszkania i jak macie to koniecznie przyniescie na jutrzejszy trening!

Posted

Wiesz co, Elka, w tej chwili sobie uświadomiłam, że ja mam!!! Cyfrowy. Nie jest to co prawda oficjalnie stoper, ale funkcjonuje również jak stoper i myślę, że się nada. Jutro przyniosę.

Posted

Pati,

dowiedzialam się o rodowód tego mojego ulubionego grubaska małopolskiego.Więc:Baltazarjest od Szarżyi po Legionie.Z kolei Legion jest po Baraku,a Barak po Martenie.

Marten pojawia się w rodowodzie Baltazara bodajże dwukrotnie.

Sam Baltazarjest bardzo dobrym koniem wierzchowym,aczkolwiek reprezentuje starszy typ konia małopolskiego;jest nieco krótkonożny.

:Dog_run:

Posted

Drodzy Cavanowicze,

Jak wiecie, nie bedzie nas na Zawodach, ale myslami bede z Wami. Dobre duszki juz zaklinam, aby wszyscy z sukcesem przebiegli wyznaczony tor i zajeli sprawiedliwe lokaty.

Uli, zycze sokolego wzroku i dobrej kondycji w podgladaniu torowych wyczynow Zawodnikow :-)

Bawcie sie dobrze i wszystko dokladnie opiszcie :-)

pozdrawiam,

Posted

!!!!!!!!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!

:BIG: no i :klacz: no i toast obowiazkowo :beerchug: zdrówko za zdrowie całej rodzinki :drinking: A bez tortu sie nie obejdzie :tort: :megagrin:

:laola:

To teraz pewnie jeszcze bardziej nie mozesz sie doczekac zobaczenia Misi!! Ucałuj przyszła mamausie ode mnie w jej slodki czarny nochal jak ja zobaczysz!!!!!!!

Trzymam kciuki za przyszłość!! :thumbs:

Posted

No kurcze, ale mnie sie wydawalo, ze Ty wiesz juz, ze Misia jest zaciazona... :hmmmm:

Tak czy siak gratuluje i wspolczuje jej z calego serca.

Pamietaj, zeby napisac o ktorej dokladnie wracasz to zrobimy Ci powitanie na Okeciu! :lol:

Posted

O!Znalazłam GO!Całkiem niezły ten Misiny chłopak!

Pati,

no dzieci z tego to raczej nie będzie,pozatym Misiek nie ma licencji :evil: ,bo jego własciciela nie stać na zakład treningowy :bigcry:

Posted

A my jesteśmy po pierwszych godzinach razem z Majeczką :lol: jest słodko, Majeczka jak zwykle prezentuje dworskie maniery, mój włoski wiejski chłopak też nienaganny w stosunku do damy jest, moja mama się w Majeczce zakochała i stwierdziła, że to jest pies dla niej :wink: pozdrawiam z fajowego domu :D