Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zakla']A w Lodzi byly zerowki??:lol:
[/quote]
no chodziło mi, ze w Łodzi trudno było w porwnaniu z zerówkami, ale jak sobie z Muff poradziłyśmy w A1 to wy dacie radę w zerówkach!

Posted

[quote name='Tusek']no chodziło mi, ze w Łodzi trudno było w porwnaniu z zerówkami, ale jak sobie z Muff poradziłyśmy w A1 to wy dacie radę w zerówkach![/quote]
Skomplikowane, ale po dłuższym przetrawieniu tego tekstu zrozumiałam:lol:
No wlasnie, sluchajcie, my mielismy tylko detki za czas:lol: W pieknym czystym przebiegu przekroczylismy czas o 1,3 sekundy:cool3:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Z tego, co nam wiadomo, żaden nowy teren nie jest jeszcze oficjalnie zatwierdzony, więc...:razz:[/QUOTE]

czyli normalnie na starym terenie? bedziemy skakac przez drzewo? czy juz go tam nie ma?:razz:

[SIZE="7"][color=green][CENTER][B]ULA wszystkiego naaaaaj z okazji urodzin!!!!!!! wyglaskaj Crazy!![/B][/CENTER][/color][/SIZE]

Posted

[quote name='betty_labrador']czyli normalnie na starym terenie? bedziemy skakac przez drzewo? czy juz go tam nie ma?:razz:
[/quote]

A czy ktoś kiedys skakał przez drzewo? :roll: Coś mnie ominęło?

Posted

[quote name='Sajko']No to my jesteśmy w niedzielę, a co tam, i pewnie nawet z małym dodatkiem będziemy:cool1:[/quote]
W takim razie my też przyjedziemy.

Znalezione na psy.pl:
[QUOTE]Agility może być wspaniałą zabawą nie tylko dla obdarzonych wyjątkowymi predyspozycjami w tym kierunku np. border collie. Na parkurze w Łodzi obok tradycyjnie występujących w tej dyscyplinie borderów, belgów i szetlandów można było zobaczyć m.in. j[U]edynego w Polsce alaskana malamuta – co przeczy przekonaniu niektórych, że ras północnych szkolić się nie da.[/U] Najwyższym zawodnikiem był rhodesian ridgeback pokonujący tor z elegancją rasowego konia. Pojawiły się też dwa psy rzadkiej rasy entlebucher i [U]budzący aplauz z powodu ogromnego zaangażowania, wysokich skoków i dużej szybkości - bulterier miniaturowy.[/U] W zawodach wzięły udział także kundelki.[/quote] :razz:

Posted

[quote name='stereo']Agility może być wspaniałą zabawą nie tylko dla obdarzonych wyjątkowymi predyspozycjami w tym kierunku np. border collie. Na parkurze w Łodzi obok tradycyjnie występujących w tej dyscyplinie borderów, belgów i szetlandów można było zobaczyć m.in. jedynego w Polsce alaskana malamuta – co przeczy przekonaniu niektórych, że ras północnych szkolić się nie da. Najwyższym zawodnikiem był rhodesian ridgeback pokonujący tor z elegancją rasowego konia. Pojawiły się też dwa psy rzadkiej rasy entlebucher i budzący aplauz z powodu ogromnego zaangażowania, wysokich skoków i dużej szybkości - bulterier miniaturowy. W zawodach wzięły udział także kundelki.[/QUOTE]

:shiny: :rolleyes: hahahahahahhahaha dobry ten tekst :diabloti:

Posted

[quote][U]budzący aplauz z powodu ogromnego zaangażowania, wysokich skoków i dużej szybkości - bulterier miniaturowy.[/quote][/U]

[U]ale rewelacja!!!! Stereo- dzięki za odnalezienie tego:multi: [/U]

Posted

[quote name='Sajko'][/u]

[U]ale rewelacja!!!! Stereo- dzięki za odnalezienie tego:multi: [/U][/quote]
Najwieksze podziekowania naleza sie Uli za napisanie tego:loveu:

Posted

Więc ja się pochwalę pierwsza:
W agility 0 byłyśmy pierwsze :multi:.
A jumpingu nie ukończyłyśmy, bo zapachy na torze (i niestety poza nim) były fajniejsze :shake:.
Monia w egzaminach i agility zawiodła, ale w jumpingu była trzecia.
Bangi odmówła ścisłej współpracy z Olą i nic nie przywiozła (jeśli się mylę, to poprawcie).
Bari był bodajże czwarty w egzaminach.
Drago został drugim vicemistrzem Polski. :multi:
Ares nie miał możliwości wystartowania w egzaminach (Iwona wystawiała Blue), ale potem pokazał na co go stać i w Openach został vicemistrzem Polski. :multi:

Posted

No więc dokładnie tak, Iwona i Ares są vice-mistrzami Polski, a my jestesmy II-gimi vice-mistrzami Polski:multi: innymi słowy, stanęliśmy na 3-cim stopniu pudła:) i do tego wygraliśmy z Drago egzaminy A1 z wynikiem 0,0, kończąc starty w A1 pucharkiem, i się wymierzylismy miarką zootechniczną i mamy tylko 38cm:cool3: no i do tego Bari 4-te miejsce w egzaminie, przegraliśmy pudło tylko czasem:evil_lol: innymi słowy- extra wyjazd był:multi:

Posted

No zawody były super, atmosfera genialna - CAVANO spisało się na medal !! ja miło tak licznie pokazywać kolszulki !!! :multi: :multi: :multi:

Co prawda szkoda mi tego egzaminu :placz: :placz: ale następnego już nie przepuszczę :mad:

no i było mi przykro jak Iwona wręczała mi nagrode za I miejsce w agility i powiedziała "zabrakło pucharków" :placz: :placz: a były takie ładne :placz:

Posted

Gratulację dla startujących :multi: :multi:

niedługo zmonopolizujemy świat agility :evil_lol:

[SIZE=1]niech mnie ktoś wtajemniczy, bom ułomna.... na czym polega owy egzamin? :oops: [/SIZE]