Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś zrobiłam objazdówkę za placem i ....

1. niestetyu w hubercie odpada - za mało miejsca i za blisko konie
2. tereny okoliczne niestety sa w dzierżawie i nikt ich podnająć nie może
3. plac przy trasie łazienkowskiej - nawet niezłe miejsce ale teren poszedł pod młotek wiec można ćwiczyć ale bez stacjonat :crazyeye:

4. .. i pojechalismy na tereny okolic mostu siekierkowskiego i tam na posejsji u pewnego pana jest łączka ogrodzona i różne garaże !!!!!
w środę jedziemy oglądać z Elą i ewentualnie rozmawiać z Panem o dzierżawie ponieważ na dzień dzisiejszy powiedział że nie ma problemu.
dojazd autobusem nr 108

Posted

Super!! :loveu: miejmy nadzieje ze sie uda bo krevetka ma juz totalnego swira... :evil_lol:
A czy to znaczy ze bedziemy biegac u kogos na dzialce? :diabloti:

P.S. zglosilam Bellcie na IAL! :p :)

Posted

To super! Może wreście coś się ruszy...:multi:
[quote name='campanulla']P.S. zglosilam Bellcie na IAL! :p :)[/quote]
Fajnie, wreszcie ją zobaczę. :loveu:

Posted

to trzymamy kciuki my z Muff też :)

a ja zobaczę ja to nie wyjdzie na terenie mojej podstawówki, przy Powsińskiej na sadybie, moze tam...

ale mam nadzieję, że sie z siekierkami uda :loveu:

Posted

Super Aniu ze Belle zgłosiłas! Nareszcie nasze "siostrzczki" sie poznaja!! :) :) A co do placu tp dla mnie troche daleko... ale zobaczymy, moze da sie cuś załatwić.

Posted

[quote name='campanulla']
P.S. zglosilam Bellcie na IAL! :p :)[/quote]
:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: moje małe kudłate cudeńko, nareszcie:loveu:

Super że coś się z terenem ruszyło nowego:p

Posted

Kus zgloszony, zobaczymy co na to powie wet we wtorek :cool3: no i jestem ciekawa jak to bedzie po prawie 5 miesiecznej przerwie (reka+Belgia) :mad: :mad:

tez mam nadzieje ze teren okaze sie trafiony
PS ma ktos moze miejsce w samochodzie dla chudego goldena:) i wlascicielki

Posted

No niestety bardzo daleko, przynajmniej dla nas. Jeżeli się okaże ten teren udany to super, ale my niestety już na treningi nie dojedziemy...:roll: Cóż, i tak Żwirek nie jest już młodzikiem, będziemy jeździć na zawody tylko:cool3:

Ew. gdyby z żadnym terenem nie wypaliło to niedaleko mnie (dojeżdżają 723 i 801) być może jest teren- nie mam żadnych szczegółowych info ,w razie co mogę się wybrać. Ogółem moja koleżanka parę lat temu chodziła tam z suką na szkolenie. To jest płaskie pole w lasku, za pagórkiem który dzieli je od drogi (tak przynajmniej wynika z 'zeznań'). Z opowiadań wydawało się niezłe, odosobnione, jest gdzie psy wysikać, tylko ogrodzenia niet...:roll:

Posted

[quote name='ogromek']tez mam nadzieje ze teren okaze sie trafiony
PS ma ktos moze miejsce w samochodzie dla chudego goldena:) i wlascicielki[/quote]

Ze mna jedzie tylko Beata więc mogę Was zabrać, ale jadę z Bródna.

Posted

Jana jedzie ze mną.

Ja czegoś nie rozumiem odnośnie terenu. Szkoła dziewczyn na Wilanowie z dobrym dojazdem od metra była za daleko, a Most Siekierkowski jest ok? Nie żebym się czepiała, ale to jest dziwne. :roll:
Elka twierdziła, że Wilanów jest za daleko (w ramach wyjaśnienia)

Posted

Hmm, no wlansie. Wilanow moze nie jest jakos koszmarnie blisko ale jak ktos ma metro, albo 117 pod osba to praktycznie gora 30 min. i jest na miejscu. Ja spod Galerii Mokotów 117 jadę góra 20 min jezeli naprawde sa ekstra korki na dolinie sluzewieckiej. A tak poza tym, to ekstra dojazd jest równiez z metra wilanowska. 117 tez jezdzi spod naszego byłego terenu. Wiec powiedzcie mi, czy most siekierkowski bylby lepszym rozwiązaniem niz ta szkola?! Przed wyborem warto sie poważnie zastanowić bo pewnie wiekszosc osob nie bedzie mogla dojedac az tam, bo to jest dopiero daleko. prosze, zastanówcie sie!

Posted

niektorzy maja spory kawalek do metra...:razz:

zreszta, to ze teren bedzie sprawdzany, wcale nie oznacza, ze bedzie zaakceptowany, wiec na razie nie ma co narzekac:p

ps. 'daleko' to pojecie wysoce wzgledne...:eviltong:[SIZE=1][COLOR=white](ja np. do mostu moge dojechac jednym autobusem, a do wilanowa co najmniej 3 autobusami + metrem:eviltong: )[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black]s.;) [/COLOR]

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']niektorzy maja spory kawalek do metra...:razz:

zreszta, to ze teren bedzie sprawdzany, wcale nie oznacza, ze bedzie zaakceptowany, wiec na razie nie ma co narzekac:p

ps. 'daleko' to pojecie wysoce wzgledne...:eviltong:[SIZE=1][COLOR=white](ja np. do mostu moge dojechac jednym autobusem, a do wilanowa co najmniej 3 autobusami + metrem:eviltong: )[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black]s.;) [/COLOR][/quote] No widzisz Sylwia. Ja żeby dojechać do metra muszę jechać dwoma autobusami, pomijam fakt, że na najbliższy przystanek z domu mam 4km. Żeby dojechać do mostu mam autobusów 5 i 50km od domu, co na moje warunki daje minimum 3h w jedną stronę. Do metra jadę 1,5h. Dla mnie to kolosalna różnica, pomijam mojego psa który do najaktywniejszych nie należy i podróże nie są mu obojętne...:roll:

Posted

[quote name='zakla']No widzisz Sylwia. Ja żeby dojechać do metra muszę jechać dwoma autobusami, pomijam fakt, że na najbliższy przystanek z domu mam 4km. Żeby dojechać do mostu mam autobusów 5 i 50km od domu, co na moje warunki daje minimum 3h w jedną stronę. Do metra jadę 1,5h. Dla mnie to kolosalna różnica, pomijam mojego psa który do najaktywniejszych nie należy i podróże nie są mu obojętne...:roll:[/quote]
ale ja nie mowie, ze bede sie upierac przy moscie:roll: , chodzilo mi tylko i wylacznie o to, zeby pokazac, ze dla kazdego daleko to co innego...;)

zobaczymy co jutro wyjdzie z inspekcji;)

Posted

Cóż, ja mieszkam w Centrum, więc wszędzie mam blisko ;) Nic jeszcze z tym terenem nie jest pewne, może lepiej na razie nie krytykować :D [SIZE=1]A co do mojej szkoły... przynajmniej się nie ośmieszę <joke[/SIZE]> :)

Posted

Jeszcze się taki nie urodził, coby każdemu dogodził;)
Na razie nie ma żadnego terenu więc cieszmy się, jeśli w ogóle jakiś sensowny się znajdzie. Jak nam nie będzie odpowiadać, to będziemy szukać dalej.

Posted

Cóż, ja mieszkam na zadupiu i wszędzie mam daleko. Tylko do siebie mam blisko, ale tutaj to z pewnością nikomu się nie będzie chciało dojechać, mimo że dwa ztm kursują i kilka prywatnych:lol:
Dlatego ja mówię, że fajnie będzie jak się znajdzie cokolwiek, jak będę miała gówniany dojazd to po prostu nie będę przyjeżdżała, jeden w te czy we wtę, co to za różnica?:eviltong: Dopiero z poczwarkiem będę musiała się zmusić i jeździć choćby te 50km...:roll:

EDIT: U mnie jest świetne boisko- nawet dwa :lol: Spory plac, w większości otrawiony, ogrodzone ze wszystkich stron, tylko nie ma budki na przeszkody... ale pole za plotem :lol:

Posted

Takich terenów na na Kabatach i Natolinie jest multum, ale co z tego, jeśli to za daleko?

Nie chciałam się czepiać pomysłu, tylko sposób wybierania terenu wydaje mi się trochę dziwny (albo za skomplikowany jak na mój mały umysł ;)).
Gdyby ten Wilanów nam nie pasował, bo teren jest za mały/ za dużo ludzi/ nie ma miejsca na przeszkody/ nie podoba nam się okolica, to byłoby spoko. Ale argument, że "za daleko" jest dziwny (moim zdaniem), bo wszyskie pasujące tereny są daleko.

Posted

A Żakla, bo bliżej Twojej wsi jak się jedzie w strone Legionowa przy ratuszu m.st dzielnicy warszawa (chyba) białołęka jest taki plac z domkiem... ogrodzony i stoja tem dwie takie pseudo kładki żółto-niebieskie...
kojażysz? tam też ztm jeżdżą i w weekend to dojazd z centrum jak sądze to około 0.5h i z bródna blisko :razz: