Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie grzmi, a przed chwilą było oberwanie chmury....

cuś kiepsko widzę to spotkanie :shake:

jesli do 18 nie będzie jako-tako to rezygnujemy (to do wszystkich, bo bez sensu byłoby czekanie na grupę skoro nie przyjdzie - w przypadku osób mieszkających dalej)

będę was informować o stanie meteroologicznym nieopodal Pól:lol: :lol: :lol:

Posted

A u mnie co chwila przelotne opady...:shake: A i tak nie uda mi się przyjechać i z tego co się zapowiada to albo się już kompletnie do końca zhańbimy na tych zawodach, albo w ogóle nie weźmiemy w nich udziału:roll:

A oto panienka z okienka, co domku pilnie poszukuje!
[img]http://img470.imageshack.us/img470/8994/9qb0.jpg[/img]

A mi net znowu nawala, wrr:angryy:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Gdzie Wy mieszkacie :evil_lol: , u mnie sloneczko na przemian z chmurkami, zadnego deszczu :cool3: .[/quote]
No cóż, uroki życia na wsi :lol: . W stolycy uczciwie leje :diabloti: .

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Gdzie Wy mieszkacie :evil_lol: , u mnie sloneczko na przemian z chmurkami, zadnego deszczu :cool3: .[/quote]

Ola u mnie za miastem dokladnie tak samo! :cool3: Sloneczko czasem tak razi w oczy ze nie da sie malowac!! :evil_lol:

Posted

[quote name='campanulla']Ola u mnie za miastem dokladnie tak samo! :cool3: Sloneczko czasem tak razi w oczy ze nie da sie malowac!! :evil_lol:[/quote]
Hihi nie ma jak mieszkac po wlasciwej :evil_lol: stronie stolycy :evil_lol: . A w ktorym miejscu w Zalesiu jezdes :cool3: .

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Hihi nie ma jak mieszkac po wlasciwej :evil_lol: stronie stolycy :evil_lol: . A w ktorym miejscu w Zalesiu jestes :cool3: .[/quote]

a o co dokladnie pytasz? :razz: ul. Leśnych Boginek jesli Ci to cos mowi! praktycznie centrum Zalesia Górnego! :p

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Bo ja mieszkam blisko, tylko nie wiem gdzie ta Twoja ulica :eviltong: .[/quote]

To Ty pewnie mieszkasz gdzies w okolicach ---> Piaseczno, Mysiadło, Zalesie Dolne? jak Ci sie bedzie nudzilo to zpraszam! :cool3:
skoro nie wiesz gdzie moja ulica to otworz mape i poszukaj! :evil_lol:

Posted

[quote name='campanulla']To Ty pewnie mieszkasz gdzies w okolicach ---> Piaseczno, Mysiadło, Zalesie Dolne? jak Ci sie bedzie nudzilo to zpraszam! :cool3:
skoro nie wiesz gdzie moja ulica to otworz mape i poszukaj! :evil_lol:[/quote]
PRAWIE trafilas :evil_lol: , a nawet masz sciagawke u mnie w danych :cool3: , hihi, mieszkam w Konstancinie :eviltong: .

Posted

Czy ktoś z dzisiejszych frisbee'owców ma jakieś sugestie?

bo ja powiem tak, na Mokotowie na przemian jest ściana deszczu i spokój... obwiam się że nawet jesli przestanie padać o 18 to będziemy się taplac w basenie a nie rzucać dyskiem.

co Wy na to?

Posted

[quote name='aga.aksa']Czy ktoś z dzisiejszych frisbee'owców ma jakieś sugestie?

bo ja powiem tak, na Mokotowie na przemian jest ściana deszczu i spokój... obwiam się że nawet jesli przestanie padać o 18 to będziemy się taplac w basenie a nie rzucać dyskiem.

co Wy na to?[/quote]
Znaczy sie mamy wziac kostiumy :cool3: :evil_lol: .

Posted

ja wlasnie wrocilam z zakupow i jestem cala mokra, wiec o jeden deszcz wiecej mi juz nie zaszkodzi:evil_lol: decydujcie, ja bede do końca czekac na decyzje ;)
a jak nie dziś, to może jutro? Musze sie jakoś przygotować do tych ME:lol:

s.

Posted

[quote name='Ka-Vanga']PRAWIE trafilas :evil_lol: , a nawet masz sciagawke u mnie w danych :cool3: , hihi, mieszkam w Konstancinie :eviltong: .[/quote]

no tak faktycznie! :lol: wybacz ale nie zauwazylam! :roll: :evil_lol: w kazdym razie fajnie wiedziec ze mieszkasz blisko! :loveu:

Posted

[quote name='campanulla']no tak faktycznie! :lol: wybacz ale nie zauwazylam! :roll: :evil_lol: w kazdym razie fajnie wiedziec ze mieszkasz blisko! :loveu:[/quote]
To kiedy mnie, yyyy sorrki nas zapraszasz :cool3: :evil_lol: ;) .

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Znaczy sie mamy wziac kostiumy :cool3: :evil_lol: .[/QUOTE]

to może zrobimy [SIZE="3"][U]Konkurs Miss Mokrego Podkoszulka CDT 2006[/U][/SIZE] :evil_lol:

ja chyba normalnie spasuję bo mi pies zmieni się w żabę :diabloti:

Posted

Tak tak, przełożyć frisbee na jutro (skoro i tak drzewo leży:roll:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: