MAKAron Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Hmm, szkoda ze drzewa nie usunieto.. ale do jutra moze cos sie z tym zrobi :D Musi! a jak nie, to trudno :) jakos damy se rade ;P Quote
Ludek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A w Centrum leje i nie mogę wyjść z pracy :(. Quote
aga.aksa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 u mnie grzmi, a przed chwilą było oberwanie chmury.... cuś kiepsko widzę to spotkanie :shake: jesli do 18 nie będzie jako-tako to rezygnujemy (to do wszystkich, bo bez sensu byłoby czekanie na grupę skoro nie przyjdzie - w przypadku osób mieszkających dalej) będę was informować o stanie meteroologicznym nieopodal Pól:lol: :lol: :lol: Quote
zakla Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A u mnie co chwila przelotne opady...:shake: A i tak nie uda mi się przyjechać i z tego co się zapowiada to albo się już kompletnie do końca zhańbimy na tych zawodach, albo w ogóle nie weźmiemy w nich udziału:roll: A oto panienka z okienka, co domku pilnie poszukuje! [img]http://img470.imageshack.us/img470/8994/9qb0.jpg[/img] A mi net znowu nawala, wrr:angryy: Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Gdzie Wy mieszkacie :evil_lol: , u mnie sloneczko na przemian z chmurkami, zadnego deszczu :cool3: . Quote
Mokka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Gdzie Wy mieszkacie :evil_lol: , u mnie sloneczko na przemian z chmurkami, zadnego deszczu :cool3: .[/quote] No cóż, uroki życia na wsi :lol: . W stolycy uczciwie leje :diabloti: . Quote
campanulla Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Gdzie Wy mieszkacie :evil_lol: , u mnie sloneczko na przemian z chmurkami, zadnego deszczu :cool3: .[/quote] Ola u mnie za miastem dokladnie tak samo! :cool3: Sloneczko czasem tak razi w oczy ze nie da sie malowac!! :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='campanulla']Ola u mnie za miastem dokladnie tak samo! :cool3: Sloneczko czasem tak razi w oczy ze nie da sie malowac!! :evil_lol:[/quote] Hihi nie ma jak mieszkac po wlasciwej :evil_lol: stronie stolycy :evil_lol: . A w ktorym miejscu w Zalesiu jezdes :cool3: . Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Mokka']No cóż, uroki życia na wsi :lol: . W stolycy uczciwie leje :diabloti: .[/quote] Co nie :evil_lol: . Quote
campanulla Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Hihi nie ma jak mieszkac po wlasciwej :evil_lol: stronie stolycy :evil_lol: . A w ktorym miejscu w Zalesiu jestes :cool3: .[/quote] a o co dokladnie pytasz? :razz: ul. Leśnych Boginek jesli Ci to cos mowi! praktycznie centrum Zalesia Górnego! :p Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Bo ja mieszkam blisko, tylko nie wiem gdzie ta Twoja ulica :eviltong: . Quote
campanulla Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Bo ja mieszkam blisko, tylko nie wiem gdzie ta Twoja ulica :eviltong: .[/quote] To Ty pewnie mieszkasz gdzies w okolicach ---> Piaseczno, Mysiadło, Zalesie Dolne? jak Ci sie bedzie nudzilo to zpraszam! :cool3: skoro nie wiesz gdzie moja ulica to otworz mape i poszukaj! :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='campanulla']To Ty pewnie mieszkasz gdzies w okolicach ---> Piaseczno, Mysiadło, Zalesie Dolne? jak Ci sie bedzie nudzilo to zpraszam! :cool3: skoro nie wiesz gdzie moja ulica to otworz mape i poszukaj! :evil_lol:[/quote] PRAWIE trafilas :evil_lol: , a nawet masz sciagawke u mnie w danych :cool3: , hihi, mieszkam w Konstancinie :eviltong: . Quote
aga.aksa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Czy ktoś z dzisiejszych frisbee'owców ma jakieś sugestie? bo ja powiem tak, na Mokotowie na przemian jest ściana deszczu i spokój... obwiam się że nawet jesli przestanie padać o 18 to będziemy się taplac w basenie a nie rzucać dyskiem. co Wy na to? Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='aga.aksa']Czy ktoś z dzisiejszych frisbee'owców ma jakieś sugestie? bo ja powiem tak, na Mokotowie na przemian jest ściana deszczu i spokój... obwiam się że nawet jesli przestanie padać o 18 to będziemy się taplac w basenie a nie rzucać dyskiem. co Wy na to?[/quote] Znaczy sie mamy wziac kostiumy :cool3: :evil_lol: . Quote
Tess Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Mi tam deszcze i błoto niestraszne! ;) :lol: Jeśli się zdecydujecie iść, to ja napewno przyjdę... :evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ja wlasnie wrocilam z zakupow i jestem cala mokra, wiec o jeden deszcz wiecej mi juz nie zaszkodzi:evil_lol: decydujcie, ja bede do końca czekac na decyzje ;) a jak nie dziś, to może jutro? Musze sie jakoś przygotować do tych ME:lol: s. Quote
campanulla Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Ka-Vanga']PRAWIE trafilas :evil_lol: , a nawet masz sciagawke u mnie w danych :cool3: , hihi, mieszkam w Konstancinie :eviltong: .[/quote] no tak faktycznie! :lol: wybacz ale nie zauwazylam! :roll: :evil_lol: w kazdym razie fajnie wiedziec ze mieszkasz blisko! :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='campanulla']no tak faktycznie! :lol: wybacz ale nie zauwazylam! :roll: :evil_lol: w kazdym razie fajnie wiedziec ze mieszkasz blisko! :loveu:[/quote] To kiedy mnie, yyyy sorrki nas zapraszasz :cool3: :evil_lol: ;) . Quote
aga.aksa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Znaczy sie mamy wziac kostiumy :cool3: :evil_lol: .[/QUOTE] to może zrobimy [SIZE="3"][U]Konkurs Miss Mokrego Podkoszulka CDT 2006[/U][/SIZE] :evil_lol: ja chyba normalnie spasuję bo mi pies zmieni się w żabę :diabloti: Quote
zakla Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Tak tak, przełożyć frisbee na jutro (skoro i tak drzewo leży:roll:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
PsychoSzczurek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 dobra, ja jade, najwyżej zmokne raz jeszcze:lol: Zakla, jutro też moge być:razz: Quote
Recommended Posts