WŁADCZYNI Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Mokka czy ja przypominam rysia wilka czy niedźwiedzia? Chlip ide się wypłakać w psie futro! Łukasz a co powiesz na ludzi którzy od godziny 7:30 rano kują schody w przedszkolu które mam w bloku grrr A robotników macie bardzo mrauu widziałam ich - w większości pracują bez koszulek "ciacha";) Quote
MAKAron Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 No tak, nie ma to jak spoceni robotnicy... :p Quote
zakla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='ŁukaszK']wilki rysie i niedzwiedzie sa fajne... :diabloti: a na pewno fajniejsze od bandy robotnikow ktora obklada blok styropianem i siedzi caly dzien na rusztowaniach i gapi sie na ciebie przez okno... :eviltong: heh... za kilka dni nasto czeka... :angryy:[/quote] Fajnie Wy tam macie, u mnie niedziwiedzi nie ma:placz: Ale za to sa stada dzikow i sarenki:lol: A wilki to u mnie po ogrodzie qrdesz biegaja:eviltong: Rysie w lesie byly, ale sie zmyly. Ale lisy biegaja i zajace :lol: A na przepieknych i jakze mniamusnych pol nagich robotnikow moge sie napatrzec do woli jadac przez jablonne, bo chodzniki robia:loveu: No i jeszcze w szkole moglam ich ogladac przez okno bo sale gimnastyczna budowali, ale juz w szkole nie siedze:placz: Taka jestem dzielna :D Quote
zakla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Agrrr! Co tu tak cicho?! Nudzi mi sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gratisowo mam very bojowy nastroj, niech mnie ktos...wywali przez okno/przytuli/wrzuci na drzewo/przyjedzie i pojdzie w nocy na spacer po okolicy:loveu: Quote
MAKAron Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nie tylko tobie sie nudzi ;P Ja juz z utesknieniem czekam na moj pierwszy oboz CAVANO :D:D:D:D Quote
Aldra Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='zakla']Agrrr! Co tu tak cicho?! Nudzi mi sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gratisowo mam very bojowy nastroj, niech mnie ktos...wywali przez okno/przytuli/wrzuci na drzewo/przyjedzie i pojdzie w nocy na spacer po okolicy:loveu:[/quote] Ja mam do Ciebie strasznie daleko, ale z checia Cie :calus: :loveu: Quote
stereo Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Wiecie coś o zawodach 8 i 9 lipca w Warszawie? Jakie papiery trzeba wyrobić, żeby startować w zawodach oficjalnych? Wystawiają je od ręki czy trzeba czekać? Czy na wszystkich zawodach oficjalnych organizują zerówki? Quote
zakla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='stereo']Wiecie coś o zawodach 8 i 9 lipca w Warszawie? Jakie papiery trzeba wyrobić, żeby startować w zawodach oficjalnych? Wystawiają je od ręki czy trzeba czekać? Czy na wszystkich zawodach oficjalnych organizują zerówki?[/quote] tylko w Lacku do tej pory byly zerowki. Musisz miec czlonkostwo zk. [SIZE=4]Ola[/SIZE], dzieki:loveu: Quote
campanulla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='stereo']Wiecie coś o zawodach 8 i 9 lipca w Warszawie? Jakie papiery trzeba wyrobić, żeby startować w zawodach oficjalnych? Wystawiają je od ręki czy trzeba czekać? Czy na wszystkich zawodach oficjalnych organizują zerówki?[/quote] to ja rozwine wypowiedz Zakli. :loveu: zazwyczaj nie ma zerowek na zawodach oficjalnych. w Łacku byly po raz pierwszy ale wszystko zalezy od organizatorow... poza tym mimo to i tak obowiazywaly kryteria wiekowe... zeby startowac na takich oficjalnych zawodach pies musi miec ukonczone 18 miesiecy. wymagana jest rowniez znajomosc wszystkich przeszkod lacznie z kolem hustawka i slalomem (czyli wszystko jak w openach). jesli chodzi o 'papiery': musisz sie zarejestrowac w zwiazku kynologicznym oraz miec oplacona skladke czlonkowska na dany rok. :p Quote
zakla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='campanulla']to ja rozwine wypowiedz Zakli. :loveu: [/quote]A przytulisz??:cool3: Albo odpiszesz na sesemesa:mad: Quote
stereo Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Dzięki. A w zerówkch (jeśli już się takowe pojawią) też trzeba umieć huśtawkę i koło? Wiecie coś o zawodach w Warszawie? Bo na niektórych harmonogramach takie są wpisane, ale poza tym to nic o nich nie słychać. A co do opłaty członkowskiej: Jeśli bym się zapisała teraz, to zapłacone będę miała do końca tego roku czy do lipca nastepnego? Quote
zakla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='stereo']Dzięki. A w zerówkch (jeśli już się takowe pojawią) też trzeba umieć huśtawkę i koło? Wiecie coś o zawodach w Warszawie? Bo na niektórych harmonogramach takie są wpisane, ale poza tym to nic o nich nie słychać. A co do opłaty członkowskiej: Jeśli bym się zapisała teraz, to zapłacone będę miała do końca tego roku czy do lipca nastepnego?[/quote] O zawodach nic wiecej nie wiadomo, niz jest na dogo. Skaldka jest na rok. Dlatego ja w listopadzie odpuscilam sobei oficjale, i dpoeri w styczniu pojechalam sie zapisac. Quote
campanulla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='zakla']A przytulisz??:cool3: Albo odpiszesz na sesemesa:mad:[/quote] :calus: [B]Stereo:[/B] zerowki to zerowki wiec kola hustawki i slalomu nie ma... inaczej nie byloby sensu ich robic bo mimo wszystko pies tez musi miec ukonczone 18 miesiecy... ;) Quote
stereo Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Moja sunia ma już 19. :) Ale się szybko starzeje... Quote
zakla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='campanulla']:calus: [/quote] no dobra, a sesemes??:lol: Quote
Mokka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='zakla']O zawodach nic wiecej nie wiadomo, niz jest na dogo. [B]Skaldka jest na rok.[/B] Dlatego ja w listopadzie odpuscilam sobei oficjale, i dpoeri w styczniu pojechalam sie zapisac.[/quote] Składka jest na dany rok. Nie ma znaczenia, czy jesteś członkiem od dawna, czy zapiszesz się pod koniec roku, płacisz całą składkę za rok 2006, a w następnym roku znów od nowa. O zawodach w Warszawie wiemy tyle, co na dogo, ale organizowane są przez ZT RUSS, a oni nigdy zerówek nie robią, więc nie liczyłabym i tym razem... Quote
zakla Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Mokka']Składka jest na dany rok. Nie ma znaczenia, czy jesteś członkiem od dawna, czy zapiszesz się pod koniec roku, płacisz całą składkę za rok 2006, a w następnym roku znów od nowa. [/quote] I tak właśnie napisałam, że w listopadzie się nie zapisywałam, bo w styczniu i tak musiałabym zapłacić za kolejny rok ;) Quote
talut Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ja się głupia w grudniu zapisałam i miałam te 30 (czy ileś) zł w plecy :razz: wszystko przez zimowy NDM, na który i tsk nie zdążyłam zgłosić :angryy: robimy dzisiaj nasz konkurs na podkładkę? mam nawet zakupioną czekoladę :cool3: Quote
Romas Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ja chetnie sie pokonkursuje jesli dojade.Bianke cos pogryzlo i okropnie jej sluchly uszy ,byc moze wyladujemy u wet zamiast na treningu :-( Gdyby mnie nie bylo to wybaczcie . Quote
WŁADCZYNI Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Biedna Bianka wymiziaj ją! Robactwo jest jakieś nadaktywne w tym roku- pół roku zimy nie dało rady ich wymrozić?! My się slalomujemy między nogami :) Quote
MAKAron Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 No tak masz racje ze jest nadaktywne, moj Makaronik miał już kleszcze na uszku ;( :mad: Quote
Sajko Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Czy dobrze kojarzę, że my w sobotę na 19 mamy być?:evil_lol: Quote
campanulla Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Sajko']Czy dobrze kojarzę, że my w sobotę na 19 mamy być?:evil_lol:[/quote] bardzo dobrze kojarzysz! :p bedziesz prawda? :diabloti: Quote
WŁADCZYNI Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 My jak na razie 0 kleszczy na liczniku (odpukać puk puk) ale to chyba zalezy od charakteru (ta otaczająca nas aura zła:D) Quote
Recommended Posts