Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mokka czy ja przypominam rysia wilka czy niedźwiedzia? Chlip ide się wypłakać w psie futro!
Łukasz a co powiesz na ludzi którzy od godziny 7:30 rano kują schody w przedszkolu które mam w bloku grrr A robotników macie bardzo mrauu widziałam ich - w większości pracują bez koszulek "ciacha";)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ŁukaszK']wilki rysie i niedzwiedzie sa fajne... :diabloti: a na pewno fajniejsze od bandy robotnikow ktora obklada blok styropianem i siedzi caly dzien na rusztowaniach i gapi sie na ciebie przez okno... :eviltong: heh... za kilka dni nasto czeka... :angryy:[/quote] Fajnie Wy tam macie, u mnie niedziwiedzi nie ma:placz: Ale za to sa stada dzikow i sarenki:lol: A wilki to u mnie po ogrodzie qrdesz biegaja:eviltong: Rysie w lesie byly, ale sie zmyly. Ale lisy biegaja i zajace :lol:

A na przepieknych i jakze mniamusnych pol nagich robotnikow moge sie napatrzec do woli jadac przez jablonne, bo chodzniki robia:loveu: No i jeszcze w szkole moglam ich ogladac przez okno bo sale gimnastyczna budowali, ale juz w szkole nie siedze:placz:

Taka jestem dzielna :D

Posted

Agrrr! Co tu tak cicho?! Nudzi mi sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gratisowo mam very bojowy nastroj, niech mnie ktos...wywali przez okno/przytuli/wrzuci na drzewo/przyjedzie i pojdzie w nocy na spacer po okolicy:loveu:

Posted

[quote name='zakla']Agrrr! Co tu tak cicho?! Nudzi mi sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gratisowo mam very bojowy nastroj, niech mnie ktos...wywali przez okno/przytuli/wrzuci na drzewo/przyjedzie i pojdzie w nocy na spacer po okolicy:loveu:[/quote]

Ja mam do Ciebie strasznie daleko, ale z checia Cie :calus: :loveu:

Posted

Wiecie coś o zawodach 8 i 9 lipca w Warszawie?
Jakie papiery trzeba wyrobić, żeby startować w zawodach oficjalnych? Wystawiają je od ręki czy trzeba czekać?
Czy na wszystkich zawodach oficjalnych organizują zerówki?

Posted

[quote name='stereo']Wiecie coś o zawodach 8 i 9 lipca w Warszawie?
Jakie papiery trzeba wyrobić, żeby startować w zawodach oficjalnych? Wystawiają je od ręki czy trzeba czekać?
Czy na wszystkich zawodach oficjalnych organizują zerówki?[/quote] tylko w Lacku do tej pory byly zerowki. Musisz miec czlonkostwo zk.

[SIZE=4]Ola[/SIZE], dzieki:loveu:

Posted

[quote name='stereo']Wiecie coś o zawodach 8 i 9 lipca w Warszawie?
Czy na wszystkich zawodach oficjalnych organizują zerówki?[/quote]

to ja rozwine wypowiedz Zakli. :loveu:

zazwyczaj nie ma zerowek na zawodach oficjalnych. w Łacku byly po raz pierwszy ale wszystko zalezy od organizatorow... poza tym mimo to i tak obowiazywaly kryteria wiekowe...
zeby startowac na takich oficjalnych zawodach pies musi miec ukonczone 18 miesiecy. wymagana jest rowniez znajomosc wszystkich przeszkod lacznie z kolem hustawka i slalomem (czyli wszystko jak w openach).
jesli chodzi o 'papiery': musisz sie zarejestrowac w zwiazku kynologicznym oraz miec oplacona skladke czlonkowska na dany rok. :p

Posted

Dzięki.

A w zerówkch (jeśli już się takowe pojawią) też trzeba umieć huśtawkę i koło?

Wiecie coś o zawodach w Warszawie? Bo na niektórych harmonogramach takie są wpisane, ale poza tym to nic o nich nie słychać.

A co do opłaty członkowskiej: Jeśli bym się zapisała teraz, to zapłacone będę miała do końca tego roku czy do lipca nastepnego?

Posted

[quote name='stereo']Dzięki.

A w zerówkch (jeśli już się takowe pojawią) też trzeba umieć huśtawkę i koło?

Wiecie coś o zawodach w Warszawie? Bo na niektórych harmonogramach takie są wpisane, ale poza tym to nic o nich nie słychać.

A co do opłaty członkowskiej: Jeśli bym się zapisała teraz, to zapłacone będę miała do końca tego roku czy do lipca nastepnego?[/quote]
O zawodach nic wiecej nie wiadomo, niz jest na dogo. Skaldka jest na rok. Dlatego ja w listopadzie odpuscilam sobei oficjale, i dpoeri w styczniu pojechalam sie zapisac.

Posted

[quote name='zakla']A przytulisz??:cool3: Albo odpiszesz na sesemesa:mad:[/quote]

:calus:

[B]Stereo:[/B] zerowki to zerowki wiec kola hustawki i slalomu nie ma... inaczej nie byloby sensu ich robic bo mimo wszystko pies tez musi miec ukonczone 18 miesiecy... ;)

Posted

[quote name='zakla']O zawodach nic wiecej nie wiadomo, niz jest na dogo. [B]Skaldka jest na rok.[/B] Dlatego ja w listopadzie odpuscilam sobei oficjale, i dpoeri w styczniu pojechalam sie zapisac.[/quote]
Składka jest na dany rok. Nie ma znaczenia, czy jesteś członkiem od dawna, czy zapiszesz się pod koniec roku, płacisz całą składkę za rok 2006, a w następnym roku znów od nowa.
O zawodach w Warszawie wiemy tyle, co na dogo, ale organizowane są przez ZT RUSS, a oni nigdy zerówek nie robią, więc nie liczyłabym i tym razem...

Posted

[quote name='Mokka']Składka jest na dany rok. Nie ma znaczenia, czy jesteś członkiem od dawna, czy zapiszesz się pod koniec roku, płacisz całą składkę za rok 2006, a w następnym roku znów od nowa.
[/quote] I tak właśnie napisałam, że w listopadzie się nie zapisywałam, bo w styczniu i tak musiałabym zapłacić za kolejny rok ;)

Posted

ja się głupia w grudniu zapisałam i miałam te 30 (czy ileś) zł w plecy :razz: wszystko przez zimowy NDM, na który i tsk nie zdążyłam zgłosić :angryy:

robimy dzisiaj nasz konkurs na podkładkę? mam nawet zakupioną czekoladę :cool3:

Posted

Ja chetnie sie pokonkursuje jesli dojade.Bianke cos pogryzlo i okropnie jej sluchly uszy ,byc moze wyladujemy u wet zamiast na treningu :-( Gdyby mnie nie bylo to wybaczcie .