Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten padalec ochydny zerwał kolejną obroże, pozostało mi kupić ładną w rozmiarze na bernardyna, albo jakiegoś molosa:( Nawet łańcuch juz nadgieła, ale to nie problem-kombinerki i działa;) I tej na trenigach co nosi jeszcze nie popsuła. Wszystkie z zatrzaskiem kończą swój żywot szybko bo ten czuubek jest nawiedzony. :)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']to żaden kaganiec:obrazic: tylko mój nowy piesek, o ulepszonej, areodynamicznej sylwetce, w super żywej formie, o imieniu Ał:evil_lol:[/quote]

nie wysilaj sie tak. nikt tego nie zrozumie bo nie byl z nami w przedziale o pieknej nocnej godzinie kiedy to wyjawilas nam swoja tajemnice... :cool3:

Posted

[quote name='zakla']
[B]Ola[/B], udusic??:mad:[/quote]

:obrazic: dus - nawet sie nie wahaj - wiedzialam ze moglabys to Irdzie zrobic :cool3: ;)

Posted

[quote name='Tusek']Co Ty Sylwia z Ałem zrobiłaś??? jakiś niesamowicie spokojny...
a jak on po podróży? mały diabeł był w pociągu :evil_lol:[/quote]

jak to co zrobila? przecie juz prawda wyszla na jaw! :cool3: Ał ma szczeniaki i to one go tak wymeczyly! :eviltong: Sylwia by nie dala rady, tak sadze... :evil_lol:

Posted

[quote] Co Ty Sylwia z Ałem zrobiłaś??? jakiś niesamowicie spokojny...
a jak on po podróży? mały diabeł był w pociągu :evil_lol:[/quote] Mój Aniołecek diabłem?? Trochę jest nadpobudliwy, przyznaję, ale był najgrzeczniejszy z piesów(nie to co Mufka:diabloti:)
ps. Nadal się śmiejesz??

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Upał Wam zaszkodził:D[/quote]
tak sadzisz? :cool1: a dlaczego? to wykluczone! my tylko odkrywamy prawde przed ktora Sylwia tak dlugo sie bronila! :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='campanulla']kiedy [B]JA[/B] sie [B]NIE ZGADZAM [/B]ot co!!!!!!! :nono::x:zly7::evil_lol::eviltong:[/quote]

Aniu :crazyeye: Jak to milo z Twojej strony - czuje sie wyrozniona :loveu: :loveu: :loveu:

hehe no i widzisz Zakla - i po co Ci to bylo :eviltong: a ja tylko w obronie Zwira stanelam (hehe i sie oplacilo bo zobacz jakie ja teraz mam 'plecy' :lol: ) ;)

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Może aparacik korygujący ząbki by się przydał;) (robią takie dla psów?:D)[/quote] nie doceniasz uroku psa:placz:on je tak ułożył do zdjęcia, żeby śmieszniej było:placz::eviltong:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']nie doceniasz uroku psa:placz:on je tak ułożył do zdjęcia, żeby śmieszniej było:placz::eviltong:[/quote]

:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek'] ale był najgrzeczniejszy z piesów(nie to co Mufka:diabloti:)
[/quote] że Muff jest dzikim, wstrętnym, nieposłusznym i wrednym stworzeniem to wiem, a że ubrana w skórę aniołka to juz nie moja wina :evil_lol:

jak zobaczyłam zdjecie Szejka to spadłam z krzesła! <hahaha>

Posted

znowu wyglądam jak głąb :lol:

a Zabiję was Sylwia za tego Szejka :mad:, ile razy wchodze i przejeżdżam na dół to mi się Szejk uśmiecha i z krzesła spadam :loveu:

Posted

[quote name='Tusek']znowu wyglądam jak głąb :lol:

a Zabiję was Sylwia za tego Szejka :mad:, ile razy wchodze i przejeżdżam na dół to mi się Szejk uśmiecha i z krzesła spadam :loveu:[/quote]
ile sylwii chcesz zabić skoro was?([SIZE=1]a może ja mam schizofrenie?):eviltong: [/SIZE][SIZE=2]i w jaki sposób?:cool3: i może nie siadaj na krześle to nie spadniesz więcej:evil_lol: [/SIZE]

Posted

Schizofrenię to ja mam duchową :lol: ksiądz mi tak powiedział ostatnio :cool1:
a z Szejkiem narazie nie będzie problemu, bo Twój post jest teraz pierwszy na nastepniej stronie :eviltong:

A Was Sylwio i tak zabiję!!!! chiciaż chyba powinna Ulę rozjechać bo On Szejka uśmiecha... :mad:

Posted

[quote name='Tusek']Schizofrenię to ja mam duchową :lol: ksiądz mi tak powiedział ostatnio :cool1:
[/quote]

Nie nie nie - no tego to ja nie popuszcze dopoki sie nie dowiem o co chodzi...
Marto apeluje - prosze opowiedz nam o tym wiecej ;)

Posted

[quote name='ŁukaszK'][B]grupowe z bialego:[/B]

[B][URL="http://img70.imageshack.us/img70/2620/b7555fb.jpg"]http://img70.imageshack.us/img70/2620/b7555fb.jpg[/URL][/B]
[/quote]

A ja jak zwykle wyszlam najladniej - jak to zwykle na zbiorowce Cavano ;)

Posted

Ludziska ,jak dalej bedzie taki upal to nie wiem czy piatkowy trening to dobry pomysl.O 17stej jest szczyt goraca i przejazd przez Warszawe w korkach z psem odpada.
Moze jesli ktos ma kontakt z Ela ,to pogadajcie o przeniesieniu na pozniejsza pore treningu.

Posted

[quote name='Aldra']
Marto apeluje - prosze opowiedz nam o tym wiecej ;)[/quote]
więc...
poszłam do kancelarii parafialnej po zgodę na bierzmowanie w innej parafii, Pan ksiądz spytał mni eczy chodzę na religię. Odpowiedziałam mu, że nie. nie naklamalam bo u mnie w szkole nie da się chodzić na religię bo jest o 7:30...
a on stw, że:
"chcesz się do bierzmowaniia przygotowywać a nie chodzisz na religię?! nie to jest rodzaj schizofrenii duchowej!!" :p

i nie dał mi zgody... :shake: