WŁADCZYNI Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ten padalec ochydny zerwał kolejną obroże, pozostało mi kupić ładną w rozmiarze na bernardyna, albo jakiegoś molosa:( Nawet łańcuch juz nadgieła, ale to nie problem-kombinerki i działa;) I tej na trenigach co nosi jeszcze nie popsuła. Wszystkie z zatrzaskiem kończą swój żywot szybko bo ten czuubek jest nawiedzony. :) Quote
campanulla Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']to żaden kaganiec:obrazic: tylko mój nowy piesek, o ulepszonej, areodynamicznej sylwetce, w super żywej formie, o imieniu Ał:evil_lol:[/quote] nie wysilaj sie tak. nikt tego nie zrozumie bo nie byl z nami w przedziale o pieknej nocnej godzinie kiedy to wyjawilas nam swoja tajemnice... :cool3: Quote
PsychoSzczurek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 eeh te moje tajemnice:cool3: a tak a propo szczeniaczka:razz: zobaczcie co od lat wisi u nas w pokoju [IMG]http://img272.imageshack.us/img272/143/przezn5ux.jpg[/IMG] czy to nie jest przeznaczenie??:diabloti: Quote
Aldra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='zakla'] [B]Ola[/B], udusic??:mad:[/quote] :obrazic: dus - nawet sie nie wahaj - wiedzialam ze moglabys to Irdzie zrobic :cool3: ;) Quote
campanulla Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Aldra']:obrazic: dus - nawet sie nie wahaj[/quote] kiedy [B]JA[/B] sie [B]NIE ZGADZAM [/B]ot co!!!!!!! :nono::x:zly7::evil_lol::eviltong: Quote
Tusek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Co Ty Sylwia z Ałem zrobiłaś??? jakiś niesamowicie spokojny... a jak on po podróży? mały diabeł był w pociągu :evil_lol: Quote
campanulla Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Tusek']Co Ty Sylwia z Ałem zrobiłaś??? jakiś niesamowicie spokojny... a jak on po podróży? mały diabeł był w pociągu :evil_lol:[/quote] jak to co zrobila? przecie juz prawda wyszla na jaw! :cool3: Ał ma szczeniaki i to one go tak wymeczyly! :eviltong: Sylwia by nie dala rady, tak sadze... :evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote] Co Ty Sylwia z Ałem zrobiłaś??? jakiś niesamowicie spokojny... a jak on po podróży? mały diabeł był w pociągu :evil_lol:[/quote] Mój Aniołecek diabłem?? Trochę jest nadpobudliwy, przyznaję, ale był najgrzeczniejszy z piesów(nie to co Mufka:diabloti:) ps. Nadal się śmiejesz?? Quote
campanulla Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']Upał Wam zaszkodził:D[/quote] tak sadzisz? :cool1: a dlaczego? to wykluczone! my tylko odkrywamy prawde przed ktora Sylwia tak dlugo sie bronila! :eviltong: :diabloti: Quote
PsychoSzczurek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='PsychoSzczurek'] ps. Nadal się śmiejesz??[/quote] a teraz?:evil_lol: [IMG]http://img462.imageshack.us/img462/2449/zuby7hq.jpg[/IMG] Quote
Aldra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='campanulla']kiedy [B]JA[/B] sie [B]NIE ZGADZAM [/B]ot co!!!!!!! :nono::x:zly7::evil_lol::eviltong:[/quote] Aniu :crazyeye: Jak to milo z Twojej strony - czuje sie wyrozniona :loveu: :loveu: :loveu: hehe no i widzisz Zakla - i po co Ci to bylo :eviltong: a ja tylko w obronie Zwira stanelam (hehe i sie oplacilo bo zobacz jakie ja teraz mam 'plecy' :lol: ) ;) Quote
WŁADCZYNI Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Może aparacik korygujący ząbki by się przydał;) (robią takie dla psów?:D) Quote
PsychoSzczurek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']Może aparacik korygujący ząbki by się przydał;) (robią takie dla psów?:D)[/quote] nie doceniasz uroku psa:placz:on je tak ułożył do zdjęcia, żeby śmieszniej było:placz::eviltong: Quote
WŁADCZYNI Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Doceniam- cudny jest, a ja lubie duuże psy (nie śmiać się, to że mam Szczura Obronnego o niczym nie świadczy) #placz Quote
Aldra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']nie doceniasz uroku psa:placz:on je tak ułożył do zdjęcia, żeby śmieszniej było:placz::eviltong:[/quote] :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Tusek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='PsychoSzczurek'] ale był najgrzeczniejszy z piesów(nie to co Mufka:diabloti:) [/quote] że Muff jest dzikim, wstrętnym, nieposłusznym i wrednym stworzeniem to wiem, a że ubrana w skórę aniołka to juz nie moja wina :evil_lol: jak zobaczyłam zdjecie Szejka to spadłam z krzesła! <hahaha> Quote
ŁukaszK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [B]grupowe z bialego: [URL="http://img70.imageshack.us/img70/2620/b7555fb.jpg"]http://img70.imageshack.us/img70/2620/b7555fb.jpg[/URL] [/B] Quote
Tusek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 znowu wyglądam jak głąb :lol: a Zabiję was Sylwia za tego Szejka :mad:, ile razy wchodze i przejeżdżam na dół to mi się Szejk uśmiecha i z krzesła spadam :loveu: Quote
PsychoSzczurek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Tusek']znowu wyglądam jak głąb :lol: a Zabiję was Sylwia za tego Szejka :mad:, ile razy wchodze i przejeżdżam na dół to mi się Szejk uśmiecha i z krzesła spadam :loveu:[/quote] ile sylwii chcesz zabić skoro was?([SIZE=1]a może ja mam schizofrenie?):eviltong: [/SIZE][SIZE=2]i w jaki sposób?:cool3: i może nie siadaj na krześle to nie spadniesz więcej:evil_lol: [/SIZE] Quote
Tusek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Schizofrenię to ja mam duchową :lol: ksiądz mi tak powiedział ostatnio :cool1: a z Szejkiem narazie nie będzie problemu, bo Twój post jest teraz pierwszy na nastepniej stronie :eviltong: A Was Sylwio i tak zabiję!!!! chiciaż chyba powinna Ulę rozjechać bo On Szejka uśmiecha... :mad: Quote
Aldra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Tusek']Schizofrenię to ja mam duchową :lol: ksiądz mi tak powiedział ostatnio :cool1: [/quote] Nie nie nie - no tego to ja nie popuszcze dopoki sie nie dowiem o co chodzi... Marto apeluje - prosze opowiedz nam o tym wiecej ;) Quote
Aldra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='ŁukaszK'][B]grupowe z bialego:[/B] [B][URL="http://img70.imageshack.us/img70/2620/b7555fb.jpg"]http://img70.imageshack.us/img70/2620/b7555fb.jpg[/URL][/B] [/quote] A ja jak zwykle wyszlam najladniej - jak to zwykle na zbiorowce Cavano ;) Quote
Romas Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ludziska ,jak dalej bedzie taki upal to nie wiem czy piatkowy trening to dobry pomysl.O 17stej jest szczyt goraca i przejazd przez Warszawe w korkach z psem odpada. Moze jesli ktos ma kontakt z Ela ,to pogadajcie o przeniesieniu na pozniejsza pore treningu. Quote
Tusek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Aldra'] Marto apeluje - prosze opowiedz nam o tym wiecej ;)[/quote] więc... poszłam do kancelarii parafialnej po zgodę na bierzmowanie w innej parafii, Pan ksiądz spytał mni eczy chodzę na religię. Odpowiedziałam mu, że nie. nie naklamalam bo u mnie w szkole nie da się chodzić na religię bo jest o 7:30... a on stw, że: "chcesz się do bierzmowaniia przygotowywać a nie chodzisz na religię?! nie to jest rodzaj schizofrenii duchowej!!" :p i nie dał mi zgody... :shake: Quote
Recommended Posts