Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stereo']Trzeba było iść do Witkacego. Jeśli byś nie olewała wszystkiego przez cały rok, to teraz miałabyś wolne. :evil_lol:
My też w konkursie nie bierzemy udziału. Za mało czasu...[/quote] Moja szkoła ma duże ambicje, zwłaszcza że pani dyrektor chce na koniec kadencji błysnąć..więc standardem jest to że nie zdaje ponad 30 osób, że oceny są no niskie i z niektórych przedmiotów (wlaściwie u niektórych nauczycieli) nie przekraczają 3 :angryy: Nie olewałam, ale moja genialna klasa albo wsystko przenosi albo gadaniem zarabiają na karne sprawdziany:mad:
Zostało 18 dni razem i 12 szkolnych nie licząc dzisiaj!!!!!!!!!!!
Polecicie jakieś fajne książki ?

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']
Polecicie jakieś fajne książki ?[/quote]
Ale zwykłe? Jak tak, to jesli nie czytalas to Kod Leonarda da'Vinci fajny, Johnathan Strange i pan Norrell I II i III, włądca czasu I i II. Te dwie takie bardziej fantasy, jeszcze trylogia mrocznego elfa bardzo fajne i kolejne czesci nie majace juz ogolnej nazwy. A w sumie to aż wstyd się przyznać, ale ostatnimi czasy książki mi się fajne w domu pokończyły i czytać co nie mam :lol:

Posted

Kto chce ze mą wystartować w sztafecie:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26135&page=13#post1753539"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26135&page=13#post1753539[/URL]?

Posted

[quote name='stereo']Kto chce ze mą wystartować w sztafecie:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26135&page=13#post1753539?"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26135&page=13#post1753539?[/URL][/quote] Sztafeta w Białymstoku? Bo jak gdzieś bliżej to ja chętnie chyba że nie chcesz killera :razz:

Posted

[quote name='Mokka']Łukasz, wybredny jesteś, ale ja mam Canona, może więc zechcesz pożyczyć mojego? No, pożycz sobie, zrobisz ładne fotki, bo my też byśmy pojechali do Białego, jeśli nas Pati zabierze :roll: .[/quote]

bardzo chetnie skorzystam... :p

Posted

[quote name='Mokka']Taką?

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img426.imageshack.us/img426/3338/surma15rg.jpg[/IMG][/URL][/quote]

sliczna... :laugh2_2: powiedz czyja to sobie przywlaszcze... :diabloti:

Posted

[B]BTW stala sie rzecz straszna... mianowicie zepsul mi sie komputer na ktorym sa wszystkie fotki (oprocz wczorajszego treningu bo te jeszcze mam na aparacie... ) a poniewaz jeszcze nie wiem co z nim bedzie ( miejmy nadzieje ze dysk ocalal...) to raczej nie bedzie plytek na ten weekend... [/B]:-(

Posted

oj!:-o to straszne!!! ale dysk napewno ocalał spoko, spoko :lol:

a w sztafecie ja b. chętnie!!!! bardzo bardzo!!!:multi:
my z Muff tak!!! weźcie nas!!!!

Posted

Mokka, jeśli chodzi o Białystok to ja się ogólnie wybieram, aczkolwiek gorzej z bieganie,:angryy: Jeśli ktoś chce mojego potwora to ja nie mam nic przeciwko... :lol:

Aniu Ty mi nawet nie próbuj mowić, że nie jedziesz, bo ja po nocy sie pociągiem sama szwędać nie będę! :mad:

Posted

[quote name='Tess']Mokka, jeśli chodzi o Białystok to ja się ogólnie wybieram, aczkolwiek gorzej z bieganie,:angryy: Jeśli ktoś chce mojego potwora to ja nie mam nic przeciwko... :lol:

Aniu Ty mi nawet nie próbuj mowić, że nie jedziesz, bo ja po nocy sie pociągiem sama szwędać nie będę! :mad:[/quote]

ja sie wybieram jesli ktos bedzie chcial ze mna tym nocnym pociagiem pojechac... :eviltong: wiec jesli juz wiesz ze jedziesz to jeszcze trza bedzie dziewczyny (Ula Sylwia Jana i td...) namowic i sie zglaszamy! :p

[B]a tak BTW:[/B] tym razem to Ty biegasz ze swoim potworem!! :mad: nie ma tak dobrze. :diabloti: sucz Ci sie juz z zawodami oswoila i korona Ci z glowy nie spadnie jak to Ty z nia wystartujesz!! :eviltong: poza tym co za atrakcja jechac i aktywnie nie brac udzialu w takiej imprezie! ;)

[FONT=Garamond][SIZE=1]wiem ze jestem okrutna...[/SIZE][/FONT] :evil_lol:

Posted

Łukasz, bierz aparat i baw się dobrze, dołączę obstrukcję insługi gratis :diabloti: .
Seterka jest z Wrocławia - po prostu cuuuudna. Młoda, dynamiczna, pełna zapału do pracy. Jeszcze o niej usłyszymy :lol: .
Dziewczyny, z transportem Wam nie pomogę, bo sama niezmotoryzowana jestem, a swoją wesołą gromadką i przyległościami wypełnimy Patrycji samochód po sam dach, ale...
Może ktoś się zabierze z Żakliną, auto mają duże, a nocować można w namiocie na placu. Pati zresztą twierdzi, że ma duży namiot i kogoś możemy przytulić na noc. Gdyby Ola z Irdą zdecydowała się jednak pojechać :lol: , to też ktoś się do nich zmieści. Poza tym chyba nie wszyscy u nas w klubie wiedzą o tej imprezie. Trzeba wszystkim przekazać informację na najbliższym treningu. Im więcej nas będzie, tym weselej :lol: .

Posted

My mozemy kogos podwiezc. Gorzej z powrotem bo ja do Wawy nie wracam, znaczy sie wracam ale pod koniec lipca:lol:

A sluchajcie, zwlaszcza Mokka. Myslalam nad wzieciem na piknik suczki mojej rodziny. Kieys tu o niej pisalam, nawet mialam filmik jak z nia cwicze. Wzielabym ja w sobote zeby sie oswoila i zeby zobaczyc, jakby sobie na przeszkodkach poradzila, a w niedziele moze nawet bysmy pobiegly. Co Ty na to? :razz:

Posted

Na pewno nie będzie zakazu wprowadzania psów niezgłoszonych, ale jeśli naprawdę chcesz z nią biegać, to pamiętaj, że termin zgłoszeń upływa 20 czerwca.
Ja byłabym jednak ostrożna ze zgłaszaniem psa, który toru na oczy nie widział. Można ją wypłoszyć i zniechęcić, nigdy nie wiesz, jak zareaguje na taką sytuację, w obcym miejscu, wśród tłumu obcych ludzi i psów.
Na Twoim miejscu zaprosiłabym rodzinkę z suczem, pobawiła się z nią na hopkach (na pewno będzie jakaś rozprężalnia), pokazała (na przykładzie zawodów), co można osiągnąć i zachęciła do uprawiania agility. W Białymstoku akurat jest klub, więc można to robić pod okiem kogoś doświadczonego.
Taka jest moja opinia, niech się inni też wypowiedzą, bo będzie na mnie, że podcinam skrzydła :evil_lol:

Posted

Ja bym bardzochciała pojechać, ale niestety nie da rady :shake: Problem czysto logistyczny - Sabiny nie dam rady przweieźc pociągiem, bo to, co wyprawia przy wsiadaniu i wysiadaniu przechodzi ludzkie pojęcie :eek2: A z kolei Bugajskiego, nawet, jak znalazłby się ktoś miły i zechciał nas podwieźć, nie wpakuję do obcego samochodu, bo to byłaby droga przez mękę :mdleje:
Nooo, chyba, że wysłałabym burki na wakacje :razz: Ale to raczej nie wchodzi w grę ;)

Posted

Asher, szkoda :placz: . Nic się nie da zrobić? Nikt się nie zaopiekuje qundlami przez te 2 dni?

Mam pytanie zasadnicze. Czy Łukasz jedzie do Białegostoku? To ważne, bo jeśli jedzie, to się musimy dogadać w kwestii aparatu. Z góry dziękuję za pozytywną odpowiedź :evil_lol: .

Jakim transportem jadą Muflony?

Ja jeszcze w kwestii transportu. To nie jest wcale zły pomysł, aby pojechać z Karoliną i Żakliną zamiast tłuc się po nocy pociągiem :angryy: , bo z powrotem jest całkiem dogodne połączenie o godz. 19:05. Na pewno już będzie po zawodach, pociąg jest w Warszawie o godz. 22.

Posted

[quote name='Mokka']Ja jeszcze w kwestii transportu. To nie jest wcale zły pomysł, aby pojechać z Karoliną i Żakliną zamiast tłuc się po nocy pociągiem :angryy: , bo z powrotem jest całkiem dogodne połączenie o godz. 19:05. Na pewno już będzie po zawodach, pociąg jest w Warszawie o godz. 22.[/quote]

Z cala pewnoscia to jest dobry pomysl, ale z tego co sie orientuje to chetnych na wyjazd jest duuuzo wiecej niz miejsc u Karoliny Zakliny i ewentualnie u nas - jesli pojedziemy. Niestety ktos na pewno bedzie musial pojechac pociagiem bo zmotoryzowanych to za duzo nie bedzie (nie jedzie ani Lidka ani Sajko) a wiadomo ze o tej porze w pociagu i w dodatku z psami to raczej w wiekszej grupie bedzie razniej....
Szczegoly chyba trzeba bedzie na treningu dogadac jak sie juz wyklaruje kto jedzie a kto nie...

Posted

[quote name='Mokka']

Ja jeszcze w kwestii transportu. To nie jest wcale zły pomysł, aby pojechać z Karoliną i Żakliną zamiast tłuc się po nocy pociągiem :angryy: , bo z powrotem jest całkiem dogodne połączenie o godz. 19:05. Na pewno już będzie po zawodach, pociąg jest w Warszawie o godz. 22.[/quote]
nas to i tak nie urządza, bo nasza tłusta owłosiona krowa (czyt. Szejk) sie i tak nie zmieści do samochodu, chyba, że by go na pół pokroić...;)

Posted

[quote name='Mokka']Na pewno nie będzie zakazu wprowadzania psów niezgłoszonych, ale jeśli naprawdę chcesz z nią biegać, to pamiętaj, że termin zgłoszeń upływa 20 czerwca.
Ja byłabym jednak ostrożna ze zgłaszaniem psa, który toru na oczy nie widział. Można ją wypłoszyć i zniechęcić, nigdy nie wiesz, jak zareaguje na taką sytuację, w obcym miejscu, wśród tłumu obcych ludzi i psów.
Na Twoim miejscu zaprosiłabym rodzinkę z suczem, pobawiła się z nią na hopkach (na pewno będzie jakaś rozprężalnia), pokazała (na przykładzie zawodów), co można osiągnąć i zachęciła do uprawiania agility. W Białymstoku akurat jest klub, więc można to robić pod okiem kogoś doświadczonego.
Taka jest moja opinia, niech się inni też wypowiedzą, bo będzie na mnie, że podcinam skrzydła :evil_lol:[/quote]
Juz pytałam Piotrka, i mam powiedziane, że mogę z nią przyjechać i poćiwczyć. Nawet w piątek:razz: Więc jak się uda na tyle wczesnie z Wawy wyjechac, zeby jeszcze w piatek sie na trening zalapac, to bylo by super. No i w sobote przed zawodami, w niedziele tez, moze nawet po by sie udalo. Na pewno chce ja zabrac w sobote, zeby zobaczyc, jak zareaguje na taki tlum. W koncu to wiejski piesek, bardzo szczekajacy, ale za to pokojowo nastawiony do wszystkuich i starsznie zarte stworzenie. Wiec mam nadzieje, ze na parowke to nawet sie przy tlumie psow i ludzi nakreci:cool3:

Posted

Anka, nie denerwuj mnie!:angryy: Nie wiem czy będę biegła z Bzu i szczerze w to wątpię! Jadę sobie popatrzeć.:lol: Najwyżej Bzu wcale nie pobiednie... :diabloti:

Posted

[quote name='Tess']Anka, nie denerwuj mnie!:angryy: Nie wiem czy będę biegła z Bzu i szczerze w to wątpię! Jadę sobie popatrzeć.:lol: Najwyżej Bzu wcale nie pobiednie... :diabloti:[/quote]

Jeżeli zdecydowana jesteś jechać, to na temat, kto pobiegnie z Bzu możemy jeszcze podyskutować, można psy zgłaszać jeszcze przez 2 tygodnie, nie denerwuj się. Na razie trenuj z nią, coraz lepiej Wam idzie :lol: .

Posted

alez ja Cie wcale nie chce denerwowac! ;) gadalysmy juz na ten temat i prosze Cie pomysl nad takim rozwiazaniem! :p jechac musisz mimo wszystko bo ja tez nie chce sama sie tym pociagiem tluc o tak pieknej porze (im wiecej nas pojedzie tym bedzie nam razniej)!! :eviltong: a Bzu i tak pobiegnie bo lista chetnych jest dluuuuga! :diabloti:

Posted

[quote name='Mokka']Jeżeli zdecydowana jesteś jechać, to na temat, kto pobiegnie z Bzu możemy jeszcze podyskutować, można psy zgłaszać jeszcze przez 2 tygodnie, nie denerwuj się. Na razie trenuj z nią, coraz lepiej Wam idzie :lol: .[/quote]

nic dodac nic ujac! :p Mokka (jak zawsze) ma racje! :lol: