WŁADCZYNI Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 NAJ NAJ mokrego poniedziałku, pełnego koszyczka i wesołego zajączka!:) Quote
talut Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 mokry chyba będzie naprawdę, bo zapowiadają deszcz :lol::diabloti: Quote
PsychoSzczurek Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 pożalę się Wam... będąc na spacerku z Wiewiórcią, jacyś idioci przechodzący obok kazali sie rzucić ich psu na moją sukę:placz:wykopali go(dosłownie!!) w jej stronę:placz:na szczęście był na smyczy i w kagańcu... i jak ją przekonać, że psy są fajne?:mad: ps. Wesołych Świąt dla Wszystkich:grins: Quote
WŁADCZYNI Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Kretyni wrr:angryy: Mi jacyś idioci szczekali na sucz [nie wiem co ćpali]:angryy: Quote
ogromek Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 [quote name='Aldra'][SIZE=5][COLOR=red][COLOR=red]Wszystkim Cavanowiczom [/COLOR]Zdrowych Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkiej Nocy :krolik: Smacznego Jajka i ... słonecznego Dyngusa ;) [/COLOR][/SIZE][/quote] dolanczam sie do zyczen Öli:eviltong: ja raczej nie zmokne w poniedzialek tu nie ma takiej tradycji ale jak to w Belgii pada prawie codziennie a jutro bede ganiac i szukac czekoladowych jajek po pastwisku ;) moze cos znajde:evil_lol: a za belgijska czekolade mozna dac sie pokroic:diabloti: Quote
betty_labrador Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 biedna Crazy :( idioci sie zdarzaja.... nie przejmuj sie ULU. A jak Szejkus? tez chodzi na spacerki? :) Quote
PsychoSzczurek Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 nie, Szejki siedzi w więzieniu:evil_lol: ps. już jest bez szwów, ale ciii nie zapeszam, żeby znowu sie nie spaprało coś:roll: Quote
talut Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 głupole :angryy: do Monulca to z reguły wszyscy się pytają, czy mogą się pobawić (na szczęście) ja chce już piątek :cool3: oglądam sobie krótki filmik z poprzedniego treningu (daddy miał kamerę :cool3:) i nie mogę się doczekać następnego:loveu: Quote
WŁADCZYNI Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Sajgon na 3 psy i 10 ludzi zakończony :) Sucz jakoś przeżyła te upiorne duże psy ;) Jestem z niej dumna! Piątek TAK TAK TAK :) Nie mogę się doczekać:) Quote
betty_labrador Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']Sajgon na 3 psy i 10 ludzi zakończony :) Sucz jakoś przeżyła te upiorne duże psy ;) Jestem z niej dumna! Piątek TAK TAK TAK :) Nie mogę się doczekać:)[/QUOTE] ale to bedzie o 19 :( tak pozno, to watpie ze przyjade... Quote
talut Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 maluchy na 17 ;) Monulec musiał przeżyć pół godziny bez swojej rodzinki skazany na pastwę dziadków :diabloti: Quote
WŁADCZYNI Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Moja nienarzeka jak zostaje z babcią bo babcia ją rozpieszcza i ustępuje a ja jestem zołza i wymagam :D Mamy postępy już nawet przechodzi obok Stafficy i ją wącha! :) Quote
Musiałek Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='talut']maluchy na 17 ;) Monulec musiał przeżyć pół godziny bez swojej rodzinki skazany na pastwę dziadków :diabloti:[/quote] Hejka to w piatek maluchy na 17 czy 17,30 ?? Quote
zakla Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Eee, to jak teraz z treningami? Nie ma w soboty?:crazyeye: Quote
asher Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Zakla, w tym tygodniu początkujący odrabiają w piątek Wielkanoc ;) A jak wy, to nie wiem. Quote
WŁADCZYNI Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Maluchy na 17 a Ela chce zacząć zajęcia najpóźniej o 17:15, Żakla w piątek jest "nadprogramowy" trening początków-bo wypadł w Wielką Sobotę Quote
betty_labrador Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='zakla']Eee, to jak teraz z treningami? Nie ma w soboty?:crazyeye:[/QUOTE] dlaczego mialoby nie byc w soboty? :p pytalam Eli wczoraj i wiem ze teraz dla zaawansowanych(i sredniakow chyba tez) jest trening w ten piatek o 19, a w sobote normalnie o 15, i w niedziele o 8. Quote
Mokka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Monia jest chora, to chyba śledziona, ale na pewno jeszcze nie wiadomo. Wieczorem jedziemy na USG. W Święta w naszej lecznicy pobrali hektolitry krwi, babeszji full. :cool3: Quote
Romas Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Ojej ,biedna Monia :-( Trzymam mocno kociuki.Pisz jak bedziesz miala wiecej inf. Fuj z ta babeszja , strach poprostu z psem na spacer isc. Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='Mokka']Monia jest chora, to chyba śledziona, ale na pewno jeszcze nie wiadomo. Wieczorem jedziemy na USG. W Święta w naszej lecznicy pobrali hektolitry krwi, babeszji full. :cool3:[/quote] Biedna Moniutka, trzymamy za nia mocno kciuki, zeby szybciutko wyzdrowiala :kciuki: . Quote
Mokka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Nie mam żadnego doświadczenia ze śledzioną, nie wiem, czy to się da całkiem wyleczyć, czy co :roll: . Babeszjozy nie mamy na pewno :lol: . Monia miała podobne objawy 2-3 tygodnie temu, ale zdecydowanie słabsze. Wtedy stanęło na brzuszku (kiepsko jadła), wyniki krwi były w normie. Teraz wyraźnie cierpi, nie chce chodzić na spacery, wczoraj robiliśmy prześwietlenie, śledziona była zbyt dobrze widoczna, badania krwi też sugerują, że to może być to. Teraz jest na środkach przeciwbólowych, zobaczymy, co wykaże USG. Sucz jest bardzo biedna, cierpiąca i bardzo smutna. Śpi w kącie, nie chce się ruszać i widać po niej, że nie jest w porządku. :shake: Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='Mokka']Nie mam żadnego doświadczenia ze śledzioną, nie wiem, czy to się da całkiem wyleczyć, czy co :roll: . Babeszjozy nie mamy na pewno :lol: . Monia miała podobne objawy 2-3 tygodnie temu, ale zdecydowanie słabsze. Wtedy stanęło na brzuszku (kiepsko jadła), wyniki krwi były w normie. Teraz wyraźnie cierpi, nie chce chodzić na spacery, wczoraj robiliśmy prześwietlenie, śledziona była zbyt dobrze widoczna, badania krwi też sugerują, że to może być to. Teraz jest na środkach przeciwbólowych, zobaczymy, co wykaże USG. Sucz jest bardzo biedna, cierpiąca i bardzo smutna. Śpi w kącie, nie chce się ruszać i widać po niej, że nie jest w porządku. :shake:[/quote] Ojej biedna Moniutka to tym mocnej trzymamy kciuki za tym zeby odzyskala szybko zdroko!!!!!!! Quote
ciacho Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Mokka wycałuj Monię od Somci - trzymamy kciuki żeby wyzdrowiała Quote
Ludek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='Mokka']Monia jest chora, to chyba śledziona, ale na pewno jeszcze nie wiadomo. Wieczorem jedziemy na USG. W Święta w naszej lecznicy pobrali hektolitry krwi, babeszji full. :cool3:[/quote] Trzymam kciuki, żeby Monia jak naszybciej wróciła do zdrowia. Jakiś zły okres nastał. Wszędzie dookoła chore psiaki:(. Quote
Musiałek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Hania trzymamy kciuki i łapki za Monię !!! życz jej od nas DUŻO ZDROWIA!!!!! Quote
Recommended Posts