Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']Ten tajemniczy [B]Priv[/B] Olu to wiadomosci prywatne ;) na ktorych mozna wymieniac sie pogladami prywatnie, bez uczestnictwa osob trzecich ;)[/quote]

[B]:lying: betty[/B].... litosci... przeciez wiem ze czytalas te pare postow wczesniej...:diabloti:

[B]Jana[/B] - jestes niemozliwa ;)

wlasnie - no i co u [B]Szejka[/B] slychac ?

Posted

[quote name='betty_labrador']mam pytanko, na naszej stronie Cavano jest napisane ze trening dla [B]zaawansowanych[/B] jest w niedziele o 12. czy to prawda? czy nie zostalo jeszcze zmienione ze o 8? jak to jest w koncu? [B]LIDKO[/B]?[/quote]
Założenie było takie, że średniaki na godz. 8, a openy na 12, jednakże na niedzielnych treningach pojawiały się openy w sile 2 lub 1, więc na razie obie grupy trenują razem.

Posted

[quote name='betty_labrador']sa? to ja jakas nie doinformowana :D dzieki :cool3:

tylko gdzie dokladnie, o ktore Ci chodzi?[/quote]
I wyszło jak "dokładnie" oglądałam fotki-> linki prowadzą tylko do fotek początków:oops:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']meldujemy, że Szejk ma się dobrze... chciałby się pobawić, poszaleć:mad:a mu nie pozwalają...:angryy:[/quote]
super :multi: wymemłaj go ode mnie :)

Posted

[quote name='Aldra']

[B]Jana[/B] - jestes niemozliwa ;) [/quote] nie skomentuję:biggrina:
[B]Lidka - [/B]ale zdjęcia tez są profesjonalne - te z zawodów:rolleyes: a nie takie nasze podwórkowe :loveu:
[B]Sylwia, Ula [/B]wyglaskajcie Szejka od nas :glaszcze:
PS [B]Beata[/B] mi dokuczała w szkole!!!!!!

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']meldujemy, że Szejk ma się dobrze... chciałby się pobawić, poszaleć:mad:a mu nie pozwalają...:angryy:[/quote]

najwazniejsze, ze czuje sie dobrze :lol: Na bieganie przyjdzie czas - grunt, zeby ucho sie juz raz a dobrze calkowicie zagoilo
Wiadomo juz kiedy Szejk pojawi sie na treningu ???

[B]Jana[/B] - co ta zla [B]Beata[/B] Ci zrobila ? :razz:

Posted

Jana, prosze mi sie nie skarzyc tutaj! :mad: bo nastepnym razem bedzie jeszcze gorzej. A tak poza narzekaniami Jany :cool1: , to porozmawialysmy sobie m.in. o tym jak to Jana wyszorowala swoja biedna Koke w wannie i zrobila z niej pudelka :razz: czystego, pachnacego i puszystego :lol:
No i jeszcze Jana dostala pare razow po nosie gazeta(skarcenie po nosie), no ale nie bylam juz taka okrutna :diabloti:

To dobrze, ze [B]Szejk[/B] juz zdrowy chlopak jest. Mam nadzieje(a raczej Tosca), ze szybko go zobaczymy :cool3: z tym uszkiem biednym pewnie jeszcze klapnietym(klapouszek - osiolek :loveu: )

Prosze mi tutaj nie krakac z tym deszczem!! :angryy: ja w niedziele wystawiam Tosce i bez zadnym przygod pogodowych poprosze :p

w sobote powinnam zjawic sie na treningu :cool1:

Posted

[quote name='betty_labrador']Jana, prosze mi sie nie skarzyc tutaj! :mad: bo nastepnym razem bedzie jeszcze gorzej. [/quote] a co po to jest forum ??? zeby wszyscy mogli sie dowiedziec jak to jest byc w szkole znerwicowanym, bo [B]KTOŚ[/B] straszy:loveu: i jak tu sie nie bac, chcesz zebym byla pod wplywem dlugotrwalych czynnikow stresogennych, pozniej arytmia, klopoty z krazeniem i takie tam....
a kto specjalnie za mną usiadł na zoopsychologii????:evil_lol:
[B]JUZ [/B]wiem chcesz sie pozbyc przyszlej konkurencji w a1 jak kiedys tam dojdziemy - :biggrina: i nie strasz mnie bejzbolem bo ja mam coś lepszego:boom:

Posted

[quote name='ogromek']a co po to jest forum ??? zeby wszyscy mogli sie dowiedziec jak to jest byc w szkole znerwicowanym, bo [B]KTOŚ[/B] straszy:loveu: i jak tu sie nie bac, chcesz zebym byla pod wplywem dlugotrwalych czynnikow stresogennych, pozniej arytmia, klopoty z krazeniem i takie tam....
a kto specjalnie za mną usiadł na zoopsychologii????:evil_lol:
[B]JUZ [/B]wiem chcesz sie pozbyc przyszlej konkurencji w a1 jak kiedys tam dojdziemy - :biggrina: i nie strasz mnie bejzbolem bo ja mam coś lepszego:boom:[/QUOTE]

Janino :cool3: za duzo sie nasluchalas dzis pana K... wiesz to ze usiadlam za Toba na zoopsychologii to bylo calkiem przypadkowo :diabloti: takie zrzadzenie losu :razz:
Koka konkurencja? zartujesz sobie.....Zaden golden nie przebije mojej czarnej goldenki na zawodach! ja juz bede dawno w A3, a Ty jeszcze w zerowkach :evil_lol:
zreszta przeczytaj sobie watek na agility "po co agility" a dowiesz sie ze manipulujemy swoimi psami, i glodzimy, meczac je treniengami, to powinno Ci dac do myslenia, ze poprostu meczysz biedna Koke, na dodatek robiac z niej pudelka swiatecznego, zoltego, pachnacego jak kurczaczek :diabloti: :diabloti:

i prosze nie zabijac mnie jakims malym, lichym pistolecikiem bo armaty uzyje, a stres na moj widok Cie pozre... :ekmm: i naprawde nabawisz sie jakiejs arytmii i migotania komor i przedsionkow. :megagrin: :nerwy:
to Jana po wizycie u psychologa :nerwy:

Posted

Słuchajcie, Beata zaraz rozwiesi ogłoszenia w okolicy i pochodzi po sąsiadach ze zdjęciam Toski. Za chwilę będzie też topik na Dogomanii.
Czy wiecie coś o bazarze w Falenicy? Czy tam nadal handluje się psami i w jakie dni to jest czynne?
Ja nie mogę uwierzyć, że to się stało. Pomyślcie, co jeszcze można zrobić, aby pomóc Beacie. Help!!!
Beata, czy Tosca ma tatuaż, a chip? Te informacje koniecznie zamieść w ogłoszeniu. Jeśli ktoś ją zabrał ze złej woli (cały czas liczę na to, że się ktoś zlitował nad biednym pieskiem i chciał pomóc) i będzie próbował zatrzymać lub sprzedać, informacja, że pies jest znakowany może da mu do myślenia.

Posted

bazar w Falenicy został zamknięty, a handlarze przenieśli się do jakiejśc miejscowości na M.., jak będę wracać ze szkoły do sprawdzę dokładnie (mieszkam tuż obok byłego bazaru)
mam nadzieję, że Tosca się znajdzie :(

a co do deszczu-tydzień temu też miało padać :eviltong:

Posted

nawet nie wiecie jak sie ciesze :multi: przed chwila Tosca wrocila, pewnie zwiala facetowi jak otworzyl drzwi, bo ona nie za bardzo slucha sie obcych, pomimo, ze jest dla nich mila i wskakuje do samochodow.... moi rodzice moga stac i ja wolac na wszelkie sposoby, i nie przyjdzie :shake: z obcymi osobami tak samo, a nawet gorzej, tylko dzieki temu ze ja nia sie zajmuje i chodze po okolicy czesto, znala droge i wrocila dzieki temu :multi:
jutro bede na treningu.:loveu:

[B]Mokka[/B] dzieki za wsparcie :smilecol: :n00b: :sweetCyb: :buzi:

ps. a juz pisalam ogloszenie i zastanawialam sie, czy starczy tuszu, i ile czasu bede chodzic po wsi pytajac o psa....

Posted

MATKO! Dopiero teraz usiadlam do kompa.Betty ! Idz chyba na msze daj albo co ..opowiedz ,co to bylo ,zart sasiadow ??
Cale szczescie ,ze Tosia sie znalazla ,uff .

Posted

Boże drogi to nieładnie tak ciśnienie z rana podnosić. Dobrze, że jeszcze kawy nie piłam. Teraz to już nie muszę.

Dobrze, że sie znalazła. Ale jak to ktoś zabrał ją do samochodu? Z podwórka?

Posted

[quote name='Romas']MATKO! Dopiero teraz usiadlam do kompa.Betty ! Idz chyba na msze daj albo co ..opowiedz ,co to bylo ,zart sasiadow ??
Cale szczescie ,ze Tosia sie znalazla ,uff .[/QUOTE]

[B]Magda[/B], nie mam pojecia co to bylo??? :???: :???: :???: tak jak [B]Mokka[/B] pisala, ze pewnie ktos sie zlitowal, ze taki ladny piesek i chodzi sam, i moze sie zgubil? ehh... nawet nie chce myslec co by bylo gdyby nie wrocila...
jak rodzice pojechali za tym samochodem, i wrocili po pol godzinie, to bylam pewna ze dogonili ta osobe, i wracaja z Tosca, ale jak przyjechali bez niej, wpadlam w jakas histerie :-( to bylo starszne, nawet sobie nie wyobrazacie.

Posted

[quote name='ogromek']nie skomentuję:biggrina:
[B]Lidka - [/B]ale zdjęcia tez są profesjonalne - te z zawodów:rolleyes: a nie takie nasze podwórkowe :loveu:[quote]

Ja wiem, że jest rano, do tego informacja o Tosce, a do tego jestem blondynką :lol: , i ni cholery nie rozumiem o co chodzi:oops: .

[B]Sylwia, Ula[/B] uściski dla Szejka.