betty_labrador Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 mam pytanko, na naszej stronie Cavano jest napisane ze trening dla [B]zaawansowanych[/B] jest w niedziele o 12. czy to prawda? czy nie zostalo jeszcze zmienione ze o 8? jak to jest w koncu? [B]LIDKO[/B]? Quote
Aldra Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='betty_labrador']Ten tajemniczy [B]Priv[/B] Olu to wiadomosci prywatne ;) na ktorych mozna wymieniac sie pogladami prywatnie, bez uczestnictwa osob trzecich ;)[/quote] [B]:lying: betty[/B].... litosci... przeciez wiem ze czytalas te pare postow wczesniej...:diabloti: [B]Jana[/B] - jestes niemozliwa ;) wlasnie - no i co u [B]Szejka[/B] slychac ? Quote
Mokka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='betty_labrador']mam pytanko, na naszej stronie Cavano jest napisane ze trening dla [B]zaawansowanych[/B] jest w niedziele o 12. czy to prawda? czy nie zostalo jeszcze zmienione ze o 8? jak to jest w koncu? [B]LIDKO[/B]?[/quote] Założenie było takie, że średniaki na godz. 8, a openy na 12, jednakże na niedzielnych treningach pojawiały się openy w sile 2 lub 1, więc na razie obie grupy trenują razem. Quote
Ludek Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Z kursu są tylko początkujących. Za to mniej i bardziej zaawansowani maja zdjęcia z zawodów :) Quote
WŁADCZYNI Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='betty_labrador']sa? to ja jakas nie doinformowana :D dzieki :cool3: tylko gdzie dokladnie, o ktore Ci chodzi?[/quote] I wyszło jak "dokładnie" oglądałam fotki-> linki prowadzą tylko do fotek początków:oops: Quote
PsychoSzczurek Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 meldujemy, że Szejk ma się dobrze... chciałby się pobawić, poszaleć:mad:a mu nie pozwalają...:angryy: Quote
talut Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']meldujemy, że Szejk ma się dobrze... chciałby się pobawić, poszaleć:mad:a mu nie pozwalają...:angryy:[/quote] super :multi: wymemłaj go ode mnie :) Quote
WŁADCZYNI Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']meldujemy, że Szejk ma się dobrze... chciałby się pobawić, poszaleć:mad:a mu nie pozwalają...:angryy:[/quote] Wymiziaj Szejka :grins: Quote
ogromek Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Aldra'] [B]Jana[/B] - jestes niemozliwa ;) [/quote] nie skomentuję:biggrina: [B]Lidka - [/B]ale zdjęcia tez są profesjonalne - te z zawodów:rolleyes: a nie takie nasze podwórkowe :loveu: [B]Sylwia, Ula [/B]wyglaskajcie Szejka od nas :glaszcze: PS [B]Beata[/B] mi dokuczała w szkole!!!!!! Quote
PsychoSzczurek Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Szejk już wygłaskany(siem potargał:evil_lol: ) [quote name='ogromek']PS [B]Beata[/B] mi dokuczała w szkole!!!!!![/quote] biedna Jana, niedobra Bełata:shake: :lol: Quote
Aldra Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']meldujemy, że Szejk ma się dobrze... chciałby się pobawić, poszaleć:mad:a mu nie pozwalają...:angryy:[/quote] najwazniejsze, ze czuje sie dobrze :lol: Na bieganie przyjdzie czas - grunt, zeby ucho sie juz raz a dobrze calkowicie zagoilo Wiadomo juz kiedy Szejk pojawi sie na treningu ??? [B]Jana[/B] - co ta zla [B]Beata[/B] Ci zrobila ? :razz: Quote
WŁADCZYNI Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Ja wiem że to podłe że sie z tego ciesze..ale podobno ma w niedziele padać:multi: Jak by nie padało to może się objawie na treningu bez psa a z aparatem:razz: Quote
betty_labrador Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Jana, prosze mi sie nie skarzyc tutaj! :mad: bo nastepnym razem bedzie jeszcze gorzej. A tak poza narzekaniami Jany :cool1: , to porozmawialysmy sobie m.in. o tym jak to Jana wyszorowala swoja biedna Koke w wannie i zrobila z niej pudelka :razz: czystego, pachnacego i puszystego :lol: No i jeszcze Jana dostala pare razow po nosie gazeta(skarcenie po nosie), no ale nie bylam juz taka okrutna :diabloti: To dobrze, ze [B]Szejk[/B] juz zdrowy chlopak jest. Mam nadzieje(a raczej Tosca), ze szybko go zobaczymy :cool3: z tym uszkiem biednym pewnie jeszcze klapnietym(klapouszek - osiolek :loveu: ) Prosze mi tutaj nie krakac z tym deszczem!! :angryy: ja w niedziele wystawiam Tosce i bez zadnym przygod pogodowych poprosze :p w sobote powinnam zjawic sie na treningu :cool1: Quote
ogromek Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='betty_labrador']Jana, prosze mi sie nie skarzyc tutaj! :mad: bo nastepnym razem bedzie jeszcze gorzej. [/quote] a co po to jest forum ??? zeby wszyscy mogli sie dowiedziec jak to jest byc w szkole znerwicowanym, bo [B]KTOŚ[/B] straszy:loveu: i jak tu sie nie bac, chcesz zebym byla pod wplywem dlugotrwalych czynnikow stresogennych, pozniej arytmia, klopoty z krazeniem i takie tam.... a kto specjalnie za mną usiadł na zoopsychologii????:evil_lol: [B]JUZ [/B]wiem chcesz sie pozbyc przyszlej konkurencji w a1 jak kiedys tam dojdziemy - :biggrina: i nie strasz mnie bejzbolem bo ja mam coś lepszego:boom: Quote
betty_labrador Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='ogromek']a co po to jest forum ??? zeby wszyscy mogli sie dowiedziec jak to jest byc w szkole znerwicowanym, bo [B]KTOŚ[/B] straszy:loveu: i jak tu sie nie bac, chcesz zebym byla pod wplywem dlugotrwalych czynnikow stresogennych, pozniej arytmia, klopoty z krazeniem i takie tam.... a kto specjalnie za mną usiadł na zoopsychologii????:evil_lol: [B]JUZ [/B]wiem chcesz sie pozbyc przyszlej konkurencji w a1 jak kiedys tam dojdziemy - :biggrina: i nie strasz mnie bejzbolem bo ja mam coś lepszego:boom:[/QUOTE] Janino :cool3: za duzo sie nasluchalas dzis pana K... wiesz to ze usiadlam za Toba na zoopsychologii to bylo calkiem przypadkowo :diabloti: takie zrzadzenie losu :razz: Koka konkurencja? zartujesz sobie.....Zaden golden nie przebije mojej czarnej goldenki na zawodach! ja juz bede dawno w A3, a Ty jeszcze w zerowkach :evil_lol: zreszta przeczytaj sobie watek na agility "po co agility" a dowiesz sie ze manipulujemy swoimi psami, i glodzimy, meczac je treniengami, to powinno Ci dac do myslenia, ze poprostu meczysz biedna Koke, na dodatek robiac z niej pudelka swiatecznego, zoltego, pachnacego jak kurczaczek :diabloti: :diabloti: i prosze nie zabijac mnie jakims malym, lichym pistolecikiem bo armaty uzyje, a stres na moj widok Cie pozre... :ekmm: i naprawde nabawisz sie jakiejs arytmii i migotania komor i przedsionkow. :megagrin: :nerwy: to Jana po wizycie u psychologa :nerwy: Quote
betty_labrador Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 :-( jakies pol godziny temu ktos zabral Tosce samochodem, nie wiem czy sie znajdzie, co sie stalo, ale juz nie mam Tosci :placz: :-( Quote
Mokka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Słuchajcie, Beata zaraz rozwiesi ogłoszenia w okolicy i pochodzi po sąsiadach ze zdjęciam Toski. Za chwilę będzie też topik na Dogomanii. Czy wiecie coś o bazarze w Falenicy? Czy tam nadal handluje się psami i w jakie dni to jest czynne? Ja nie mogę uwierzyć, że to się stało. Pomyślcie, co jeszcze można zrobić, aby pomóc Beacie. Help!!! Beata, czy Tosca ma tatuaż, a chip? Te informacje koniecznie zamieść w ogłoszeniu. Jeśli ktoś ją zabrał ze złej woli (cały czas liczę na to, że się ktoś zlitował nad biednym pieskiem i chciał pomóc) i będzie próbował zatrzymać lub sprzedać, informacja, że pies jest znakowany może da mu do myślenia. Quote
talut Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 bazar w Falenicy został zamknięty, a handlarze przenieśli się do jakiejśc miejscowości na M.., jak będę wracać ze szkoły do sprawdzę dokładnie (mieszkam tuż obok byłego bazaru) mam nadzieję, że Tosca się znajdzie :( a co do deszczu-tydzień temu też miało padać :eviltong: Quote
betty_labrador Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 nawet nie wiecie jak sie ciesze :multi: przed chwila Tosca wrocila, pewnie zwiala facetowi jak otworzyl drzwi, bo ona nie za bardzo slucha sie obcych, pomimo, ze jest dla nich mila i wskakuje do samochodow.... moi rodzice moga stac i ja wolac na wszelkie sposoby, i nie przyjdzie :shake: z obcymi osobami tak samo, a nawet gorzej, tylko dzieki temu ze ja nia sie zajmuje i chodze po okolicy czesto, znala droge i wrocila dzieki temu :multi: jutro bede na treningu.:loveu: [B]Mokka[/B] dzieki za wsparcie :smilecol: :n00b: :sweetCyb: :buzi: ps. a juz pisalam ogloszenie i zastanawialam sie, czy starczy tuszu, i ile czasu bede chodzic po wsi pytajac o psa.... Quote
Romas Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 MATKO! Dopiero teraz usiadlam do kompa.Betty ! Idz chyba na msze daj albo co ..opowiedz ,co to bylo ,zart sasiadow ?? Cale szczescie ,ze Tosia sie znalazla ,uff . Quote
Ludek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Boże drogi to nieładnie tak ciśnienie z rana podnosić. Dobrze, że jeszcze kawy nie piłam. Teraz to już nie muszę. Dobrze, że sie znalazła. Ale jak to ktoś zabrał ją do samochodu? Z podwórka? Quote
betty_labrador Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Romas']MATKO! Dopiero teraz usiadlam do kompa.Betty ! Idz chyba na msze daj albo co ..opowiedz ,co to bylo ,zart sasiadow ?? Cale szczescie ,ze Tosia sie znalazla ,uff .[/QUOTE] [B]Magda[/B], nie mam pojecia co to bylo??? :???: :???: :???: tak jak [B]Mokka[/B] pisala, ze pewnie ktos sie zlitowal, ze taki ladny piesek i chodzi sam, i moze sie zgubil? ehh... nawet nie chce myslec co by bylo gdyby nie wrocila... jak rodzice pojechali za tym samochodem, i wrocili po pol godzinie, to bylam pewna ze dogonili ta osobe, i wracaja z Tosca, ale jak przyjechali bez niej, wpadlam w jakas histerie :-( to bylo starszne, nawet sobie nie wyobrazacie. Quote
Ludek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='ogromek']nie skomentuję:biggrina: [B]Lidka - [/B]ale zdjęcia tez są profesjonalne - te z zawodów:rolleyes: a nie takie nasze podwórkowe :loveu:[quote] Ja wiem, że jest rano, do tego informacja o Tosce, a do tego jestem blondynką :lol: , i ni cholery nie rozumiem o co chodzi:oops: . [B]Sylwia, Ula[/B] uściski dla Szejka. Quote
Recommended Posts