Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='talut']biedna Samba :placz:[/quote]
Samba biedna? A czy ja ją gryze żeby się obudziła? Ja po niej biegam? Ja jej stoje na mostku? Wbijam łapy w żebra? Ja nie daje czytać? To małe diable jest a nikt mi nie wierzy-wszyscy gruchają jaka ona miła i słodka a to mały padalec jest!:diabloti:
Będziesz w niedziele?

Posted

[quote name='ogromek']Ola wyściskaj Irdę od nas :eviltong: i życze szybkiego powrotu do treningów:p[/quote]

Dzieki :lol: Tak sobie wlasnie pomyslalam ze ledwo jedna wyzdrowiala to teraz druga zaczyna...:roll:
Nie wiem co robic z tym treningiem - chetnie bym poszla, bo w niedziele raczej nas nie bedzie.
Lapa dziwnie reaguje, dzis na spacerze jak rzucalam jej zabawke - to biegla bardzo chetnie i wlasciwie tylko za pierwszym razem tak ja podniosla w gore, a potem jakby sie rozruszala i juz bylo ok
Moze ja jednak wezme - jakby cos bylo nie tak - to zawsze mozemy wczesniej wrocic ;)

Posted

[quote name='talut']nie wierzę :eviltong: taka mała sunia a taki wielki diabeł w środku? :diabloti:

nie będziemy nas :-( Mona dostała cieczki :([/quote]
Uwierz:diabloti: dziś obudziłam się w łóżku pełnym drzazg-sunia gryzła drewienko w nocy:mad:
Przez całą cieczkę Was nie będzie?

Posted

[quote name='zakla']A ja mam na kolanach szczeniorka, ktory dzisiaj ze mna na treningt przybywa( na chwilke, bo ja nowy wlasciciel odbierze;))[/quote]

o kurcze- to sie nawet juz nie zastanawiam tylko tne na trening ;)

Posted

Ela zawsze mi powtarzala, ze jestem mistrezm w motywacji:lol: [SIZE=1](tylko mowila o psach, ale jak widac u ludzi tez sie sprawdzam:eviltong: )[/SIZE]

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Uwierz:diabloti: dziś obudziłam się w łóżku pełnym drzazg-sunia gryzła drewienko w nocy:mad:
Przez całą cieczkę Was nie będzie?[/quote]
wolimy nie ryzykować-całą cieczkę przekiblujemy w Falenicy :shake: oby krótko trwała (w poniedziałek zacznie się drugi tydzień)

Posted

hop hop ja przelotem melduje ze jutro jestesmy hetni ze Szpila i z TZ i z aparatem wpasc i zrobic porzedtki ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

a tak serio poprosze o odp czy godzina ta sama czyli godzina 10 ?
i o ktorej jestescie wczesniej zeby piechy sie przywitaly bo jakmoje sie nie przywita to sie nie skupi ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Samba biedna? A czy ja ją gryze żeby się obudziła? Ja po niej biegam? Ja jej stoje na mostku? Wbijam łapy w żebra? Ja nie daje czytać? To małe diable jest a nikt mi nie wierzy-wszyscy gruchają jaka ona miła i słodka a to mały padalec jest!:diabloti:
Będziesz w niedziele?[/quote]

Chcesz Milo? Chętnie oożyczę :diabloti:. Od razu będziesz chciała z powrotem Sambę.

Posted

[quote name='Ludek']Nic się nie zmieniło. Na 10.00 początkujący, na 8.00 reszta.[/quote] ale jak słusznie stwierdziła Żakla to po zmianie czasu na letni bedzie 7 rano czasu zimowego :angryy: i czemu ja sie tak poświecam dla mojego zwariowanego psa :loveu:
no to chyba do jutra

Posted

[quote name='ogromek']ale jak słusznie stwierdziła Żakla to po zmianie czasu na letni bedzie 7 rano czasu zimowego :angryy: i czemu ja sie tak poświecam dla mojego zwariowanego psa :loveu:
no to chyba do jutra[/QUOTE]

Jana- Ty sie poswiecasz? a co ja mam powiedziec? :mad:

Posted

:-( :-( :cry: :cry: :cry: kurcze no, co za pech. Dzis wstalam specjalnie, zeby przyjechac na trening o 8, i co? i nic! wstalam, nie spojrzalam za okno, zjadlam sniadanie, ubieram sie, nawet tate udalo mi sie wyciagnac zeby mnie odwiozl na przystanek, wychodzimy a tu :crazyeye: LEJE DESZCZ , jeszcze zaczelismy jechac na przystanek ale w trakcie zrezygnowalam, bo: mnie po wczoraj zaczelo jeszcze drapac gardlo, Tosca co chwile kicha -tez wzielo biedaczke moja. Eh, a zapowiadal sie taki super dzien :placz: :placz: co za paranoja.
[IMG]http://img236.imageshack.us/img236/8113/firemad8ko.gif[/IMG]

Posted

A wlasnie myslalam o Tobie Betty ,ze Ty biedaku chyba najwczesniej jedziesz i pewno pocalujesz klamke.Szczescie ,ze sms dopadl Cie zanim odjechalas za daleko zeby wrocic.
No pech ,kiblujemy w domkach :-(
Acha, ja dzis oddaje kompa do napraway wiec znikam z sieci na jakis czas.
Co do nastepnego treningu bede sie u Eli telefonicznie dowiadywac :-)

Posted

[quote name='Romas']A wlasnie myslalam o Tobie Betty ,ze Ty biedaku chyba najwczesniej jedziesz i pewno pocalujesz klamke.Szczescie ,ze sms dopadl Cie zanim odjechalas za daleko zeby wrocic.
No pech ,kiblujemy w domkach :-(
Co do nastepnego treningu bede sie u Eli telefonicznie dowiadywac :-)[/QUOTE]

dzieki Magda :razz: to nie byl sms :shake: o nie- raczej przeczucie, widzac z samochodu odjezdzajacy ałtobus(fakt, mozna spokojnie bylo go jeszcze dogonic) i widzac deszcz (a kto by przypuszczal wczoraj na treningu ze dzis bedzie padac? ) oraz uwzgledniajac to ze drapie mnie gardlo i Tosca kicha zrezygnnowalam ze smutkiem :( , za pol godziny przyszedl sms od Eli.

Jak tam kregoslup Twoj?

Posted

[quote name='Romas']
Co do nastepnego treningu bede sie u Eli telefonicznie dowiadywac :-)[/QUOTE]

to bedziesz miec wiecej czasu na pocwiczenie z Bianka tego i owego :cool3:
bedziesz pozniej mogla zdac nam relacje z tego co zrobilyscie :diabloti: :p

Posted

[quote name='Ludek']Chcesz Milo? Chętnie oożyczę :diabloti:. Od razu będziesz chciała z powrotem Sambę.[/quote]
A Milo nie jest parson przypadkiem? Bo jeśli tak to z ruchliwości i zębowatości pewnie podobne. Ciekawe czy ktoś by zauważył różnicę:evil_lol:

Nie było cavano dziś :placz: pies lata po ścianach :mad:

Posted

[quote name='betty_labrador']Milo to parson. Dla mnie roznica to w dlugosci wlosa, Twojego pieska i Milo :diabloti: [/quote]
To może nikt nie zauważy :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']
nawet mi nie mow, sie wkurzylam :angryy: :angryy: a teraz to juz nie pada, no nie? :cool3:[/quote]
Zatłuke wiosne/pogode/za chwile psa :mad: Pogoda, zmiana czasu i pies na suficie nie wpływa dobrze na ludzi:diabloti: Jeszcze niedlugo musze uprać Brzydala bo się robi szara:cool3: