zakla Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Powiem nawet wiecej...SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!:) A mi byc moze wreszcie uda sie namowic kolezanke na sterylizacje jej sznaucerki sredniej, a nawet jesli nie, to jak nie ebdzie miala cieczki i bedzie zdrowa, to nareszcie sie u nas pojawia ;) A teraz pyatnie z innej polki- o ktorej trening w sobotke? Wie ktos moze?:) Bo moje malenstwo mi tu powoli zaczyna roznosic, no bo to chyba chore, zeby pies sam z siebie robil hustawke, nieprawdaz? ;) Quote
Mokka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='zakla'] A teraz pyatnie z innej polki- o ktorej trening w sobotke? Wie ktos moze? [/quote] Może być problem :roll: . Podobno teren wygląda nieciekawie. Myślę, że Ela jutro podejmie decyzję, czy da się tam cokolwiek robić. Quote
borsaf Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Do soboty wszystko mróz utwardzi. Tylko hierbatke w termosiku ze sobą bo wietrzysko wstretne i po kościach daje, wiec to tak dla zdrowia dobrze mieć:lol: :evil_lol: Quote
Mokka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='borsaf']Do soboty wszystko mróz utwardzi. Tylko hierbatke w termosiku ze sobą bo wietrzysko wstretne i po kościach daje, wiec to tak dla zdrowia dobrze mieć:lol: :evil_lol:[/quote] To zależy, co będzie do utwardzenia. Nasz placyk znajduje się w dołku, otoczonym z 3 stron czymś w rodzaju skarpy, z której w czasie odwilży cały śnieg spływa na dół i nie zawsze zdąży wsiąknąć przed mrozem i wtedy mamy lodowisko :evil_lol: . To jest nasz największy problem w okresie zimowym. Ubiegłej zimy nie trenowaliśmy całe 2 miesiące właśnie z tego powodu. A co do termosów, to wcale ich nie potrzebujemy, bo mamy czajnik i wejście do ściany :lol: . Świeża herbatka i kawka na bieżąco. :morning: Quote
Romas Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Ludek']Zapraszamy:).[/quote] Dziekuje ,bardzo mi milo ,ze tak mnie zapraszacie :-) Teraz to juz nie bede miala wyjscia jak tylko zaczac w marcu cwiczyc :-) A jakby jeszcze inna sredniaczka przychodzila to byloby super ! Quote
Mokka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Romas']Dziekuje ,bardzo mi milo ,ze tak mnie zapraszacie :-) Teraz to juz nie bede miala wyjscia jak tylko zaczac w marcu cwiczyc :-) A jakby jeszcze inna sredniaczka przychodzila to byloby super ![/quote] Może jakaś dołączy, na razie mamy tylko wielce uzdolnioną miniaturę, która na treningach bywa sporadycznie, bo się wystawia chyba na wszystkich możliwych wystawach :evil_lol: , więc na treningi czasu brakuje. Quote
zakla Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Moze spadnie snieg...:roll: My chcemy na trening... No i musze sie w najblizszym, albo i tym tyogdniu wybrac do zwiazku zapisac, zeby dostac karte pracy...:) Quote
Ludek Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ze względu na niestprzyjającą aurę treningi są wstrzymane do odwołania :(. Quote
Sajko Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Mokka']na razie mamy tylko wielce uzdolnioną miniaturę, która na treningach bywa sporadycznie, bo się wystawia chyba na wszystkich możliwych wystawach :evil_lol: , więc na treningi czasu brakuje.[/quote] Bosssie, co za sami złośliwcy dookoła:roll: Drago się prawie nie wystawia, za to jego pani próbuje dojść do ładu ze swoim życiem, co jej średnio i słabo wychodzi, przez co nie ma kto biednego bullosa wozić na treningi ('dziadkowie';) odmówili wożenia i biegania). Ale kiedyś do tego wrócimy i wtedy tylko medale nas będą interesowały:cool1: :multi: Quote
betty_labrador Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Ludek']Ze względu na niestprzyjającą aurę treningi są wstrzymane do odwołania :(.[/QUOTE] :( szkoda ... ja wlasnie od nastepnego tyg. od 14 stycznia myslalam o jakims treningu dla rozgrzewki. Ale jak taki lod bedzie jak wszedzie to chiba nie wypali... Quote
dorotak Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Sajko']Bosssie, co za sami złośliwcy dookoła:roll: [/quote] Sajko, ale to chyba było w kontekście sznaucera(ki) :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sajko Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Dorotak, to mi ulżyło:lol: a Mokka i tak będzie ugryziona za takie najeżdżanie na mini, bo mini rulez i nikt sie mini w czymkolwiek czepiać nie może:mad: :cool1: Quote
Ludek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Uderz w stół, a nożyce się odezwą.:evil_lol: Quote
Mokka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ludzie, wróciłam z Czech, choć myślałam, że to już nigdy nie nastąpi!!! Auto siem spsuło, trzeba było czekać na naprawę. Najkrótszy możliwy termin - 24 godziny, niektórzy proponowali 3 dni :mad: . Dziś o godz. 4 zajechałam do domciu, a teraz umieram, bo trzeba zacząć pracę, buuuu :cool3: Fajnie było, ale za fajnie być nie może, coś się musiało sknocić. Quote
zakla Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Na zawodach bylyscie? Jak tak, to opowiadac co i jak, a jak nie, to i tak opowiadac :lol: Quote
Mokka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 No byłam na zawodach w Slanach i jak zwykle było fajnie. Lubię Czechów i zawody u nich i nic na to nie poradzę. Zawody 2-dniowe, a w poniedziałek seminarium z Grygarem. Cóż więcej potrzeba do szczęścia? Mamy zaliczone kolejne egzaminy A1, w sobotę 0 pkt i 1-sze miejsce (w pokonanym polu Duchess - staficzka z Leszkiem Kaliszem - aktualni mistrzowie Polski), w niedzielę 0 pkt i 3-cie miejsce (staficzka tym razem przed nami :lol: ). W sobotę i niedzielę jumpingi ukończone z 1 odmową, niestety na tych zawodach jeden błąd powodował wypadnięcie poza 1-szą dziesiątkę :roll: . Agility w sobotę ukończone na dość odległym miejscu, w niedzielę detka :oops: - nasza jedyna na 6 przebiegów :lol: . Czasy openów wyśrubowane maksymalnie, w niektórych biegach na kilkanaście psów, które ukończyły, zaledwie kilka (np. 4 :evil_lol: ) mieściło się w normie. W L-kach rządziły maliniaki i bordery, w S-kach na podium same szeciaki, najbardziej urozmaicone były nasze M-ki, choć też ze wskazaniem na szelciaki. Było na co popatrzeć, podobno niektórzy z zawodników tam startujących są członkami czeskiej kadry narodowej. Na seminarium Monia już umierała, ale dała z siebie wszystko i nawet na koniec bardzo ładnie torek pobiegła. Będą filmiki (robione aparatem), może coś się nada do wstawienia. Seminarium było super, mało psów, dużo ćwiczeń. Co jeszcze mogę powiedzieć? No fajnie było i tyle. I chociaż ledwo żyję i walę czółkiem w biurko, nie żałuję, że pojechałam. Zachęcam wszystkich do jeżdżenia na takie imprezy, bo naprawdę warto. W Czechach zawody są w prawie każdy weekend, jest w czym wybierać. Quote
zakla Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Fajowsko :) W Opavie tesh jest taki straszliwy poziom??;) Ojojoj, troche straszysz Mokka, musimy sie wziac za robote z malym i znalezc wreszcie jakis sposob na przyspieszenie...:roll: Quote
PARSONRK Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A można prosić o link cy cuś ...?;) Znaczy się do terminarzu w czechach:lol: Quote
zakla Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Na stronie szkoły chyba Kalisza masz linki, i tam są ;) Quote
Mokka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [URL="http://klubagility.cz/"]http://klubagility.cz/[/URL] Quote
PARSONRK Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Mokka'][URL="http://klubagility.cz/"]http://klubagility.cz/[/URL][/quote] :modla: dzięki Quote
Ludek Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Mokka współczuje podróży, ale biorąc pod uwagę wyniki i tak było warto. Gratulacje :). A masz jakies zdjęcia? Może coś na stronkę Cavano dałoby się wrzucić. Takimi sukcesami trzeba się chwalić. Z tym, że ja humanistką nie jestem więc ktoś pikny tekst musiałby napisać. Ew. ja cos sklece, ale bedzie analitycznie:lol: . Quote
Mokka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Ludek']Mokka współczuje podróży, ale biorąc pod uwagę wyniki i tak było warto. Gratulacje :). A masz jakies zdjęcia? Może coś na stronkę Cavano dałoby się wrzucić. Takimi sukcesami trzeba się chwalić. Z tym, że ja humanistką nie jestem więc ktoś pikny tekst musiałby napisać. Ew. ja cos sklece, ale bedzie analitycznie:lol: .[/quote] Nie ma o czym pisać, zasilić "sukcesy" i tyla :lol: Jakieś fotki ma Robull i chyba Martyna, ale marne, bo hala, oświetlenie i te sprawy. Moje nie nadają się do niczego :roll: . Za to coś mam w plenerze, jak znajdę chwilę, aby obrobić, to może coś tu wrzucę. Na razie urobiona jestem po łokcie, chwilami nie pamietam, jak się nazywam. Właśnie wyszły nam z biura pany z UKS-u, a co jeszcze się zdarzy - któż to wie... :angryy: Quote
Recommended Posts