tynka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Witajcie, przepraszam że tak późno się odzywam, ale już śpieszę z nadrobieniem swojej nieobecności. Sprawcą afery i doprowadzeniem Misi do takiego stanu była Fabia... :oops: Jest to dziewczę trochę nadpobudliwe i w dodatku 2 tygodnie po cieczce. (w żaden sposób co prawda jej to nie usprawiedliwia...) Flaire i Misię jeszcze raz bardzo bardzo przepraszam! Tak własnie sobie pomyślałam , że chyba powinnyśmy najpierw utemperować temperament (masło maślane) Fabii i sprowadzić na właściwe tory, dać jej czas na dojście hormonów do normy i bardziej konsekwentnie poszlifować posłuszeństwo i dopiero do Was zawitać! Quote
Mokka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Tynkaaaa, nawt o tym nie myśl!!! Jak zamierzasz socjalizować Fabię izolując ją od piesków? Na agility też można nauczyć się posłuszeństwa. Widzimy Cię w sobotę i już! :nono: Quote
PATIszon Posted January 15, 2004 Author Posted January 15, 2004 że chyba powinnyśmy najpierw utemperować temperament (masło maślane) ! Masło maślane to jakbys chciała temperować temperówkę :) A co do socjalizacji to j/w. Stawiasz się w sobotę na treningu, bez dyskusji! :evil: Poza tym często jak poogoda pozwala to po treningu sprzątamy przeszkody i robimy sobie PT, naprawde polecam. Wiem, że Ty z Fabią ćwiczyłyście dużo, ale w tak licznej grupie to co innego. :wink: Quote
tynka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 :oops: ... na którą? Fakt ćwiczyłyśmy, a teraz jeszcze miesiąc czasu Fabinia była izolowana od psiurków bo to cieczka. Quote
PATIszon Posted January 15, 2004 Author Posted January 15, 2004 Sobota, grupa zaawansowanych inaczej zaczyna o 10.00. Ps. Ja stawiam się z Kobrą. Quote
Flaire Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 tynka, Misia już dawno o tym uchu zapomniała (jeżeli w ogóle to zauważyła, bo mnie się wydaje, że nie), co na pewno będzie się starała Fabii udowodnić w sobotę - a ja będę się starała ją powstrzymać. Quote
tynka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Więc myślicie że się nie załamywać... i iść za ciosem. W takim razie szykujemy się jutro na 10. I będziemy ostrożne nauczone doświadczeniem! Znaczy ja będę. Quote
PATIszon Posted January 15, 2004 Author Posted January 15, 2004 W takim razie szykujemy się jutro na 10. To może zaczekajcie do soboty....ja tam nie wiem. :niewiem: Quote
Flaire Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 W takim razie szykujemy się jutro na 10. I będziemy ostrożne nauczone doświadczeniem! Świetnie, ale chyba plan przyjścia tam jutro jest zbyt ostrożnym, bo byłybyście tam same, a tu przecież chodzi o socjalizację z innymi psami! :lol: Quote
tynka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 No tak to faktycznie byłby zbyt ostrożny plan :D i jak Fabia może być normalna....??? :lol: wiecie że dopiero Wy mi powiedzieliście że dzisiaj nie piątek!!! kurde w szoku jestem. Dobrze że nie polazłam na 15 na spotkanie, które mam w piątek... Z dobrych wiadomości zaoszczędziłam dzień życia :) Quote
PATIszon Posted January 15, 2004 Author Posted January 15, 2004 Z dobrych wiadomości zaoszczędziłam dzień życia :) A zła to taka, że jutro musisz iść do pracy... 8) Quote
tynka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 A zła to taka, że jutro musisz iść do pracy... Pati - małpa jesteś wiesz! :wink: przez moment było tak pięknie!!! Quote
Lenka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Z tym treningiem to nie byłabym taka pewna, bo pogoda niestety nie współpracuje, a nasz terenik nie za badzo lubi ciagnąć wode więc może sie skonczyc na treningu w kajaku albo jego braku ;) Pati, wszędzie widzisz temat do obfotografowania - uważaj bo sie zaczynasz zmieniać w żadnego krwi paparazzi :D A jak tam Elka po spotkaniu z Orkanem? żyje? :D Quote
Mokka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Odnoszę wrażenie, że niektórzy jakby tylko czekali, aby aura nie pozwoliła na treningi :evil: W poprzednim tygodniu z utęsknieniem czekali gołoledzi. A fe, trzeba odgonić te natrętne myśli. My z Moniusią możemy trenować nawet w kajaku :D Quote
Flaire Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 My z Moniusią możemy trenować nawet w kajaku :D My też: Quote
Lenka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 nie, ja wcale nie czekam na złośliwośc pogody, ale niestety taka prawda ;/ co prawda kiedyś odbył sie trening na jakiejs 1/5 i tak niekoniecznie duzego boiska więc wszystko jest mozliwe :D Quote
Flaire Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 W takim razie lista na seminarium wyglada nastepujaco:Niuka Lenka Sajko Wind Jesli kogos pominelam to krzyczec!! No, ja też się zgłaszałam, ale moje uczestnictwo będzie zależało od stanu hmmm macierzyńskiego Misi. No i równiez, jak już pisałam, nie chce zajmować miejsca o zniżkowej cenie.Chyba Mokka też się zgłaszała... Quote
Mokka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Tak, zgłaszała się, że w tym terminie na pewno nie będzie mogła :cry: Quote
niuka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 ech dziewczyny co wy mi tu piszecie ze na zawodach nia macie zamiaru nic zdobywac ;) jak tak mowic bedziecie to napewno nic nie zdobedziecie! ;) spokojnie przejdzie wam po pierwszych wygranych ;P tak sie zastanawiam.. ze moze i jak wpadne na trening jak nie bedzie slisko :roll: mowilam ze wpadne jak bedzie powyzej 0 stopni... a jest :] pozdr Quote
Mokka Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 A kto mówi, że nie mamy zamiaru? Zamiary to my mamy, gorzej może być z ich realizacją :wink: Quote
PATIszon Posted January 15, 2004 Author Posted January 15, 2004 Słuchajcie, mam info w imieniu Elki. Otóż W związku z pogodą prośba jest o przyniesienie ze sobą łyżew na trening... :lol: Żartuje. :wink: A tak serio to trening odwołany, buuuuuuuuuu, ale za to jest propozycja coby spotkac się w sobotę, albo w niedzielę na Polach Mokotowskich koło pomnika Jazdy Polskiej z psami na spacer, huraaaaaa! Tam jest też tor do Agility i jeśli nikt nie będzie trenował to postaramy sie chwile tam poćwiczyć. Plus tego wszystkiego jest taki, że jest tam huśtawka :) No to teraz prozę o za i przeciw! :roll: Quote
Flaire Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 No to teraz prozę o za i przeciw! No to ja pierwsza, prozą: :wink: Jestem ZA niedzielą, ok 12. W sobotę mam u siebie 9 osób na obiedzie, bo mój szanowny braciszek odwiedza ojczyznę, a w niedzielę rano mamy szkolenie na Bemowie, gdzie pogody się nie boją!!!!! A tak w ogóle to szkooooooooooodaaaaaa :( . Może należałoby jeszcze raz przedyskutować pomysł z halą.....? Quote
PATIszon Posted January 15, 2004 Author Posted January 15, 2004 w niedzielę rano mamy szkolenie na Bemowie, gdzie pogody się nie boją!!!!! Flaire, Ale jeśli na naszym boisku jest tak jak u mnie pod blokiem to ja się nie dziwie, zę Elka postanowiła odwołać trening. To sie poprostu nie da! U mnie jest lód, autentycznie. Ciężko się chodzi, a co dopiero skacze! Może tam, gdzie szkolicie psy jest bardziej higroskopijne podłoże i to co się roztopiło zdążyło wsiąknąć. :niewiem: Dobra, czyli póki co 1:0 dla niedzieli, tak? Mnie jest obojętne. Quote
Flaire Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Dobra, czyli póki co 1:0 dla niedzieli, tak? A ile razy wolno głosować :wink: ?PATI, ja tylko żartowałam (jak zwykle)... Jak Elka odwołała, to na pewno wie, co robi. Quote
Recommended Posts