PsychoSzczurek Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Blaira, wyściskaj biedną Rikę od nas :calus: tak poza tym, to Wesołych Świąt dla Wszystkich :x-mas: Quote
Wojenka Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Dziewczynki,no to kiedy biegamy?Już pojadłyście sobie?My ze szkotkami nie mozemy juz chodzić! Quote
PsychoSzczurek Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 my właśnie obżeramy się słodyczami :lol: Quote
betty_labrador Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 a jutro kto przychodzi do Cavano? Quote
Sajko Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Nas nie będzie, jesteśmy na skraju rozchorowania się, a Sylwester pociągając nosem jakoś mi się nie uśmiecha 8) Quote
zakla Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Blaira- trzymamy kciuki za Ryjka, niech zdrowieje biedna:) Sajko- nie ociagac sie, na treningi chodzic....:D:P Moze bedziem w niedziele, moze....:D Quote
blaira Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 my sie czujemy juz lepiej jutro edziemy sobie odpoczac od miasta i sie wybiegac po terenach lasu swietokrzyskiego . :D Quote
betty_labrador Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 no to suepr, ze psiaczek ma sie lepiej :), glaski dla suczki i milego wypoczynku zyczymy :) My tez jutro jedziemy do Wielkopolski wypoczac :) Quote
blaira Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 dziekujemy i mielgo wypoczynku zyczymy. No a pochwalicie sie co wasze psiaki dostay pod choinke od :santagri: Quote
Sajko Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Moi chłopcy całkiem nieźle się obłowili od Świętego- Bari dostał sznur gruby, kółko ze sznura i wieeeeelkie ucho, a Drago gruby sznur i średnie ucho :wink: oba ucha spożyte, oba sznurki już nieźle rozwalone, kółko czeka w szafie :P Quote
betty_labrador Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 no a Tosca dostala ....kosc denta rask :D i ja schrupala szybko odwrociwszy sie do swiatecznego stolu tylkiem.... :D :roll: Quote
zakla Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 No a moje to dostaly cztery dni urlopu:D Wyjechalismy, one mieszkają na 2h dzialki otoczone trzema suczkami, raj jak nic. A do tego jeszzce te kostki ze stolu...:P Quote
blaira Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 moja dostala wielkiego kota piszczalke i gicke wielka smierdzaca :D Quote
ciacho Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Soma dostała wielki sznur z węzłami i poduszeczkę na posłanie - i teraz leży z głową na poduszce a łapkami trzyma sznur :D Quote
PATIszon Posted December 27, 2004 Author Posted December 27, 2004 A Kenia postanowila sie sama obdarowac i dzis wciagnela kilogram pasztetowej, ktory mama odlozyla, coby se babcia do domu zabrala. :roll: Obawiam sie ze Leon bedzie dzis biegal na dwor w nocy 8) A Paulina nauczyla sie robic mine glonojada :lol: :lol: :lol: Quote
ciacho Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 co za piękna minka - Pati ty masz coraz większy zwierzyniec w domu :wink: Quote
Elka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Wiem, że to może głupie pytanie ale czy byłby ktoś chetny na mały dodatkowy trening 1.01? :evilbat: Tak sobie pomyslałam, ze będę musiała iść wybiegać Happy i że poszłabym na tor koło 14 więc może ktoś też chciałby się tam zjawić! :) Czekam na szybkie odpowiedzi! :P Quote
Sajko Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Ja chętnie, tylko nie wiem, z którym chłopakiem, bo Dragulec znowu kuleje, ale najwyżej przyjdę i będę psy od kogoś pożyczać, jakby ktoś nie był w stanie po Sylwetrze biegać :lol: Elka, 100% Quote
Elka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Sajko super! :D A ćwiczenia na pierwszy trening w Nowym roku uloże proste, zeby się nikt nie zgubił po drodze! :D Quote
Mokka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Ja się piszę!!! Sajko, wezmę oba psy i mogę Ci jednego pożyczyć :D Quote
Flaire Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Sajko, Mokka Ci chce psa z kacem wtrynić :wink: . Z hopkami może być kłopot, ale slalom będą robić rewelacyjnie :lol: . Quote
Marek z Gromem Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Podziwiam Was, ze wam sie chce biegac po śniegu w zimnie itp. :D Ale to, ze chcecie zrobić trening 1.01. to juz was nie podziwiam tylko uważam, ze jesteście zdrowo rąbnięte :D 8) :lol: :D 8) :lol: Pozdrawiam mój ulubiony klub agility :evilbat: Quote
Mokka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Podziwiam Was, ze wam sie chce biegac po śniegu w zimnie itp. :D Ale to, ze chcecie zrobić trening 1.01. to juz was nie podziwiam tylko uważam, ze jesteście zdrowo rąbnięte :D 8) :lol: :D 8) :lol: Pozdrawiam mój ulubiony klub agility :evilbat: Człowiek, jaki śnieg, jakie zimno? W niedzielę biegalismy w temperaturach niemal tropikalnych, a co do śniegu, to nie pamiętam, kiedy go ostatnio widziałam (możesz to zrzucic na karb mojego wieku i postepującej sklerozy, ale ja swoje wiem). :D Quote
Marek z Gromem Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 A ja mam filmik od Was z zajęć z całkiem nie dawna i jest śnieg :) Quote
Recommended Posts