Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moi chłopcy całkiem nieźle się obłowili od Świętego- Bari dostał sznur gruby, kółko ze sznura i wieeeeelkie ucho, a Drago gruby sznur i średnie ucho :wink: oba ucha spożyte, oba sznurki już nieźle rozwalone, kółko czeka w szafie :P

Posted

No a moje to dostaly cztery dni urlopu:D

Wyjechalismy, one mieszkają na 2h dzialki otoczone trzema suczkami, raj jak nic. A do tego jeszzce te kostki ze stolu...:P

Posted

A Kenia postanowila sie sama obdarowac i dzis wciagnela kilogram pasztetowej, ktory mama odlozyla, coby se babcia do domu zabrala. :roll:

Obawiam sie ze Leon bedzie dzis biegal na dwor w nocy 8)

A Paulina nauczyla sie robic mine glonojada

glonojad8qc.jpg

:lol: :lol: :lol:

Posted

Wiem, że to może głupie pytanie ale czy byłby ktoś chetny na mały dodatkowy trening 1.01? :evilbat: Tak sobie pomyslałam, ze będę musiała iść wybiegać Happy i że poszłabym na tor koło 14 więc może ktoś też chciałby się tam zjawić! :) Czekam na szybkie odpowiedzi! :P

Posted

Ja chętnie, tylko nie wiem, z którym chłopakiem, bo Dragulec znowu kuleje, ale najwyżej przyjdę i będę psy od kogoś pożyczać, jakby ktoś nie był w stanie po Sylwetrze biegać :lol:

Elka, 100%

Posted

Podziwiam Was, ze wam sie chce biegac po śniegu w zimnie itp. :D

Ale to, ze chcecie zrobić trening 1.01. to juz was nie podziwiam tylko uważam, ze jesteście zdrowo rąbnięte :D 8) :lol: :D 8) :lol:

Pozdrawiam mój ulubiony klub agility :evilbat:

Posted
Podziwiam Was, ze wam sie chce biegac po śniegu w zimnie itp. :D

Ale to, ze chcecie zrobić trening 1.01. to juz was nie podziwiam tylko uważam, ze jesteście zdrowo rąbnięte :D 8) :lol: :D 8) :lol:

Pozdrawiam mój ulubiony klub agility :evilbat:

Człowiek, jaki śnieg, jakie zimno?

W niedzielę biegalismy w temperaturach niemal tropikalnych, a co do śniegu, to nie pamiętam, kiedy go ostatnio widziałam (możesz to zrzucic na karb mojego wieku i postepującej sklerozy, ale ja swoje wiem). :D