Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buuuuu jak ja wam zazdroszcze tych treningow. Ja niestety mam szkole, a w miedzyczasie tez bylam na slubie mojej siostry (kuzynki wlasciwie). Bylo milo, ale krotko, bo uciekac musialam do dziecka, a poza tym jutro zaliczam zywienie (ostatni termin, wiec wypadaloby zdac).

A tak sie dzis "bawilam"

jaiania2uf.jpg

Te kolorki to z wrazenia, a nie od wina.... :nono:

Mam nadzieje ze w Nowy Rok zainaugirujemy nowy sezon wspanialym treningiem, na ktory bym chetnie przyszla.

Co Wy na to, bedzie trening w Nowy Rok? :hmmmm:

Posted

W Nowy rok to nie bardzo ale napewno mozemy sie spotkać 26.12 czyli w drugi dzien swiat kolo 9 moze 10 no i 2.01 treningi sa oczywiscie normalnie! :D

Flaire a gdzie teraz trenujecie? no i masz ode mnie wiadomosc na pw i czekam na szybką odpowiedz!

Posted

ja nie wiem czy bede w drugi dzine swiat, lub czy dam rade, ale sie postaram. Natomiast 2.01 to jeszcze tez nie wiem :Fade-col:

a poczatki nauki flyballu super-tylko Tosca jak zlapala i z nia bieglam to ona by na serio zwiala, nie chciala mi oddac zdobyczy :angel:

Posted
Flaire a gdzie teraz trenujecie?
Jeszcze nie wiemy, gdzie bedziemy trenowac. Narazie chcemy pochodzic na probw w rozne miejsca.
no i masz ode mnie wiadomosc na pw i czekam na szybką odpowiedz!
Juz masz odpowiedz.
Posted

Oj Pati, Pati ... trzeba bylo mi o tym slubie wczesniej powiedziec ;) Mam na zajecia z fotografii uzytkowej reportaz ze slubu w Kosciele zrobic ... Twoja siostra mialaby dobre (mam nadzieje) foty za friko a ja zaliczenie ...

Ludzie na gwalt potrzebny mi slub ... tylko nie wlasny ;)

pozdrawiam,

Posted

PATI, probuje do Ciebie dzwonic w sprawie budowy hustawki, ale jakos nikt nie odbiera telefonu. Masz jakis inny numer czy co? Dryndnij do mnie, albo przyslij na priw jak i kiedy mam dzwonic.

Posted
ja nie wiem czy bede w drugi dzine swiat, lub czy dam rade, ale sie postaram. Natomiast 2.01 to jeszcze tez nie wiem :Fade-col:

a poczatki nauki flyballu super-tylko Tosca jak zlapala i z nia bieglam to ona by na serio zwiala, nie chciala mi oddac zdobyczy :angel:

Nas 26 na pewno nie bedzie, 2 to sie zobaczy, moze rodzice zrobiliby mi ta przyjemnosc dzien po urodzinkach, ze w niedziele by mnie zawiezli... 8)

A co do flyball'u, to mi sie podobalo, a zwlaszcza zachowanie Żwirka:D

Za pierwszym razem jakos ta lape postawil i zlapal pileczke, ale jak chcialam odbiec z nim, to wyplul:) Za drugim razem postawil(jezeli mozna to tak nazwac;)) lape, pilka upadla, podniosl ja i pobieglismy juz z pilka:D Za trzecim razem(i ostatnim) maly nie zauwazyl nawet kiedy ta lape postawil i dostal pilka w ryj. Straszliwie podobala mi sie jego zdziwiona minka.

Na szczescie wczoraj ani kaganiec ani smycz nam sie nie przydaly, bo wokolo same kobitki byly... :lol: No i moze dlatego musielismy zawracac ze Żwirki i Wigury po smycz i kaganiec, ktore zostaly se na trawce:D:D

Pozdro:)

PS. Jak super, ze sie hustawka robi/ma robic:D

Posted
PS. Jak super, ze sie hustawka robi/ma robic:D

Sie hustwaka robi :-? A to ciekawe, bo jak wiem to Flaire tyra przy niej i na dodatek za nia placi. Sorry Flaire, ale musze to powiedziec !

Wzielas duzo na siebie i na dodatek nie bedzie Ci dane po tej hustawce co "sie robi" pobiegac.

Wiem, ze Flaire to dzielna kobietka, ale moze Cavanowicze troche pomozecie przy tych przycinkach, docinakch, skladaniu itp?

Sajko, Pati Was nie mialam na mysli piszac o bezaktywnosci w sprawie hustawki.

Posted
Wind- ja chetnie pomoge, tyle z enie bardzo mam taka mozliwosc :evil: Chyba ze w sobote po treningu czy cos, bo innej mozliwosci nie mam.

zakla, widzisz a Flaire, ktora nie jest juz zwiazna z Klubem musi miec "taka mozliwosc" :-?

Posted

A jesli mozna wiedziec, to czemu Flaire nie jest juz z klubem zwiazana?

Gdybym miala samochod, 18 lat i te sprawy, to chetnie bym pomogla kazdego dnia... A tak moge pomoc tylko w soboty :wink:

Posted
A jesli mozna wiedziec, to czemu Flaire nie jest juz z klubem zwiazana?

Gdybym miala samochod, 18 lat i te sprawy, to chetnie bym pomogla kazdego dnia... A tak moge pomoc tylko w soboty :wink:

Zakla, co do Twego pytania to najlepiej dowiedziec sie u zrodla :-)

A co do sobot, to juz cos :D Mam nadzieje, ze przy pomocy Twojej i innych Cavanowiczow hustawka powstanie szybciej :)

Wiec kto nastepny do pomocy?

Posted

z tego co pamiętam to Zakla bralaś udzial w dyskusji na temat punktu widzenia Flaire co do treningow - także w Cavano - wiec o powody chyba nie trzeba pytac (nie pamietam czy to byl ten topic czy Malamutek w agility - ale bylo cos takiego)

a jezeli chodzi o pomoc to ja rowniez moge raczej tylko w weekendy - ew. w tygodniu po godz. 15-tej (ale wtedy nie codziennie, tylko np. 1-2 razy, bo im pozniej wracam z pracy do domu tym dluzej pies siedzi sam i zaczyna broic :D)

wiec zglaszam sie na ochotnika i w razie potrzeby prosze mnie informowac

Posted

ciacho SUPER! Sadze, ze Flaire jak to przeczyta to sie ucieszy :)

Flaire, ja tez nie jestem juz w Cavano, ale moge pomoc :) Potrzymam, odpiluje, przytwierdze, dokrece :)

Zgrajmy tylko termin a robota pojdzie w mig! Moge jeszcze z tego zrobic reportaz dla potomnych :lol: :lol: :lol:

Posted

ja tak naprawdę to jestem chętna każdego dnia w tygodniu, ale szkoda mi psa tak długo samego w domu przetrzymywać, więc można to zorganizować np. co drugi dzień i suka już tak bardzo nie będzie cierpieć

ja codziennie kończe pracę o 15-tej