Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:o ja siem tylko zastanawiam skąd Wy mnie tak dobrze znacie :eek3:

A światło słoneczne mi faktyczni szkodzi bo sie poparzyłam i przez rok mam go unikac......

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobre duszyczki, jak pisałam poprawiam i aktualizuję stronkę. Napiszcie proszę sukcesy każdego psa? Mam sukcesy Moni i wyglądają imponująco 8) czekam na resztę....

Posted

a my w Płocku zostałyśmy zdyskwalifikowane w agility a w jumpingu zajęłyśmy 7 miejsce

no i nasze małe sukcesy obozowe też może będą uwzględnione :D : 2 miejsce w agility i 1. w jumping

Posted

hm... Tosca to nie mozna powiedziec ze ma osiagniecia w Agility :D bo dopiero zaczelysmy cwiczyc 13 listopada 8)

Jedyne osiagniecie niezawodowe to ze coraz chetniej pracuje na torach przeszkod bez smyczy i coraz rzadziej ucieka.... slalom juz prawie zalapala i mniej jej trzeba pokazywac co i jak zeby go przeslalomowala, na kladke i palisade sie rwie zeby wbiec, do tunelu tez lubi wbiegac, tylko trza ja wolac zeby wybiegla tam gdzie trzeba, a przez hopki pieknie skacze :D

to jak na tyle osiagniec agilitowych....

Posted

A mogę dostać jakieś 2-3 zdjęcia Toski? To wstawię o niej tekścik. O Somie też poproszę tekścik, bo foteczki to mam, ale i tak jakiś portrecik poproszę.

Korona- czyli jednak doszłyście?????? i jak było, opowiadaj???

Mój Dragulec ma zakwasy we wszystich łapach, chwilę pomęczył Bariego, ale teraz śpi jak ubity :wink: Jutro go nie dam rady przywlec, ale wpadnę popatrzyć na juniorów i płytki podrzucić 8)

Posted
hm... Tosca to nie mozna powiedziec ze ma osiagniecia w Agility :D bo dopiero zaczelysmy cwiczyc 13 listopada 8)

Jedyne osiagniecie niezawodowe to ze coraz chetniej pracuje na torach przeszkod bez smyczy i coraz rzadziej ucieka.... slalom juz prawie zalapala i mniej jej trzeba pokazywac co i jak zeby go przeslalomowala, na kladke i palisade sie rwie zeby wbiec, do tunelu tez lubi wbiegac, tylko trza ja wolac zeby wybiegla tam gdzie trzeba, a przez hopki pieknie skacze :D

to jak na tyle osiagniec agilitowych....

Betty ,najwazniejsze ze widzisz postepy. Ja Cwicze od lipca b.r. i widzialam postepy w zachowaniu i w skupieniu roznie bylo to z komendami ,ale jestem z mojej suki dumna .Mam nadzieje ze dalej bedzie sie rzowijac poprzez agility i nie tylko

Posted

blaira oczywiscie ze Tosca bedzie sie nadal rozwijac :wink: i w domu podczas nauki nowych komend, jak i na agility :fadein: oraz w innych dziedzinach zycia-ma dopiero psinka 1,5 roku zycia :D

a co do postepow to naprawde sa widoczne i jestem zadowolona-pierwsze zajecia jak pamietam byly okropne.

Posted
A mogę dostać jakieś 2-3 zdjęcia Toski? To wstawię o niej tekścik. O Somie też poproszę tekścik, bo foteczki to mam, ale i tak jakiś portrecik poproszę.

a ja ?? :evil: :(

Posted
Blaira, czy musze do każdego oddzielne zaproszenie wystosować??? No czekam na teksciki....

Nieno ale wymienials te dwie osoby to niewiedzialam ,czulam sie pogubiona. Ok to zaraz pisze i wysylam . Mam nadzieje ze tamten tekscik wzielas zartem :wink:

Posted

Betty- zostalam "obrzucona" sms-ami i malemu nic zbytnio na szczescie nie jest. Uff... Za dwa tygodnie ma juz byc na trenigu. A ja z mlodym przyjdziemy z kagancem :-? On, tak zauwazylam, nie chcialm go zagryzc, tylko ustanowic hierarchie stada... Mamuty juz tak mają...

A ja dzisiaj dostalam juz prezent gwiazdkowy- obroze zaciskowa dla mlodego :lol: Za tydzien bedziemy w obrozce i w kagancu. I to i to czarne, skorzane, sexy bede miec psa :wink:

Pozdrowionka i uwazac na mamuty-mordercy 8)

PS. Juz nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc stronke... :D

Posted

Sajko nie wiedzialam zbytnio co napisac i jakim stylem wytnij to so uwazasz za rozsadne i popraw ,zdjec tez nie wiem ktore wybrac o boze , ze mna to chlop bedzie mial ciezki los , bo ja taka niezdecydowana :roll:

Posted

Wszystkie dzisiaj nadesłane teksty bedę dodawała sukcesywnie, na razie można już ogladać w miarę nową szatę strony :lol: innymi słowy- znowu można wizytować, tylko proszę fotek nie ściągać, bo to blokuje mój limit dostępu :-?

Posted

Betty, tak, są śliczne, przydałoby się kilka słów jeszcze o suni, bo Was nie do końca znam i wtedy trudno mi coś od siebie dodać w opisie :oops:

Blaira, od Ciebie też doszły fotki, jakiś tekścik?