Wind Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Aby topik zbyt mocno sie nie zoffowal zapodam kilka wiesci z Pol Mokotowskich. Nie wiem, czy to przez skromnosc, czy tez moze przez brak czasu nikt niczego o imprezie nie pisze :-? Ja bylam tam jako widz i musze Wam powiedziec, ze ze wszystkich Cavanowiczow mozna byc dumnym. Pieknie biegaly ze swoimi przewodniczkami Kenia, Axa, Bella, Cecilka, Monia, Happy ... Czy o kims zapomnialam? Publicznosc byla zachwycona i wieloma brawami, ochami i achami nagradzala uczestnikow :-) Quote
ciacho Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 my nie biegałyśmy bo mój pies strajkuje i nie chce biegać ale za to dostałyśmy nagrodę od Pedigree za najładniejszy taniec w parze z psem :-) Quote
PATIszon Posted October 3, 2004 Author Posted October 3, 2004 Publicznosc byla zachwycona i wieloma brawami, ochami i achami nagradzala uczestnikow :-) Szkoda, ze nie slyszalam, bo zaraz po biegu pobieglam do samochodu i pojechalam do domu. Kurcze skonczyly sie czasy, kiedy w milym gronie przy piwku moglam sobie beztrosko spedzac czas.... Aga ty sie dobrze zastanow..... :roll: Quote
Wind Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Kurcze skonczyly sie czasy, kiedy w milym gronie przy piwku moglam sobie beztrosko spedzac czas.... Pati, Dla kogo sie skonczyly, to sie skonczyly! ;) Sa tacy, ktorzy kontunuuja te tradycje :lol: :lol: :lol: pozdrawiam porannie :) Quote
Elka Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Ja bylam tam jako widz i musze Wam powiedziec, ze ze wszystkich Cavanowiczow mozna byc dumnym. Pieknie biegaly ze swoimi przewodniczkami Kenia, Axa, Bella, Cecilka, Monia, Happy ... Czy o kims zapomnialam? Ano zapomniałaś Wind o naszej rosnącej reprezentantce na MŚ w roku 2006- o Vivie!! :D Quote
PATIszon Posted October 4, 2004 Author Posted October 4, 2004 Ano zapomniałaś Wind o naszej rosnącej reprezentantce na MŚ w roku 2006- o Vivie!! :D A dla czego nie 2005? :hmmmm: Quote
aga_ostaszewska Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 My nadal walczymy z cieczka! Wiec po raz kolejny, zyczymy udanych treningow! Elka dlaczego dopiero 2005? Quote
Elka Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 A dla czego nie 2005? Bo żeby startować w MŚ trzeba mieć co najmniej A2 a żeby zdobyć A2 trzeba startować w oficjalnych zawodach, a żeby startować w oficjalnych zawodach pies musi mieć ukończone 15miesięcy a Viva ma dopiero 7 i nie zdąży jeszcze do czasu typowania drużyny zdrobić A2! :D Ale się rozpisałam!! :P Quote
Sajko Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Flaire, w końcu mam wolne jutro a nie w piątek. Jedziemy po dechę? Jak tak, daj mi dokładny adresik i dla mnie najlepiej o poranku tam się pojawić. Quote
Flaire Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Ja jutro przed poludniem nie moge, bo pracuje... Mysle, ze najwczesniej ok. 13 - dasz rade? Najlepiej chyba byloby sie gdzies spotkac i pojechac razem. Potrzebna tez jakas lina, zeby to cudo przymocowac... Dzieki za pamiec, BTW :D Quote
Sajko Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Ja jutro nie mogę o 13. Do której ten skład? jak do 17 to wtedy na jakąś 16.15 byśmy mogły się tam pojawić. Linki do mocowania mam (samochód jest zarejestrowany jako ciężarówka 8) ) Ja będę jechała od siebie, czyli mogę Ciebie zgarnąć gdzieś z okolic Wilanowskiej/Niepodległości. Wtedy coś koło 15.45 byśmy się tam umówiły? Podaj, gdzie Ci wygodnie dojść, czyli skąd mam Ciebie zabrać? Quote
Flaire Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Sajko, ja z kolei nie moge na 16:15, bo o 17 znow pracuje. Chyba najlepiej sie zdzwonic dzis wieczorkiem - moze jakos calkiem o swicie by sie udalo? Ja do nich dzisiaj sprobuje zadzwonic, ewentualnie nawet podjechac, bo bede w okolicy. Przeslij mi swoj nr telefonu na priv... Quote
blaira Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Hej ...chialabym troche sie usprawiedliwic moja nieobecnoscia na treningach i w Lodzi na pokazach ,zdjecia nie wstaiwe bo jest duze ale podam adres http://www.zaprzegowce.cyberdusk.pl/pancelot/a.jpg http://www.zaprzegowce.cyberdusk.pl/pancelot/b.jpg Quote
Elka Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Ponieważ niedługo mijają 3lata odkąd prowadzę treningi to chciaąłbym serdzecznie zaprosić wszystkich w sobotę na mały poczęstunek w postaci ciasta! :D Jedzonko dostaniecie bezpośrednio po treningu!!:P Byłoby mi miło, gdyby nawet Ci którzy nie planowali być na treningu wpadli tam na chwilkę!:D Quote
Ida&Funny Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 GRATULACJE :laola: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
aga_ostaszewska Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Elka wszystkiego najlepszego :BIG: ! Zloze gratulacje, jak spotkamy sie osobiscie, bo w sobote niestety nie bede mogla przyjs (suka ma cieczke, a ja juz mam ustawiony wyjazd). Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia! Quote
ciacho Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 Elka - gratulacje, piekna rocznica Blaira - czy pokazujesz nam siebie jako modelke czy to twoje kompozycje, bo i jedno i drugie jest super - gdzie mozna sie takich cudow nauczyc? Quote
aga_ostaszewska Posted October 6, 2004 Posted October 6, 2004 blaire:Dopiero teraz zerknelam na te zdjecia... SUPER! Co to byly za pokazy, gadaj szybko! Ciekawa jestem co na to powie Wind :D Quote
Mokka Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 ELKA :klacz: :thumbs: osobiście pogratulujemy w sobotę BLAIRA - wow!!! Sama se wydziergałaś? :wink: Jesssooooo, Ida siem pojawiła :roll: Quote
Elka Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Chciała poprosić wszystkich chętnych do wzięcia udziału w IV IALu o kontakt ze mną! Najlepiej telefonicznie! Przypominam, że gadam pod nr505427386:D Quote
aga_ostaszewska Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 w przyszla niedziele 17.X.2003 w Laskach No to chyba nie bede ryzykowala... brak trenigu+roztargnienie suki po cieczce=totalny niewypal na ILALu ciacho:Zajrzyj na topic o terierach walijskich i zobacz, jakie mm cudne zdjecia dzieki Tobie i Sebastianowi :D Quote
Sajko Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Drodzy Zawodnicy Cavano, dzisiaj z Flaire przywiozłyśmy na nasz teren deskę, która będzie główną częścią huśtawki :lol: czyli nasza ostatnia brakująca przeszkoda jest coraz bardziej realna :D Flaire, DZIĘKI :lol: :lol: Quote
blaira Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Elka - gratulacje, piekna rocznicaBlaira - czy pokazujesz nam siebie jako modelke czy to twoje kompozycje, bo i jedno i drugie jest super - gdzie mozna sie takich cudow nauczyc? Ciacho i Aga ...juz mowie .To byl egzaminy dziewczyn ze szkoly florystycznej ,konczyly szkole i ta kreacja floralna ktora mialam na sobie byl czwscia egzaminu ,zrobila go jedna z absolwentek ,a ja tylko go przedstawialam wiec nie dziwcie sie make upem czy powazna mina hehe .Taka szkola florystyncza jest w wawie al e droga 700 zl miesiecnie :roll: Mam nadzieje ze bede miala za niedlugo okazje skorzystac z tej hustawki jak i reszta,jak bedzie oczywiscie gotowa :D Quote
Recommended Posts