Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aby topik zbyt mocno sie nie zoffowal zapodam kilka wiesci z Pol Mokotowskich.

Nie wiem, czy to przez skromnosc, czy tez moze przez brak czasu nikt niczego o imprezie nie pisze :-?

Ja bylam tam jako widz i musze Wam powiedziec, ze ze wszystkich Cavanowiczow mozna byc dumnym.

Pieknie biegaly ze swoimi przewodniczkami Kenia, Axa, Bella, Cecilka, Monia, Happy ... Czy o kims zapomnialam?

Publicznosc byla zachwycona i wieloma brawami, ochami i achami nagradzala uczestnikow :-)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Publicznosc byla zachwycona i wieloma brawami, ochami i achami nagradzala uczestnikow :-)

Szkoda, ze nie slyszalam, bo zaraz po biegu pobieglam do samochodu i pojechalam do domu. Kurcze skonczyly sie czasy, kiedy w milym gronie przy piwku moglam sobie beztrosko spedzac czas....

Aga ty sie dobrze zastanow..... :roll:

Posted
Kurcze skonczyly sie czasy, kiedy w milym gronie przy piwku moglam sobie beztrosko spedzac czas....

Pati,

Dla kogo sie skonczyly, to sie skonczyly! ;) Sa tacy, ktorzy kontunuuja te tradycje :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam porannie :)

Posted
Ja bylam tam jako widz i musze Wam powiedziec, ze ze wszystkich Cavanowiczow mozna byc dumnym.

Pieknie biegaly ze swoimi przewodniczkami Kenia, Axa, Bella, Cecilka, Monia, Happy ... Czy o kims zapomnialam?

Ano zapomniałaś Wind o naszej rosnącej reprezentantce na MŚ w roku 2006- o Vivie!! :D

Posted
A dla czego nie 2005?

Bo żeby startować w MŚ trzeba mieć co najmniej A2 a żeby zdobyć A2 trzeba startować w oficjalnych zawodach, a żeby startować w oficjalnych zawodach pies musi mieć ukończone 15miesięcy a Viva ma dopiero 7 i nie zdąży jeszcze do czasu typowania drużyny zdrobić A2! :D

Ale się rozpisałam!! :P

Posted

Flaire, w końcu mam wolne jutro a nie w piątek. Jedziemy po dechę? Jak tak, daj mi dokładny adresik i dla mnie najlepiej o poranku tam się pojawić.

Posted

Ja jutro przed poludniem nie moge, bo pracuje...

Mysle, ze najwczesniej ok. 13 - dasz rade?

Najlepiej chyba byloby sie gdzies spotkac i pojechac razem. Potrzebna tez jakas lina, zeby to cudo przymocowac...

Dzieki za pamiec, BTW :D

Posted

Ja jutro nie mogę o 13. Do której ten skład? jak do 17 to wtedy na jakąś 16.15 byśmy mogły się tam pojawić. Linki do mocowania mam (samochód jest zarejestrowany jako ciężarówka 8) ) Ja będę jechała od siebie, czyli mogę Ciebie zgarnąć gdzieś z okolic Wilanowskiej/Niepodległości. Wtedy coś koło 15.45 byśmy się tam umówiły? Podaj, gdzie Ci wygodnie dojść, czyli skąd mam Ciebie zabrać?

Posted

Sajko, ja z kolei nie moge na 16:15, bo o 17 znow pracuje. Chyba najlepiej sie zdzwonic dzis wieczorkiem - moze jakos calkiem o swicie by sie udalo? Ja do nich dzisiaj sprobuje zadzwonic, ewentualnie nawet podjechac, bo bede w okolicy.

Przeslij mi swoj nr telefonu na priv...

Posted

Ponieważ niedługo mijają 3lata odkąd prowadzę treningi to chciaąłbym serdzecznie zaprosić wszystkich w sobotę na mały poczęstunek w postaci ciasta! :D Jedzonko dostaniecie bezpośrednio po treningu!!:P

Byłoby mi miło, gdyby nawet Ci którzy nie planowali być na treningu wpadli tam na chwilkę!:D

Posted

Elka - gratulacje, piekna rocznica

Blaira - czy pokazujesz nam siebie jako modelke czy to twoje kompozycje, bo i jedno i drugie jest super - gdzie mozna sie takich cudow nauczyc?

Posted

Chciała poprosić wszystkich chętnych do wzięcia udziału w IV IALu o kontakt ze mną! Najlepiej telefonicznie! Przypominam, że gadam pod nr505427386:D

Posted
w przyszla niedziele 17.X.2003 w Laskach

No to chyba nie bede ryzykowala...

brak trenigu+roztargnienie suki po cieczce=totalny niewypal na ILALu

ciacho:Zajrzyj na topic o terierach walijskich i zobacz, jakie mm cudne zdjecia dzieki Tobie i Sebastianowi :D

Posted

Drodzy Zawodnicy Cavano,

dzisiaj z Flaire przywiozłyśmy na nasz teren deskę, która będzie główną częścią huśtawki :lol: czyli nasza ostatnia brakująca przeszkoda jest coraz bardziej realna :D Flaire, DZIĘKI :lol: :lol:

Posted
Elka - gratulacje, piekna rocznica

Blaira - czy pokazujesz nam siebie jako modelke czy to twoje kompozycje, bo i jedno i drugie jest super - gdzie mozna sie takich cudow nauczyc?

Ciacho i Aga ...juz mowie .To byl egzaminy dziewczyn ze szkoly florystycznej ,konczyly szkole i ta kreacja floralna ktora mialam na sobie byl czwscia egzaminu ,zrobila go jedna z absolwentek ,a ja tylko go przedstawialam wiec nie dziwcie sie make upem czy powazna mina hehe .Taka szkola florystyncza jest w wawie al e droga 700 zl miesiecnie :roll:

Mam nadzieje ze bede miala za niedlugo okazje skorzystac z tej hustawki jak i reszta,jak bedzie oczywiscie gotowa :D