goralica Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Nazywam się Karina, mieszkam pod warszawą. Mam męża, 2 synów i od tygodnia jest z nami stafficzka Milla- ma 3 miesiące i przyjechała do nas z Krakowa. Uwielbia zabawy z piłką, sznurkiem i oczywiście jest najpiękniejszym szczeniakiem na świecie :lol: Na razie wszyscy oswajamy się z nową sytuacją. Będę tu pewnie częstym gościem :-) Quote
Kasiulex Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Hej witamy siostrzyczke :) My tez mamy szczylka z Fadromy :) i tez jestesmy z Warszawy :) JAk wrazenia ?:) pozrowionka Quote
goralica Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Nie mam pojęcia jak sie wkleja fotki, ale obiecuję, że jak sie dowiem to dodam :-) Quote
michal2504 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Witamy. Co prawda witalismy sie juz ,ale w innym temacie jestesmy nowi takze prosimy o wyrozumialosc.Poznajemy forum. Jestem szczesliwym wlascicielem Tysona- 19 wrzesnia bedzie mial 4 miesiace. Quote
bonusowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Witam Wybaczcie, że się podczepiam :) ale nie chciałam zaśmiecać forum. Mam tylko krótkie pytanko... Widzę, że dość spokojnie w staffikowym forum na dogo, więc zastanawia mnie, czy jest może jakieś forum typowo SBT? Chętnie bym się zarejestrowała i opowiedziała cosik o mnie i mojej rodzince gdyż mamy w planach zakup stafficzki w przyszłym roku ;) Proszę o info :) Quote
Martens Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 staffik . fora . pl tylko usuń spacje ;) Quote
bonusowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dziękować [B]Martens[/B] :) Już się zarejestrowałam i w wolnej chwili się przedstawię- najpewniej jutro, bo odkąd mam Gabrysię cierpię na chroniczny brak czasu :roll: Quote
Recommended Posts