Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romeczko no to uważaj, wysmażone, jeszcze lepkie;) :
"Też nie mogę w to uwierzyć, ale mimo mojej urody, charakteru i malarskiego imienia, Frida, wyrzucili mnie właściciele!!! Jestem sunią ON, mam około 2,3 lat, piękny długi włos, nie mam wad:) Chyba, że uczulenie na nosie spowodowane słońcem można nazwać moją wadą. Wystarczy 30 zł miesięcznie i ponownie jestem bez wad:)
Hej Człowieku, zaprzyjaźnij się ze mną. Mimo wszystko zaufam Ci, będę chronić, pokażę Ci jak umiem bezgranicznie kochać i cudnie aportować:) Każdy prawdziwy Onek to potrafi! Jestem łagodna, kontaktowa, wesoła. I trochę zdziwiona, że jeszcze mnie nie odnalazłeś Mój Przyjacielu:) Wiernie czekam....Frida:)

Tnij Romko, grzmoć, krytykuj, a najlepiej z zachwytu zaniemów;)...zaniepisz!

Posted

Marycha35 napisał(a):
Romeczko no to uważaj, wysmażone, jeszcze lepkie;) :
"Też nie mogę w to uwierzyć, ale mimo mojej urody, charakteru i malarskiego imienia, Frida, wyrzucili mnie właściciele!!! Jestem sunią ON, mam około 2,3 lat, nie mam wad. Chyba, że uczulenie na nosie spowodowane słońcem można nazwać moją wadą. Wystarczy 30 zł miesięcznie i ponownie jestem bez wad:) Hej Człowieku, zaprzyjaźnij się ze mną. Mimo wszystko zaufam Ci, będę chronić, pokażę Ci jak umiem bezgranicznie kochać i cudnie aportować:) Każdy prawdziwy Onek to potrafi! Jestem łagodna i kontaktowa. I trochę zdziwiona, że jeszcze mnie nie odnalazłeś Mój Przyjacielu:) Wiernie czekam....Frida:)

Tnij Romko, grzmoć, krytykuj, a najlepiej z zachwytu zaniemów;)

Jak to się stało,że pomimo urody,wspaniałego charakteru...młodą piękną oneczkę Fridę wyrzucili jej opiekunowie?Jak wiele psiaków w schronisku Fridę, znaleziono na targowicy miejskiej,miejscu gdzie mieszkańcy okolicznych wiosek przywożą i zostawiają swoje niechciane psiaki.Suczka jest psiakiem bez wad,ma około 2-3 lat,kocha ludzi i kontakt z nimi.Być może przyczyną porzucenia Fridy było widoczne na jej nosie uczulenie od słońca,które trzeba codziennie smarować odpowiednimi lekami.Leki to koszt 30zł miesięcznie czy to tak dużo,jeśli chce się mieć przyjaciela na całe życie?Frida chce ponownie zaufać ludziom,lubi być dotykana,gładzona.Jest cudowną suczką,która odwdzięczy się przywiązaniem i miłością za okazaną jej miłość i opiekę.Suczka może mieszkać w domu z ogrodem,w budzie...musi mieć jednak bezpośredni i częsty kontakt z ludżmi.Frida szuka przyjaciela na całe życie.Kontakt:604 10 11 65 lub 608 40 47 70

Posted

Twój tekst bardzo w Twoim stylu,super radosny...ja napisałam coś takiego...a teraz czekam co dziewczyny poprawią rano w naszych tekstach...a wtedy wrzucę Fridę na bazarek ogłoszeniowy...;)

Posted

Dobra, to jutro werdykt;) I dziękuje za opinię. Dyg, dyg, dyg:) Oby Frida domek znalazła szybko, to nagroda w naszym konkursie ogłoszeniowym. The Winner is.....Podpowiem, że imię ma na M;) Romeczko a jeśli przyjdzie mi przegrać to z takim OgłoszenioTwórcą to czysty zaszczyt!

Posted

Frida rządzi w boksie...Irys znów siedzi w budzie...dostaje się też Pauli...nie jest to jednak niebezpieczne...byliśmy dziś z Fridą na spacerku ,są cudne zdjęcia...mała leży w stawie i cały czas chłodzi się...jest wspaniałym psem...Kaja ma super zdjęcia do ogłoszeń...

Posted

Marycha35 napisał(a):
Romko uścisk dłoni i gratulacje:);) A fotki Fridy cieszą serducho, więc czekamy:)

Spoko...ale nasza współpraca idzie dobrze...bo zrobiłam tak jak czasami mamanabank z moimi tekstami...to samo tylko inaczej...;)Mogę Cię jeszcze poprosić o jakąś współpracę przy innym tekście?:lol:

Posted

Marycha35 napisał(a):
Romko pewnie, że tak:) Wygłupy wygłupami, a psiaki pomocy potrzebują. Chętnie dołożę swą łapę:)

Mam kilka typów...:cool3:

Posted

beka napisał(a):
myslałam że ona juz ma domek...rodzina p. Marka czy cos pomyliłam?

wysyłam chętnym

Beka,dziękuję bardzo...rozmyślili się...:shake:

Posted

Z 2 kandydatur:Frida i owczarek Fred,wysłanych na adres mailowy ,który dała mi Beka...Państwo zachwycili się Fredem...no to teraz OGŁOSZEŃ Fridzie trzeba...tekst już mamy a zdjęcia będą pewnie wieczorem...Kajki nie ma w domu...;)

Posted

Romka napisał(a):
Z 2 kandydatur:Frida i owczarek Fred,wysłanych na adres mailowy ,który dała mi Beka...Państwo zachwycili się Fredem...no to teraz OGŁOSZEŃ Fridzie trzeba...tekst już mamy a zdjęcia będą pewnie wieczorem...Kajki nie ma w domu...;)

Jestem już, ale nie na tym komputerze, gdzie są zdjęcia. Wkleję je jutro razem z nowymi jutrzejszymi ;)