Romka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Domek dla Fridy sprawdza nam Ewatonieja...BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol::lol::lol:Już wysyłam dane adresowe. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Romka napisał(a):Domek dla Fridy sprawdza nam Ewatonieja...BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol::lol::lol:Już wysyłam dane adresowe. Oby się udało... Quote
Romka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 No i we wtorek Frida jedzie do domu...Ewatonieja sprawdziła domek i rekomendowała go.Nowy dom,duża działka,Frida będzie jedynym psem,mieszkanie w kojcu,może też spać w letniej kuchni.Państwo świadomi że pies wymaga leczenia(nosek)ale nie przeszkadza im to zupełnie,będą leczyć Fridę.Znają wymagania rasy,wiedzą,że psa trzeba leczyć,szczepić i zakraplać.A domek znajduje się obok schroniska więc dziewczyny będą mieć na domek Fridy oko;)...no to pakuj się mała...:lol: Quote
Marycha35 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Uffff, huraaaa, huraaaaa, dzięki Natko:):):):):) Ale pycha wieści:) Quote
Donata Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Bardzo sie cieszę z tej decyzji a psiak wart jest tego; Frida jest pogodną , zrównowazoną sunią a jej gabaryty skutecznie będa robic wrażenie na obcych. Fridunia bądz otoczona miłościa w nowym domku.... Quote
Romka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Romka']No i we wtorek Frida jedzie do domu...Ewatonieja sprawdziła domek i rekomendowała go.Nowy dom,duża działka,Frida będzie jedynym psem,mieszkanie w kojcu,może też spać w letniej kuchni.Państwo świadomi że pies wymaga leczenia(nosek)ale nie przeszkadza im to zupełnie,będą leczyć Fridę.Znają wymagania rasy,wiedzą,że psa trzeba leczyć,szczepić i zakraplać.A domek znajduje się obok schroniska więc dziewczyny będą mieć na domek Fridy oko;)...no to pakuj się mała...:lol:[/QUOTE] FRIDA OD WTORKU (9 sierpnia)już w domu!Można zmienić tytuł wątku! Quote
Romka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Marycha35 napisał(a):Ciekawe jak jej tam...:) Za jakieś 2 tygodnie poproszę o informacje od dziewczyn ze schroniska,może będą chciały do niej zajrzeć...to blisko... Quote
Romka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Marycha35 napisał(a):Ponawiam pytańsko:):):) Maryś, a może mogłabym Cię prosić o wizytę poadopcyjną?Byłabym bardzo wdzięczna!Mogę podać dane na PW,ona mieszka w Łodzi...no i zdjęcia też by się przydały.:lol: Quote
Marycha35 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 He, he, ustrzeliłaś mnie. Nie ma sprawy, ale zdjęć nie zrobię, nie mam aparatu, serio:) I wizyta niestety dopiero pod koniec września:) Ale może poproszę Nikę28, żeby ze mną podjechała, ona robi piękne zdjęcia i potrafi je wstawiać...;) Quote
Marycha35 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 No i co nadal nic nie wiemy????? Zero info nawet fonicznych? Quote
Romka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Marycha35']No i co nadal nic nie wiemy????? Zero info nawet fonicznych?[/QUOTE] Nic nie wiemy i...wolę nie uprzedzać,jak już się zdecydujecie dajcie znać na PW!Bardzo dziękuję! Quote
Marycha35 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Zdecydujemy na co Romko????? Bo z tą wizytą u Lampiszczaka też jakieś potworne opóźnienia były, a potem się okazało, że zawiodła między Wami komunikacja. Rzeczywiście nie ma kto od Was jechać? Quote
Romka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Marycha35']Zdecydujemy na co Romko????? Bo z tą wizytą u Lampiszczaka też jakieś potworne opóźnienia były, a potem się okazało, że zawiodła między Wami komunikacja. Rzeczywiście nie ma kto od Was jechać?[/QUOTE] Nie ma,naprawdę kto pojechać,tylko ja teraz mogę...teraz to nawet nie ma komunikacji...a u Lampiszczaka czekałyśmy na miejsce w schronisku bo wizyta odbyła się a nawet dwie...ale jak nie możesz to poproszę kogoś innego,może ktoś ze schroniska,podobno to blisko. Quote
Marycha35 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Koło Marmurowej? Może dadzą radę???? Pewnie tam ktosik bywa z Dogo z Łodzi, niestety nie wiem kto. A może właściciele nowi fotki mają jakieś? Ciekawe jak Fridzie tam? Czy na bank dobrze? Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Matko, nadal zero info????????????????? Quote
Recommended Posts