Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i we wtorek Frida jedzie do domu...Ewatonieja sprawdziła domek i rekomendowała go.Nowy dom,duża działka,Frida będzie jedynym psem,mieszkanie w kojcu,może też spać w letniej kuchni.Państwo świadomi że pies wymaga leczenia(nosek)ale nie przeszkadza im to zupełnie,będą leczyć Fridę.Znają wymagania rasy,wiedzą,że psa trzeba leczyć,szczepić i zakraplać.A domek znajduje się obok schroniska więc dziewczyny będą mieć na domek Fridy oko;)...no to pakuj się mała...:lol:

Posted

Bardzo sie cieszę z tej decyzji a psiak wart jest tego; Frida jest pogodną , zrównowazoną sunią a jej gabaryty skutecznie będa robic wrażenie na obcych.
Fridunia bądz otoczona miłościa w nowym domku....

Posted

[quote name='Romka']No i we wtorek Frida jedzie do domu...Ewatonieja sprawdziła domek i rekomendowała go.Nowy dom,duża działka,Frida będzie jedynym psem,mieszkanie w kojcu,może też spać w letniej kuchni.Państwo świadomi że pies wymaga leczenia(nosek)ale nie przeszkadza im to zupełnie,będą leczyć Fridę.Znają wymagania rasy,wiedzą,że psa trzeba leczyć,szczepić i zakraplać.A domek znajduje się obok schroniska więc dziewczyny będą mieć na domek Fridy oko;)...no to pakuj się mała...:lol:[/QUOTE]
FRIDA OD WTORKU (9 sierpnia)już w domu!Można zmienić tytuł wątku!

Posted

Marycha35 napisał(a):
Ciekawe jak jej tam...:)

Za jakieś 2 tygodnie poproszę o informacje od dziewczyn ze schroniska,może będą chciały do niej zajrzeć...to blisko...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Marycha35 napisał(a):
Ponawiam pytańsko:):):)

Maryś, a może mogłabym Cię prosić o wizytę poadopcyjną?Byłabym bardzo wdzięczna!Mogę podać dane na PW,ona mieszka w Łodzi...no i zdjęcia też by się przydały.:lol:

Posted

He, he, ustrzeliłaś mnie. Nie ma sprawy, ale zdjęć nie zrobię, nie mam aparatu, serio:) I wizyta niestety dopiero pod koniec września:) Ale może poproszę Nikę28, żeby ze mną podjechała, ona robi piękne zdjęcia i potrafi je wstawiać...;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Marycha35']No i co nadal nic nie wiemy????? Zero info nawet fonicznych?[/QUOTE]
Nic nie wiemy i...wolę nie uprzedzać,jak już się zdecydujecie dajcie znać na PW!Bardzo dziękuję!

Posted

Zdecydujemy na co Romko????? Bo z tą wizytą u Lampiszczaka też jakieś potworne opóźnienia były, a potem się okazało, że zawiodła między Wami komunikacja. Rzeczywiście nie ma kto od Was jechać?

Posted

[quote name='Marycha35']Zdecydujemy na co Romko????? Bo z tą wizytą u Lampiszczaka też jakieś potworne opóźnienia były, a potem się okazało, że zawiodła między Wami komunikacja. Rzeczywiście nie ma kto od Was jechać?[/QUOTE]
Nie ma,naprawdę kto pojechać,tylko ja teraz mogę...teraz to nawet nie ma komunikacji...a u Lampiszczaka czekałyśmy na miejsce w schronisku bo wizyta odbyła się a nawet dwie...ale jak nie możesz to poproszę kogoś innego,może ktoś ze schroniska,podobno to blisko.

Posted

Koło Marmurowej? Może dadzą radę???? Pewnie tam ktosik bywa z Dogo z Łodzi, niestety nie wiem kto.
A może właściciele nowi fotki mają jakieś? Ciekawe jak Fridzie tam? Czy na bank dobrze?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...