Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć słońce!
Frida jest bardzo łagodna, dała się czesać, uwielbia być głaskana, wystawiła brzuszek do głaskania. Na smyczy chodzi średnio, to tyle ode mnie :)
Jak pojawi się jakiś opis zrobię jej ogłoszenia na kilku najważniejszych portalach, więcej obecnie nie mogę, bo nadrabiam zaległości ;)

Posted

Paula03 napisał(a):
Cześć słońce!
Frida jest bardzo łagodna, dała się czesać, uwielbia być głaskana, wystawiła brzuszek do głaskania. Na smyczy chodzi średnio, to tyle ode mnie :)
Jak pojawi się jakiś opis zrobię jej ogłoszenia na kilku najważniejszych portalach, więcej obecnie nie mogę, bo nadrabiam zaległości ;)

Zgadzam się zupełnie z opisem Pauli,wiem też,że niunia prawie,prawie ma domek...czeka na zakończenie kwarantanny...pojechałaby do rodziny p.Marka ,pracownika schroniska...trzeba tylko wysterylizować ją...domek podobno bardzo dobry,graniczy przez płot z domem p.Marka,który zapraszał na wizytę poadopcyjną...

Posted

Jest piękna,szczególnie właśnie na tych portretowych zdjęciach...mała już umówiona na zabieg sterylizacji...rozmawiałam z p.Mają...a potem do domku...a w domku wyczesać ją trzeba i...kochać,kochać...