Figafiga Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 nasz główny wątek http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t Quote
Jolusia Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Co się stało z noskiem suni? Wygląda jakby był zraniony. Quote
UMilki Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Zapisuję... jest piękna. A to na nosie...mam nadzieję, że nie grzybica. Z niecierpliwością czekam na opis. Quote
Figafiga Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Z Mamąnabank myślimy, że to pewnie od kojca albo bramy, bo pewnie leżała i pyskiem wystawała. Quote
Marycha35 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Śliczna, dajcie proszę znać co z nochalem kochanym? Ile sunia ma lat? Quote
Figafiga Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Na razie nic nie wiemy, ale rodziła na bank ehh. Quote
Marycha35 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Śliczna sunia, bidulka! Roześlę jak będzie więcej info o niej:) Quote
Paula03 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Cześć słońce! Frida jest bardzo łagodna, dała się czesać, uwielbia być głaskana, wystawiła brzuszek do głaskania. Na smyczy chodzi średnio, to tyle ode mnie :) Jak pojawi się jakiś opis zrobię jej ogłoszenia na kilku najważniejszych portalach, więcej obecnie nie mogę, bo nadrabiam zaległości ;) Quote
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Paula03 napisał(a):Cześć słońce! Frida jest bardzo łagodna, dała się czesać, uwielbia być głaskana, wystawiła brzuszek do głaskania. Na smyczy chodzi średnio, to tyle ode mnie :) Jak pojawi się jakiś opis zrobię jej ogłoszenia na kilku najważniejszych portalach, więcej obecnie nie mogę, bo nadrabiam zaległości ;) Zgadzam się zupełnie z opisem Pauli,wiem też,że niunia prawie,prawie ma domek...czeka na zakończenie kwarantanny...pojechałaby do rodziny p.Marka ,pracownika schroniska...trzeba tylko wysterylizować ją...domek podobno bardzo dobry,graniczy przez płot z domem p.Marka,który zapraszał na wizytę poadopcyjną... Quote
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 I jeszcze jedno Figuś...Frida miała mieć na imię Bella...bo taka jest piękna...ale Frida bardzo do niej pasuje... Quote
Figafiga Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 OKI, kolejna będzie Bella, ale mogłoby już nigdy nie być żadnego psa poszukującego domku. Quote
Marycha35 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Huraaa, huraaa, ale ekspresowy DS:):):) Uścisk dłoni dla Pana Marka:) Quote
Figafiga Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 A ja nie zajarzyłam ha ha ha, to super wieści Quote
Paula03 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 To w takim razie bardzo się cieszę, że mała będzie miała domek :) Quote
Romka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Było czesanie i zdjęcia,Fridzie wszystko bardzo się podobało,jest super psem: Quote
mamanabank Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 O, a mnie tu nie ma... jak to tak? :-) A myślałam, że jestem. Póki co zabieram pannę na łowicką. Quote
Romka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Jest piękna,szczególnie właśnie na tych portretowych zdjęciach...mała już umówiona na zabieg sterylizacji...rozmawiałam z p.Mają...a potem do domku...a w domku wyczesać ją trzeba i...kochać,kochać... Quote
Recommended Posts