Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ją za tydzień wezme do fryzjera to się okaże co to siedzi pod kudełkami. Śliczna jest i naprawde kochana. Ale chyba pudelkowa bardziej bo nóżki ma wysokie taka skoczna. Mam w klatce podobną pudelke tylko jaśniejszą. Rodzaj sierści jak u mojego psa który był mixem z pudlem. Wata dosłownie, masakryczne czesanie.
Chętnie bym ją do domu wzięła na dt ale nie wiem jak z zostawaniem itd. No i moje kotyyyy

Posted

Chyba nie ma. Ale to pudlisia na bank :lol:
Ma charakterystyczny rozszczep, czy też przeciętą górną wargę.
To będzie super nakolankowy piesek, kanapowiec, całkowicie oddany swojemu właścicielowi. Będzie też zazdrośnicą, nikogo do pańci lub pańcia nie dopuści ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
to pudle coś takiego mają???? nie wiedziałam

Nie ma emotki, więc nie wiem jak to rozumieć. Przyjmuję wersję humorystyczną, bo chyba nie o ironię chodziło? A może się mylę? ;)

Wyjaśniam że pudlisia ma charakterystycznie rozszczepioną górną wargę, to jej znak szczególny. Dobrze było by to podawać w ogłoszeniach, bo może komuś zaginęła i po tym ją pozna.

Posted

malawaszka napisał(a):
to pudle coś takiego mają???? nie wiedziałam

nie ma w tym ironii tylko zwykłe pytanie, przynajmniej dla mnie.Ja też nie wiedziałam ,że pudle mają rozszczepioną wargę.Teraz nie wiem czy to dla nich typowe czy tylko ona tak ma.

Posted

shanti napisał(a):
Chyba nie ma. Ale to pudlisia na bank :lol:
Ma charakterystyczny rozszczep, czy też przeciętą górną wargę.
To będzie super nakolankowy piesek, kanapowiec, całkowicie oddany swojemu właścicielowi. Będzie też zazdrośnicą, nikogo do pańci lub pańcia nie dopuści ;)

Ja też się nie znam, być może pudlom przecina się górną wargę.

Ale na poważnie. Jestem w weekend umówiona z panią na pokazanie niewielkich, nakolankowych suniek. Pani sama upomniała się o sterylkę a rozmowa była dość obiecująca. Pudlisia też będzie brana pod uwagę.