Jump to content
Dogomania

ADONIS VERNALIS vel SAMOGRAJ - zdjęcia i przeróbeczki ŻMIŁECZKI i nie tylko !!! ;)

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalinaM']dla Żmiłeczki:)

[quote name='małyskrzat']SAMOGRAJ jeszcze zimy nie było a TOBIE JUŻ WIOSNA W GŁOWIE:evil_lol:

a ja chcę KULIG!!!!
DZIĘKUJĘ WAM ZA BANNERKI:loveu: :loveu: :loveu:
Tak juz myślę o wiosnie, bo zimowych bannerków natłukłam bez liku:mad: :mad: :mad:
Ale super pajęczyna- trzeba było wstawić pajaka zamist tej slicznotki w kropki:evil_lol:

Posted

TYM RAZEM ZROBIONE PRZEZE MNIE
Pierwszy nieudolny-na nim stawiałam pierwsze kroki

potem już rozumiałam o co w tym wszystkim chodzi

tu pokonałam nastepny etap

potem były sylwestrowe

Posted

[quote name='BBeta']Widać, że robisz postępy ;) Jakbys miała jakiś problem z Photoshopem to pisz, chetnie pomoge :)
MAM SAME PROBLEMY:comp26::comp26::comp26:, na razie to kolorowy zawrót głowy:huh: :huh: :huh: Muszę odpocząć i poukładać sobie wszystko.
Nie mogę zastartować z ramkami:shake: :placz:
Moniś, dealer dzięki!!!:loveu:

Posted

[quote name='APSA']A ja nie cyfrowo, tylko analogowo :eviltong:
Proszę :)

O!!! Jaka miła niespodziewajka!!!:loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKI, JEST CUDNA!!!
SKRZACIKU, WIDZĘ, ŻE NIE BRAK CI POCZUCIA HUMORU -poszły...tylko ślady po nich zostały!!!

PYSIA, mam po polsku, tylko z tą dobą jest problem, optuję za tym ,aby miała 48 godzin:placz:

Posted

samograjko podziwiam od dłuższego czasu Twe prace (bardzo, bardzo podziwiam), ale nie bardzo umiem się połapać "Hoo is Hoo:oops: " czyja to galeria, czy topic... Mama, czy Córka, czy Tata? jakaś taka nie kumata jestem :oops:
rysunki są śliczne, bannerki i avki też, ale ja błądzę...:placz:

Posted

leemonca napisał(a):
samograjko podziwiam od dłuższego czasu Twe prace (bardzo, bardzo podziwiam), ale nie bardzo umiem się połapać "Hoo is Hoo:oops: " czyja to galeria, czy topic... Mama, czy Córka, czy Tata? jakaś taka nie kumata jestem :oops:
rysunki są śliczne, bannerki i avki też, ale ja błądzę...:placz:

DZIEKI ZA PODZIW:loveu:
Ale nie rozumiem, dlaczego błądzisz???
To nie jest GALERIA , tylko OFF-topik pod nazwą ADONIS VERNALIS - czyli przeróbeczki ŻMIŁECZKI i nie tylko!!!
Powstał z myślą o przechowywaniu wszystkiego , co dotyczy przeróbek (głównie bannerków, robionych mi w prezencie- wtedy jeszcze przez myśl mi nie przeszło, że będę sama robiła takowe) oraz wklejania do zarezerwowanych postów moich rysunków ogarów i gończych.
A de facto stał sie to topik pełen niespodzianek, miłych niespodzianek, robionych dla mnie przez sympatycznych userów:loveu:, a w końcowym efekcie stał się miejscem, gdzie mogłam sie pochwalić swoimi błyskawicznie nabytymi umiejętnościami:multi: :multi: :multi:

OTO NOWE BANNERKI:

i avek

oraz banner w stylu malarskim

Posted

Samturia napisał(a):
Samograjko, jak zrobiłaś to że Żmiłeczce wystaje główka ale reszta ciała już nie?

RESZTĘ CIAŁA MUSIAŁAM ODCIĄĆ RÓWNĄ POZIOMĄ LINIĄ I DOPASOWAĆ:p :eviltong: :cool3:

Posted

Samturia napisał(a):
aha... to wiesz co ja będę pobierałą od Ciebie lekcje photoshopa ok? ;)
może napisz na gg to mnie czegoś nauczysz :D

OJ przede mną jeszcze duzo nauki, jak sie podciagnę to może wtedy odważę się na udzielanie lekcji!!!
Na razie się bawię róznymi efektami, co rusz coś nowego odkryję:multi: