sylwija Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Runa już dzisiaj się domagała mizianka i jedzonka - w tej kolejności :) Quote
kaskadaffik Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 To napewno wszystko z nią w porządeczku :) Quote
sylwija Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 jutro będzie ja lekarz oglądał i zobaczymy, co dalej jej przyszli właściciele i psiaki podobno - nie mogą się już jej doczekać :) Quote
sylwija Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Runa - rana goi się ładnie, w piątek zdjęcie szwów Quote
kaskadaffik Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Super, że laska już nie będzie chłopaków kusić!! trzymamy oczywiście kciukasy za domek !!! Quote
sylwija Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 planowany jest wyjazd Runy do DS w przyszłym tygodniu. Nie wiem, czy pisałam, że dziewczynka ma zamieszkać we Wrocławiu :) I.. będzie miała psie towarzystwo, a ponieważ jest wyjątkowo zabawowa, to dobrze prognozuje :) Quote
Marycha35 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Pycha wieści, dziewczynka też dostała swoja szansę:) Quote
kaskadaffik Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Matko Sylwija jak Ty to robisz, u nas mini malamut siedzi w schronisku już tyle czasu :( piękny, 5letni... jak Ty takie wspaniałe domki znajdujesz? Runa bardzo się cieszę ! Quote
sylwija Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 a nowego domku :) jak widac zapoznanie przebiegło ok i Runa poczuła, ze jest w domku :) wieść z wczorajszego poranka: "[quote name='"B-team"']My juz dzis po spacerze porannym :) Bylismy z psami nad rzeka, zeby sie troche ochlodzily i Runka troche pływała :-) Potem psiaki sobie pobiegały troche. Runa z dopietą do szelek linką i zaczepiała Bercika do zabawy, a Atos patrzył na nich jak biegają :-) Teraz chłopaki spia, a Runa zwiedza pietro domu :-) Spodobały jej się nasze myszoskoczki i szczurki. Obserwuje je z duzym zainteresowaniem :-) Widać, ze była psem domowym. Wie do czego służy kanapa i nie brudzi w domu :) Fajnie chodzi na szelkach i napina smycz, więc dobrze rokuje na przyszłego zaprzęgowca :mrgreen:" Quote
kaskadaffik Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Cudowne wieści !!!! a jaka Runa przy nich "malutka " :) madra panna, nie brudzi, wie, gdzie się wylegiwać :) cudnie :) Quote
sacred PIRANHA Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 cudownie! taka bidniusia była podczas transportu, wspaniale że już w ds i to takim fajnym:-) team pierwsza klasa, każdy innego kolrku, do wyboru do koloru hihi Quote
MaDi Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']cudownie! taka bidniusia była podczas transportu, wspaniale że już w ds i to takim fajnym:-) team pierwsza klasa, każdy innego kolrku, do wyboru do koloru hihi[/QUOTE] Dokładnie;) Quote
sacred PIRANHA Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 super foty, fajnie tak patrzeć na psiaka zadowolonego, w nowym super ds jak się go widziało na początku tej drogi takiego smutnego, zdołowanego, cierpiącego... pozdrawiam Cię sylwija serdecznie:-) jakbys cos z moich rejonow chciała przywlec to daj znac będziemy coś kombinowac;-) Quote
sylwija Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 :) Shaq niestety nie ma tyle szczęścia co Runa.. http://www.dogomania.pl/threads/210509-Shaq-haszczak-pilnie-szuka-DT-DS Quote
Plicha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ale bombowe zdjęcia :) Strasznie się cieszę że Runa w takim super domku :) Quote
kaskadaffik Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ale bym chciała mieć takie stadko!!! cudowne szczęśliwe zdjecia !! Quote
Marycha35 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Hi, kochany Pan, taki wciśnięty w kącik łóżka;) Psiaki mają tam na bank dobrze:):):) Brawo! Quote
sylwija Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Runa już dawno w domku, układa się jej świetnie :) w czerwcu Runa miała sterylkę, za którą miał być zwrot ze schroniska - fakturę wysłałam, pieniędzy do tej pory nie dostałam. Wielkie dzięki teresz10, że mnie tak potraktowałaś Quote
sylwija Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 (edited) Runa już dawno w domku, układa się jej świetnie :) w czerwcu Runa miała sterylkę, za którą miał być zwrot ze schroniska - fakturę wysłałam, pieniędzy do tej pory nie dostałam. edit: pieniążki za sterylkę Runy dostałam, po pól roku, ale sprawa uregulowana Edited July 28, 2012 by sylwija Quote
Recommended Posts